Влез

View Full Version : strah me e

06-09-2007, 18:59
Spah s mom4e ...be6e mi za 1 put...sled 24 4asa pih postinor duo ...zashtoto se upla6ih ...ne bqh mn sig dali prezervativa ne se be6e skysal ...abe opla6ih se tva e :(((( No sega me e strah i se pritesnqvam zashtoto mi zakusnqva ve4e 7-mi den :(((nz...nz ..pih pustinor i ne trqbva da se pritesnqvam , a i po-princip mi e neredoven cikala , no mn sym se pritesnila...nz ko da pravq sega

sinful`girl
06-09-2007, 19:01
Щом си пила постинор и след като цикълът ти по принцип е нередовен,няма о кво да се притесняваш. Гони те излишно параноята ;)

ThePainIsReaL
06-09-2007, 19:04
Не се притеснявай, мила.
Постинорът преебава организна много яко, затова може следващите няколко месеца да ти е много нередовен или дори да не ти дойде в един от тях.
Просто другия път, когато правиш секс се пази и го прави с човек, на когото се доверяваш.
П.П. Ако много се плашиш, направи си тест, за да се успокоиш.

pkgtool
06-09-2007, 19:59
Бе може ли такива глупости... що си правила секс като си такъв спек. Тука колко теми има по въпроса и пак има такива като тебе дето да се ебат за престиж и след това да приплакват " Ауууу... ама какво да правя?". Спрете най-накрая да си мислите как можете да станете център на внимание с глупости щото ще станете център на внимание с много сериозни неща и тогава ще си биете тъпите глави в стената и ще си викате "Що ли бях толкова тъпа навремето?".

06-10-2007, 06:28
Moje da ti zakusnqva ot pritesmnenie.Taka che po krotko! :)

alkobalko
06-10-2007, 06:30
Щом си пила Постинор, а и цикълът ти е нередовен, няма защо да се притесняваш.