View Full Version : Kajete mi kak molq vi se
Madam 6artona
06-10-2007, 06:37
Molq vi kajete mi kak da nakaram cikala si da doide zakasnqva mi 4 den ima li nqkakvi hap4eta (osven tezi specialnite) naprimer analgin ili ne6to takova ot koeto moje da se predizvika da doide PLS kajete miiiiiiiiii
`Death`Whore``
06-10-2007, 06:40
Не. Изчакай го да дойде. Всякакво вмешателство посредством химия в репродуктивната ти система я уврежда.
Ice_Queen_
06-10-2007, 06:58
Има хапчета който отчасти помагат забавянето му..но да го предизвикаш по-рано :-k .+ че Дет Хор е права,не си трови оргазма с химии по този начин.
А и бтв защо ти закъснява?Да няма основателна причина?
Ами значи много зависи...
То хубаво ти закъснява с четири дена, но може просто нещо да се е шашнал организма ти и затова. И в крайна сметка да си дойде.
Аз имах един проблем, когато ми закъсняваше вече с две седмици. Тогава отидог на АГ и жената ми каза, че менструацията скоро няма и да ми дойде. Затова ми изписа хормонални таблетки, които да я предизвикат.
Каквото и да правиш, или си седиш мирно и кротко и чакаш, или си записваш час при гинеколог - така е най-лесно и най-безопасно.
Madam 6artona
06-10-2007, 08:30
NE bi trqbvalo da ima osnovatelna pri4ina smisal posledniq pat go pravih predi dva meseca i ot togava mi idva 2 pati i ne e vazmajno da sam bremenna :)
ama iskam da mi doide 6toto ako se zabavi o6te malko sledva6tiq pat 6te mi savpdne s moreto :( a vs zna4e 4e na more ne e hubavo da si v cikal
alkobalko
06-10-2007, 08:53
Щом няма причина да ти закъснява поне може да си спокойна.
Не е добре да се тровиш с химии. Гадно е да си в менструация на морето, но все пак това е по-добре от това да се тровиш.
Има хапчета който отчасти помагат забавянето му..но да го предизвикаш по-рано :-k .+ че Дет Хор е права,не си трови оргазма с химии по този начин.
А и бтв защо ти закъснява?Да няма основателна причина?
организъм и оргазъм са разлини неща :lol:
az kato piq aspirin primerno 7 dena predi cikul ama taka po edno hap4e vseki den, i mi idva s 2-3 dni po-rano. Ne sum se natrovila, no ne go pravi vseki put, vse pak aspirinut si e lekarstvo
Nqkoi drug da znae nqkakav babinski na4in ili ne6to takova :S
Madam 6artona
06-10-2007, 17:54
molqqqqqqqqqqqqqqqqq