PDA

View Full Version : Последна година задено..

iNl0Ve_wItX_liFe
06-08-2007, 16:37
сега сме 7ми клас и всички ще се разпилеят! Даже някои заминават за чужбина, а аз всичките много си ги обичкам! :-)
Мн мн мн ми е мъчно за всички, даже и за най-гадните госпожи!
Адски ми се плачеее! :smt022
Знам, че с някой пак ще се виждаме, но няма да е същото като да сме по цял ден заедно! :smt022
Лофкам си ги всичките го един! :smt009 O:) :smt009

find_m3
06-08-2007, 17:15
Като бях 7ми клас се чувствах по същия начин.Околко половин година (от 8ми клас) ходих в старото даскало по някога после вече отвикнах не ми е стъпвал кракът от година и половина вече.Нямам и желание даже не ми се вижда с приятелите щото нещата вече не са същите всички много са се променили включително и аз (даже май аз най-вече щото съм и в друг град) имам много поразлично виждане.Сега вече знам че е истина че приятели ти остават съучниците от гимназията а не от началното.Направих няколко много сполучливи приятелства.Сега не ми се вярва че съм живяла без тия хора много се привързах и просто не ми е интересно да се мотая с старите съученици [-X не се притеснявай ще поревеш малко и ще видиш като опознаеш новите хора ,че може и да е по-хубаво.Стискам палци да попаднеш на поне наполовина толкова светни хора на каквито аз попаднах
\:D/ [-o<

Shadow_Walker
06-08-2007, 17:18
Аз пък не си обичах класа, с който бях до седми клас.Накрая имахме прилив на обич и липсване, ама това не се брои :lol: Като цяло всеки гледаше да използва максимално другия, всички се цепеха от колектива...то изобщо колектив нямаше.И много се радвам, че попаднах на готин клас след като кандидатствах.

kell
06-08-2007, 17:54
и аз така тая година ни е последно и ся към края сички мн се заобичахме и ше ми е мн мъчно за тях :smt010 :smt010

BaBy13
06-08-2007, 18:50
Аз съм 7 клас сега и ми е супер кофти като знам,че вече няма да съм в същото даскало и същия клас!!!Даже и учителите ще ми липсват!Много си го обичам тоя клас!Незнам просто какво ще правя без тях :cry: !

BaBy13
Аз съм 7 клас сега и ми е супер кофти като знам,че вече няма да съм в същото даскало и същия клас!!!Даже и учителите ще ми липсват!Много си го обичам тоя клас!Незнам просто какво ще правя без тях :cry: !

BaBy13

GossipGirl89
06-08-2007, 19:05
Нормално.Когато бях 7 клас и аз се чувствах така.Бях си свикнала със старият клас и ми беше много кофти в началото докато се опознаем с новия...И аз така ходех до старото даскало,но след това отвикнах.Ние си се виждаме почти всички тъй че не мога да се оплача,че ми липсват :P Споко в началото е така-после ше свикниш с новите съученици :wink:

free_cool_GirL
06-08-2007, 19:58
mi az sq s1m sedmi klas naistina k1m kraq ne6ty stava i po4vame da se smek4avame ama men li4no ne mi e tolkoz m14no az si imam nqkolko priqteli a drugite...prosto 6te sa mi ot stariq klaa...kofti e naistina da zn 4e tva e kraq osobenno ako ima hora koito mn obi4a6 :smt010 ama sig 6e svikna az taka mislq dano sq se padna na qk klas ,s toq nikoga absolutno vsi4ki zaedno ne sme bili kolektiv [-X

Sleit
06-08-2007, 21:00
mmm da ti kaja gadnichko e no ako ste si istisnki frienDs shte si ostanete ... i shte si izlizate i taka... vinagi te hvashta nostalgia no ...sichko s vremeto minava i si namirash nov klas novi priateli i takifa rbaoti ... az primerno oshte si izlizam s mn hora ot staria si klas i mi e mn qko kato s1m s tqh pravim si sabirania i celia klas no mn hora sa se promenili to seki se e promenil no veche ne sme tolkoz blizki no prosto shte si namerish novi ... ako ne si ostanete s tezi koito ste si nai blizki de ...

06-09-2007, 00:28
Аз пък като бях 7ми клас сичките уж с амбиций и тн ама не се деляхме изобщо сичко беше супер като за последна година заедно не се натапяхме както обинновено живяхме си задружно и весело като за последно ей тва беше мн хубава година може би една от най добрите за сега :P е все пак има още 2 ама ний с тоя клас сме бати урудити нервим сички даскалки ма пак си живеем като за последно

06-09-2007, 00:36
аз пък още в седми клас започнах да ям лайна

AFT
06-09-2007, 09:38
Same here.Не се обичаме много,ама пак е кофти ... Интересното е,че преди все някак си се спогаждахме,а точно накрая на годината,в която ще сме всички заедно,започнахме да се караме и т.н. :-s

malkoto^f
06-09-2007, 09:43
az kato bqh 7mi klas vaobshte ne beshe taka .. samo s nqkolko priqtelki ni beshe kofti,che nqma da sme zaedno veche i sega vse oshte si spomnqme glupostite,koito sme pravili,no vaobshte ne mi puka za ostanalata chast ot klasa :)

BeBsItO
06-09-2007, 13:09
:smt010 i na men mi e mn ma4no za klasa ,samo deto sam 8 mi :( i s nqkoi hora sme zaedno ot deckata gradina o6te :( no ot dr strana se radvam 4e otivam v gimnaziqta

iNl0Ve_wItX_liFe
06-11-2007, 17:59
АБе хора, остават само още 4 дни до края на годината!
Немога да спра да плача :smt010 :smt022
Днес само баба ми ми казва, че остават само оче 4 дни и после нямада има повече училище и аз като ревнах! :smt022 :smt022 :smt022
Кажете поне нещо от което поне малко да ми мине! :smt010

06-11-2007, 18:06
Аз пък си обичах класа. Но аз напуснах предсрочно - в 6, а не в 7 клас. 1 година бях при шибан клас (7 клас), после в 8 пакв шибан. Извод - в гимназията хората не се равняват по нищо с приятелите до 6 (за повечето и до 7) клас. До 6 клас не бях виждал какво е отрепка, боклук, нищожество, издайник, двуличник, използвач. Но, така е, като послушах някогашни "умни" съвети да дружа с всеки.

Reed
06-11-2007, 18:43
И аз съм така : ).Едва ли ще попадна в по-як клас,но надеждата умира последна : ) Хмм дано...уаа в Сряда ми е другарската 8)

sexydupe
06-11-2007, 19:28
da i az napusnah klasa si v 6ti klas i ne mibe6e ma4no za tqh no v 7klas bqh v daskalo ot 100 4oveka i vs se poznavahme i be6e super veselo i polse mi be6e super ma4no za teq horica ama :smt010 ...... mam s noviq klas sa6to se razbirame 4udesno no za starite o6te mi e ma4no i s nqkoi ot tqh se vijdame 4esto a s 2/3 ma daje i ppo4ti vs den tak4e jivota prodaljava PZ:6turcite-kletva :smt010

06-11-2007, 19:42
Ето нещо подходящо да покаже как се чувствам:

Един клас

Един клас имало
Във този свят
Веднъж и някога
И аз от него бил съм част
Не ще се повтори пак

Те са в моето сърце,
Те съня ми все още отнемат
Приятелите от онзи клас,
За тях си мисля аз

Ден и нощ самотен съм,
Че приятелите ми
Няма ги, няма ги
Ех, аз знам, че те са живи
Но какво от това?
Щом със тях не ще се видя
Не е успокоение това

Аз от тях се (уж) отказах,
Боже мой каква съдба
Как можах да ги забравя
И с боклуци заменя.

Ех как искам да не плача,
Но сълзите си текат,
А като помисля,
Че аз ги помня,
А те мене - не
Боли сърце, боли сърце

Помня...
Първият клас,
Първият...
Първият звънец,
Първият...
Първият приятел
и първата любов
Всичко е там...

Един клас имало
Във този свят
Веднъж и някога
И аз от него бил съм част
Не ще се повтори пак

marin4itu
06-12-2007, 08:12
на мене ми беше много кофти когато се разделяхме..всички много се бяхме сближили последната година, но си правим срещи на класа, излизаме някъде и пак се веселим както преди..МНОГО СИ ГИ ОБИЧАМ!

PLAMENKO
06-13-2007, 07:26
Споко след 5 години ще ти е по-гадно ;)