.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Последна година задено..

сега сме 7ми клас и всички ще се разпилеят! Даже някои заминават за чужбина, а аз всичките много си ги обичкам!
    Мн мн мн ми е мъчно за всички, даже и за най-гадните госпожи!
    Адски ми се плачеее!
    Знам, че с някой пак ще се виждаме, но няма да е същото като да сме по цял ден заедно!
    Лофкам си ги всичките го един!

Град
    София
    Като бях 7ми клас се чувствах по същия начин.Околко половин година (от 8ми клас) ходих в старото даскало по някога после вече отвикнах не ми е стъпвал кракът от година и половина вече.Нямам и желание даже не ми се вижда с приятелите щото нещата вече не са същите всички много са се променили включително и аз (даже май аз най-вече щото съм и в друг град) имам много поразлично виждане.Сега вече знам че е истина че приятели ти остават съучниците от гимназията а не от началното.Направих няколко много сполучливи приятелства.Сега не ми се вярва че съм живяла без тия хора много се привързах и просто не ми е интересно да се мотая с старите съученици не се притеснявай ще поревеш малко и ще видиш като опознаеш новите хора ,че може и да е по-хубаво.Стискам палци да попаднеш на поне наполовина толкова светни хора на каквито аз попаднах
    \/ [-o<

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Аз пък не си обичах класа, с който бях до седми клас.Накрая имахме прилив на обич и липсване, ама това не се брои Като цяло всеки гледаше да използва максимално другия, всички се цепеха от колектива...то изобщо колектив нямаше.И много се радвам, че попаднах на готин клас след като кандидатствах.
    хъхъ..

и аз така тая година ни е последно и ся към края сички мн се заобичахме и ше ми е мн мъчно за тях

BaBy13
    Guest
    Аз съм 7 клас сега и ми е супер кофти като знам,че вече няма да съм в същото даскало и същия клас!!!Даже и учителите ще ми липсват!Много си го обичам тоя клас!Незнам просто какво ще правя без тях !

BaBy13
    Guest
    Аз съм 7 клас сега и ми е супер кофти като знам,че вече няма да съм в същото даскало и същия клас!!!Даже и учителите ще ми липсват!Много си го обичам тоя клас!Незнам просто какво ще правя без тях !

BaBy13
    Guest

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Нормално.Когато бях 7 клас и аз се чувствах така.Бях си свикнала със старият клас и ми беше много кофти в началото докато се опознаем с новия...И аз така ходех до старото даскало,но след това отвикнах.Ние си се виждаме почти всички тъй че не мога да се оплача,че ми липсват :P Споко в началото е така-после ше свикниш с новите съученици
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

mi az sq s1m sedmi klas naistina k1m kraq ne6ty stava i po4vame da se smek4avame ama men li4no ne mi e tolkoz m14no az si imam nqkolko priqteli a drugite...prosto 6te sa mi ot stariq klaa...kofti e naistina da zn 4e tva e kraq osobenno ako ima hora koito mn obi4a6 ama sig 6e svikna az taka mislq dano sq se padna na qk klas ,s toq nikoga absolutno vsi4ki zaedno ne sme bili kolektiv
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

mmm da ti kaja gadnichko e no ako ste si istisnki frienDs shte si ostanete ... i shte si izlizate i taka... vinagi te hvashta nostalgia no ...sichko s vremeto minava i si namirash nov klas novi priateli i takifa rbaoti ... az primerno oshte si izlizam s mn hora ot staria si klas i mi e mn qko kato s1m s tqh pravim si sabirania i celia klas no mn hora sa se promenili to seki se e promenil no veche ne sme tolkoz blizki no prosto shte si namerish novi ... ako ne si ostanete s tezi koito ste si nai blizki de ...

Guest
    Аз пък като бях 7ми клас сичките уж с амбиций и тн ама не се деляхме изобщо сичко беше супер като за последна година заедно не се натапяхме както обинновено живяхме си задружно и весело като за последно ей тва беше мн хубава година може би една от най добрите за сега :P е все пак има още 2 ама ний с тоя клас сме бати урудити нервим сички даскалки ма пак си живеем като за последно

Guest
    аз пък още в седми клас започнах да ям лайна

Град
    40 Miles from the Sun
    Same here.Не се обичаме много,ама пак е кофти ... Интересното е,че преди все някак си се спогаждахме,а точно накрая на годината,в която ще сме всички заедно,започнахме да се караме и т.н.

Повече от фен
    az kato bqh 7mi klas vaobshte ne beshe taka .. samo s nqkolko priqtelki ni beshe kofti,che nqma da sme zaedno veche i sega vse oshte si spomnqme glupostite,koito sme pravili,no vaobshte ne mi puka za ostanalata chast ot klasa

Even heaven is hell without you

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    i na men mi e mn ma4no za klasa ,samo deto sam 8 mi i s nqkoi hora sme zaedno ot deckata gradina o6te no ot dr strana se radvam 4e otivam v gimnaziqta
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

АБе хора, остават само още 4 дни до края на годината!
    Немога да спра да плача
    Днес само баба ми ми казва, че остават само оче 4 дни и после нямада има повече училище и аз като ревнах!
    Кажете поне нещо от което поне малко да ми мине!

Guest
    Аз пък си обичах класа. Но аз напуснах предсрочно - в 6, а не в 7 клас. 1 година бях при шибан клас (7 клас), после в 8 пакв шибан. Извод - в гимназията хората не се равняват по нищо с приятелите до 6 (за повечето и до 7) клас. До 6 клас не бях виждал какво е отрепка, боклук, нищожество, издайник, двуличник, използвач. Но, така е, като послушах някогашни "умни" съвети да дружа с всеки.

И аз съм така : ).Едва ли ще попадна в по-як клас,но надеждата умира последна : ) Хмм дано...уаа в Сряда ми е другарската

da i az napusnah klasa si v 6ti klas i ne mibe6e ma4no za tqh no v 7klas bqh v daskalo ot 100 4oveka i vs se poznavahme i be6e super veselo i polse mi be6e super ma4no za teq horica ama ...... mam s noviq klas sa6to se razbirame 4udesno no za starite o6te mi e ma4no i s nqkoi ot tqh se vijdame 4esto a s 2/3 ma daje i ppo4ti vs den tak4e jivota prodaljava PZ:6turcite-kletva
    na teb ne ti se pie no ne i nie

Guest
    Ето нещо подходящо да покаже как се чувствам:

Един клас

Един клас имало
    Във този свят
    Веднъж и някога
    И аз от него бил съм част
    Не ще се повтори пак

Те са в моето сърце,
    Те съня ми все още отнемат
    Приятелите от онзи клас,
    За тях си мисля аз

Ден и нощ самотен съм,
    Че приятелите ми
    Няма ги, няма ги
    Ех, аз знам, че те са живи
    Но какво от това?
    Щом със тях не ще се видя
    Не е успокоение това

Аз от тях се (уж) отказах,
    Боже мой каква съдба
    Как можах да ги забравя
    И с боклуци заменя.

Ех как искам да не плача,
    Но сълзите си текат,
    А като помисля,
    Че аз ги помня,
    А те мене - не
    Боли сърце, боли сърце

Помня...
    Първият клас,
    Първият...
    Първият звънец,
    Първият...
    Първият приятел
    и първата любов
    Всичко е там...

Един клас имало
    Във този свят
    Веднъж и някога
    И аз от него бил съм част
    Не ще се повтори пак

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    на мене ми беше много кофти когато се разделяхме..всички много се бяхме сближили последната година, но си правим срещи на класа, излизаме някъде и пак се веселим както преди..МНОГО СИ ГИ ОБИЧАМ!

Голям фен
    Град
    софия
    Споко след 5 години ще ти е по-гадно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си