View Full Version : няма да мога да го виждам
tedincetO
06-10-2007, 09:57
Имам нужда от помощ,всъщност просто искам да кажа на някой и предварително благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат моята история и да ме посъветват :?
Той беше колега на майка ми,на 22 е,а аз на 16(ако въобще има значение)запознахме се преди около месец.Страшно много го харесах,ама нищо повече защото знаех,че си има приятелка.Обаче на скоро разбрах,че са скъсали и от тогава съм га виждала 2-3 пъти,много е мил и доколкото разбирам не съм му безразлична.Та проблема е,че е напуснал работа,а аз само там мога да го виждам като ходя при майка ми да я чакам да свърши работа да се прибираме заедно.Обаче сега като е напуснал как ще го виждам :cry: чувствам се ужасно,влюбих се толкова силно в него.Нз какво да правя,моля ви за съвет :(
emi ako ne si mn sramejliva moje6 da mu poiska6 nomera ot taq rabota koqto e napusnal 6toto tam go imat sys sigornost :)
Имам нужда от помощ,всъщност просто искам да кажа на някой и предварително благодаря на тези,които ще си направят труда да прочетат моята история и да ме посъветват :?
Той беше колега на майка ми,на 22 е,а аз на 16(ако въобще има значение)запознахме се преди около месец.Страшно много го харесах,ама нищо повече защото знаех,че си има приятелка.Обаче на скоро разбрах,че са скъсали и от тогава съм га виждала 2-3 пъти,много е мил и доколкото разбирам не съм му безразлична.Та проблема е,че е напуснал работа,а аз само там мога да го виждам като ходя при майка ми да я чакам да свърши работа да се прибираме заедно.Обаче сега като е напуснал как ще го виждам :cry: чувствам се ужасно,влюбих се толкова силно в него.Нз какво да правя,моля ви за съвет :(
Според мен разликата е много голяма и е по добре да го забравиш.
tedincetO
06-10-2007, 10:11
аз номера му го имам,ама понеже ме е срам нз какво да му пиша.Мислих си вчера,ама проблема ми е че съм мн срамежлива :oops: на няколко пъти почвах да му пиша,ама нз какво,не искам да си помисли нещо лошо за мен, или пък че му се предлагам или нещо от сорта
аз номера му го имам,ама понеже ме е срам нз какво да му пиша.Мислих си вчера,ама проблема ми е че съм мн срамежлива :oops: на няколко пъти почвах да му пиша,ама нз какво,не искам да си помисли нещо лошо за мен, или пък че му се предлагам или нещо от сорта
Е без да си преодолеш срама няма как да стане. Обеди се че найстина е нужно да го направиш и ако си сигорна го направи.
tedincetO
06-10-2007, 10:32
Ами май съм сигурна,ама нз какво да му пиша,а ако само съм се заблуждавала,че и той ме харесва,а ако не ме харесва,нз много съм объркана #-o
Ами май съм сигурна,ама нз какво да му пиша,а ако само съм се заблуждавала,че и той ме харесва,а ако не ме харесва,нз много съм объркана #-o
Ако не опиташ, никога няма да разбереш! Така, че по добре се пробвай, дори и да загубиш, отколкото изобщо да не се пробваш.. :wink:
Vladokaaa
06-10-2007, 12:33
Не виждам смисъл да се занимаваш с него но като си решила толкова проучи малко за него за да го откриеш и говорете!!!
вече колко време мина,но аз не мога да го забравя,постоянно мисля за него.Моля ви кажете ако се реша какво да му пиша,ужасно ме е срам и нз какво да му кажа
SpOrTs_GiRl
07-05-2007, 19:32
Като му имаш номера къде е проблема?! Обаждаш му се и това е! Отивате на по кафе някъде.. и всичко е точно! Няма да се срамуваш ;)
ako te e sram moje da mu napi6e6 sms i da se vidite nqkade,ako se poznavate li4no i ste si govorili 6te e po-lesno!
kindergarden
07-05-2007, 19:52
Ами щом си сигурна,че го харесваш по-добре преодолей срама си (той само ти вреди) поискай да се срещнете и ако имаш късмет нещата ще станат \:D/ А това какво да му пишеш,когато се решиш,еми то ще си доиде само,само трябва да си убедена в това,което правиш и каквото и да напишеш ще дойде от сърцето ти и ще е искрено СПОКОИНО И УСПЕХ :wink:
alkobalko
07-05-2007, 19:54
Направи разлика между влюбване и харесване. ОК, харесваш го, но това може да е нещо временно, до следващото момче, което ще ти допадне. Ако пък наистина смяташ, че си толкова влюбена в него, обади му се и го накарай да се видите.