View Full Version : Да попитате за/поискате секс от приятелката си.
cherinka
06-09-2007, 22:25
Момичета, как биха реагирали най-добрите ви приятелки, ако ги попитате или поискате секс с тях.
Искам да си представите какво точно им казвате и каква би била тяхната реакция, и да споделите.
Просто темата на едно девойче ме навя на тази мисъл.
Едната ми приятелка би го приела насериозно и твърдо би ми отговорила НЕ, другата съм сигурна, че ще я хфърля в размисли и страсти и може би някой слънчев ден би се съгласила.
:shock:
Вие?
`Death`Whore``
06-09-2007, 22:27
Малко е сложно...няма как да го кажа на никоя от 2-те си близки приятелки. А извън темата - тъпи жени. Умирате си да се правите на лесбийки. =;
cherinka
06-09-2007, 22:29
Малко е сложно...няма как да го кажа на никоя от 2-те си близки приятелки. А извън темата - тъпи жени. Умирате си да се правите на лесбийки. =;
Ами, то всъщност, всичко тръгва от един бъзик.....
`Death`Whore``
06-09-2007, 22:30
Грешиш дълбоко. Всичко тръгва от чувствата и привличането, което започваш да изпитваш на далеч по-крехка възраст. И на истинските хомосексуалисти не им е до базици.
PoLiToOo
06-09-2007, 22:38
ами моите най-добри фр са момчета.... \:D/ \:D/ \:D/ пък и да бяха те момиченца :---) ( :smt005 :smt005 :smt005 :smt005 ) нямаше да им предложа,защото секса (м/у единия или двата пола) руши приятелството... [-X [-X според мене де
alkobalko
06-10-2007, 06:28
Не бих го взели на сериозно. А и аз не бих ги попитала.
Ice_Queen_
06-10-2007, 07:03
Като се има в предвид колко често се ебаваме така и кво сме правили за шоу..но не не бих ги питала и не бих приела.Ако стане дума за моята най-добра приятелка - мога да си кажа че си я обичам адски много,но за мен тя е нещо адски мило и невинно..просто няма начин да погледна на нея по тоя начин!
Биха си помислили, че се шегувам.Нямам такива желания, но най-вероятно това ще се отрази на приятелството ни.
beautiful.soul
06-10-2007, 07:35
Не бих се целувала с момиче, пък камууу ли секс...
marina star
06-10-2007, 07:37
pravili sme go s nai-dobrata mi priqtelka,priemame go prosto kato zadovolqvane na fiz nujdi za da ne razvalim priqtelstvoto si
girl_in_black
06-10-2007, 09:30
Биха си помислили, че се шегувам.Но аз никога не бих ги попитала и без това.Мразя момичета да се държат за ръце, камо ли други неща(става въпрос не за лесбийки, а просто за разни демонстрации)
~*~By~Myself~*~
06-10-2007, 09:46
ами аз преди няколко дни я питах следното
Аз:Мило искащ ли да си припомним времето когато ходехме :D
Тя:Ооо кучка да не стана пак лесбийка ? :D
Аз:Ми не ама ако предлагаш нещо ....?
И след тфа се хилихме един час :-D
Ама луди побиритетчинцЪ кфо да иска човек :-D :oops:
ProstoAz
06-10-2007, 12:33
Мойте се две. И двете са ми предлагали - едната по-сериозно, другата по-скоро бих казала, че се бъзика от време на време, НО ако им предложа мисля, че ще се навият (освен ако не са силни само на думи, разбира се). :lol:
И все пак - никога няма да го направя, защото не изпитвам абсолютно никакво влечение към жени (да не казвам и по-силна дума), мисълта за това ме отблъсква категорично.