View Full Version : Свалка
lidekeep
06-08-2007, 21:31
Хора плс помогнете ми кажете как да свалям моми4етата.Просто незнам за6то ама като се опре да говоря с моми4е което не познавам се здухвам много.Много ме е срам да отида и да се запозная :oops: . Ако може дайте някакви съвети плс . :cry:
ei ti si nekade na 13-14 da predpoloja ... m vij prosto badi sebe si i da ne ti puka skoro nikoia nema da ti e posledna takache da ne ti puka ... badi sebe si i tolkoz ... samo ne gi obijdai i takifa raboti che kato gledam nekoi taka se opitvat da zaribqvat ama tova ne e nachina ... p1k inache nal ti kazvam da ne ti puka .... badi si sebe si i tolkoz
bai_brother
06-08-2007, 21:52
Хора плс помогнете ми кажете как да свалям моми4етата.Просто незнам за6то ама като се опре да говоря с моми4е което не познавам се здухвам много.Много ме е срам да отида и да се запозная :oops: . Ако може дайте някакви съвети плс . :cry:
Отиваш при нея и и казваш :
Ебе ми се , харесваш ми , желая те , обичм те или каквото там ти се иска да й кажеш , тя няма да те изяде. :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:
желая те , обичм те или каквото там ти се иска да й кажеш , тя няма да те изяде.
Така е, най-много да извика огромния си приятел който да ти счупи носа и краката и след това да те изхвърли в реката.
bai_brother
06-09-2007, 00:05
желая те , обичм те или каквото там ти се иска да й кажеш , тя няма да те изяде.
Така е, най-много да извика огромния си приятел който да ти счупи носа и краката и след това да те изхвърли в реката.
Че то каквото и да й кажеш може да го извика ако има такъв.
няма смисъл да свалиш едно момиче. като е на земята какво? по-добре ги чукай