View Full Version : проблем 3
значи не мога да разбера защо ми триете темата, мисля че това е нарушаване на правилата на потребителите във форума. пускат се всякакви простотии които стоят а моят проблем се счита за шега от всички. Ако кажа че съм гей всички ще ме нареждат но ще повярват, ако кажа че харесвам животни пак ще ме нареждат но ще повярват. Аз не казвам че искам да чукам лайна, просто ме вазбуждат и имам фантазии с тях. Затова се опитвам да потърся съвет. Затова моля ви престанете да трете проклетата тема, може някой наистина да ми даде съвет ](*,)
значи не мога да разбера защо ми триете темата, мисля че това е нарушаване на правилата на потребителите във форума. пускат се всякакви простотии които стоят а моят проблем се счита за шега от всички. Ако кажа че съм гей всички ще ме нареждат но ще повярват, ако кажа че харесвам животни пак ще ме нареждат но ще повярват. Аз не казвам че искам да чукам лайна, просто ме вазбуждат и имам фантазии с тях. Затова се опитвам да потърся съвет. Затова моля ви престанете да трете проклетата тема, може някой наистина да ми даде съвет ](*,)
О не пак този :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
Вече ше падна от стола от смях..
ще пускам постове, докато наистина някой не ми обърне внимание и не повярва на проблема ми. Кажете ми как може някакво момиче да се обяснява дали е гадно че е пърдяла докато е правила секс да бъде разбирана, как може 33 годишен девственик да бъде разбиран, как може човек които пита какво да прави като свършат презервативите да бъде разбиран, а аз-човекът с истинския проблем да бъда заклеймяван като флуудър и темите ми да се трият най-безочливо. Справедливо ли е това.
Не е справедливо, така е, но аз ще се боря не само с проблема си, а и с обществото, което не приема различното. Батман също е странен и е отхвърлен от обществото, но е супер герой, бори се за справедливост, Супер мен, Екс мен и всички други менове които са изверги като мен, но са просто хора, изпитващи най обикновени човешки чувства, нуждаеши се от мъничко любов и топлина
Не е справедливо, така е, но аз ще се боря не само с проблема си, а и с обществото, което не приема различното. Батман също е странен и е отхвърлен от обществото, но е супер герой, бори се за справедливост, Супер мен, Екс мен и всички други менове които са изверги като мен, но са просто хора, изпитващи най обикновени човешки чувства, нуждаеши се от мъничко любов и топлина
Ама кви са тия глупости? Ти не си за психолог Ти си за бялата болница на края на града..Батман искал обич оле майко!
Ама кви са тия глупости? Ти не си за психолог Ти си за бялата болница на края на града..Батман искал обич оле майко!
Точно затова говорих, идва някой по странен и веднага го пращате в лудница. Батман е просто пример. Ами Едуард ножиците, той също получи и любов и стана обикновен човек. (как ли си биеше чекии бтв)
а защо не подкрепите болните и извратени души и не им дадете шанс да открият мир и покой
а защо не подкрепите болните и извратени души и не им дадете шанс да открият мир и покой
Защото болните и извратени души намират мир и покой в бялата болница не тук!Сега схвана ли?
Аз те подкрепям
но ме мислиш за луд, а аз просто съм странен. никога ли не са ви привличали лайна: топли, меки като кадифе, пухкави а и са полезни (торят почвата, лечебни свойства)
Аз те подкрепям
но ме мислиш за луд, а аз просто съм странен. никога ли не са ви привличали лайна: топли, меки като кадифе, пухкави а и са полезни (торят почвата, лечебни свойства) :smt078 :smt078 :smt078 :smt078 :smt078
Вари се прегледаи пич моля та [-o< [-o< [-o<
Аз те подкрепям
но ме мислиш за луд, а аз просто съм странен. никога ли не са ви привличали лайна: топли, меки като кадифе, пухкави а и са полезни (торят почвата, лечебни свойства)
Не те мисля за луд, но наистина не ме привличат лайната...съжелявам
Предпочитам женските задничета... :smt016
А крачетата с яки обувки? :smt016
всеки тук търси съвет за да намери решение на проблемите си, тоест покой, и аз съм тук поради същата причина
ама не си ме разбрал аз също си харесвам момичета, но ако са намазани с лайна :wink:
Аз пък ги обичам намазани със сметана :) имаме нещо общо обичаме намазани момичета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аз пък ги обичам намазани със сметана :) имаме нещо общо обичаме намазани момичета :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
за момент си помислих че обичаш намазани лайна, жалко лъгал съм се че ще открия някой като мен
за момент си помислих че обичаш намазани лайна, жалко лъгал съм се че ще открия някой като мен
:smt005 :smt005 :smt005
Аи поне пиши само в една тема която ще затрият а не в темите на другите хора!
аз обясних, че според мен темата не трябва да се закрива затова реших да споделя проблема си навскякъде за да остане като клеймо в лицето на модераторите. Винаги когато посегнат да трият тема без причина да им се привиждат мазни и дебели клефуци
аз обясних, че според мен темата не трябва да се закрива затова реших да споделя проблема си навскякъде за да остане като клеймо в лицето на модераторите. Винаги когато посегнат да трият тема без причина да им се привиждат мазни и дебели клефуци
Разби ме бате ;). Предавам се
Късно е вече да се предаваш, вече си намазан... ааа искам да кажа миропомазан, абе се тая
Цапа, тя и майонезата цапа ама я ядеш и ти плющят ушите :---)
Ма тя поне е Фкусна.
Ма тя поне е Фкусна.
Тя яла ли си ако,че да кажеше че не е вкусничко
Ма тя поне е Фкусна.
ти да не би да си?
Ма тя поне е Фкусна.
ти да не би да си?
както казах лайната съдържат магия, на която някой хора не могат да устоят и трябва да познават всички техни тайни цвят мирис... вкус
еми нали досега затова ви разказвам. питайте нещо по конкретно вече сума неща ви казах. Виждам че започва да ви интересува.
еми питаш за тайните на лайната.
Аз май много често съм прав
аз пък като сера много често гледам да се оцапам колкото е възможно повече
Другите теми също се трият.Това, че една тема е изтрита по-бързо от друга, не означава, че тя ще остане, сещаш ли се? :wink:
А и темата ти няма смисъл.Това, че казваш, че се кефиш си е твой проблем, а не питаш как да разрешиш някой.Темата е пълен флууд като я пусна.