Влез

View Full Version : temi za razgovor s momicheta

GVG2BG4eva
06-08-2007, 02:09
momi4eta kajete koi temi na razgovor mogat da vi nakarat da se "vlubite" v mom4eto "korespondenta" ? :))) (molq ne vkluchvaite tezi iziskva6ti specialna podgotovka kato moda, grim, t.n :)

Th3MaN
06-08-2007, 04:29
Теми който да ги накарат да се влюбят???? Нещо не ми изглежда да има чак пък такива теми.

IGNGN
06-08-2007, 08:07
Като им заговориш за майка си (най-вече колко приличат на нея) и всички жени и моми ти падат в краката от мен да го знаеш това :wink:

mysi
06-08-2007, 08:09
Като им заговориш за майка си (най-вече колко приличат на нея) и всички жени и моми ти падат в краката от мен да го знаеш това :wink:ИСкам да ти кажа ,че ако мен някой тръгне да ме сваля така,ще стана и ще си тръгна..би ме отвратило някое мамино синче да ми плямпа само за майка си :-D
Инъче по темата.....теми които ще и харесат да речем за филми ...музика..оф нензма все неща ,които са и по вкуса.... Единствено сам можеш да прецениш по характера и :wink: :wink: :wink:

_PuNk`PrInCeSs_
06-08-2007, 08:57
ами според мен...моми4етата се впе4атляват най-ве4е от комплименти (общо взето)..., но само ако са искрено направени!В очите на събеседника ВИНАГИ си ли4и какво мисли той!...а моми4етата наистина много гледат в очите...
:idea: :!: други теми за разговор...хубаво е като си на среща или просто някъде навън с "избраната" да се интересуваш от нея!Но не натрап4иво.Ако тя отговаря кратко и сдържано, зяпа на накъде или просто седи на края на стола...ясно е, 4е не се интересува.Пове4е ще спе4елиш ако спреш да я занимаваш, отколкото да и досаждаш!

еми...тва е от мене ;] O:)

IGNGN
06-08-2007, 09:10
Като им заговориш за майка си (най-вече колко приличат на нея) и всички жени и моми ти падат в краката от мен да го знаеш това :wink:ИСкам да ти кажа ,че ако мен някой тръгне да ме сваля така,ще стана и ще си тръгна..би ме отвратило някое мамино синче да ми плямпа само за майка си :-D

Е защо трябваше да прецакаш работата сега?!
Прави си трайчо и стискай палци да ме послуша и да дойде във форума да разкаже резултата

AFT
06-08-2007, 09:17
Ъъъ,никой до сега не позна.Ако е няк'во курве с 5-6 комплимента ще се "влюби" в теб,но нито едно интелигентно момиче няма да тръгне с теб и още повече - няма да се влюби в теб,заради един разговор.Като начало трябва да осъзнаеш разликата м/у любов и да изпитваш симпатии към някой или просто да го харесваш,защото разликата е от тук до Луната и нагоре!Тцтцтц,като те гледам не си от най-умните,затова ти препоръчвам да си намериш некое курве и да си я задоволяваш със комплименти всеки ден,но най-важното е да напишеш в скайпа,че я обичаш!ООооо,йее... :-s ](*,)

Th3MaN
06-08-2007, 09:52
Ъъъ,никой до сега не позна.Ако е няк'во курве с 5-6 комплимента ще се "влюби" в теб,но нито едно интелигентно момиче няма да тръгне с теб и още повече - няма да се влюби в теб,заради един разговор.Като начало трябва да осъзнаеш разликата м/у любов и да изпитваш симпатии към някой или просто да го харесваш,защото разликата е от тук до Луната и нагоре!Тцтцтц,като те гледам не си от най-умните,затова ти препоръчвам да си намериш некое курве и да си я задоволяваш със комплименти всеки ден,но най-важното е да напишеш в скайпа,че я обичаш!ООооо,йее... :-s ](*,)

100% те подкрепям

Presley
06-08-2007, 09:58
Еми ако е некаква по-лека дет се вика от 2-3 комплиментчета и вече ще ти е в краката.Но ако и по-сериоэна ще я впечетлиш ако имате някакви общи интересеи и съответно общи теми.Тогава и ти и тя ще имате какво да кажете,раэговорите ви ще вървят и така по-лесно ще се опоэнаете.Но пък от няколко теми эа раэговор не ми се вярва да пламне голяма любов,но що пък не? :-D

GVG2BG4eva
06-09-2007, 23:46

100% те подкрепям

a we az ne govorq specialno za nqkakvo momi4e a generalno... puk vie kato ste tolkova umni 4e samo vie znaete otogovora si prilagaite va6ti metodi... i mn hubao za vas, 4e moje da operelqte horata ot 2 izre4enia - predstavqm si kakvi nadmennici ste! i ne govorq za bukvalno vlubvane a za privli4ane