View Full Version : Ot liubovnica v negovo gadje?!?!?!?
Zdr na vsi4ki :P moqta istoriq na kratko e takava :-k Predi nqkolko meseca imah vruzka s muj-27 a az sam na 18.Toi ima6e seriozna priqtelk ai kakto v pove4eto slu4ai az bqh drugata ](*,) Slu4i se taka 4e tq razbra za men i 4 god im vruzka se razpadna.Toi ne sujalqva6e za ni6to koeto e napravil no na men mi stana kovti i se otdrupnah #-o Mesec sled tova se zasqkohme na edno kade i zapo4na otnovo da mi se obajda da me tursi i tn.Ne iska da ima seriozna vruzka s men kazva 4e razbiraniqta ni po tozi vapros sa razli4ni nai ve4e zaradi razlikata v godinite :( Iska prosto da se vijdame ot vreme na vreme.Vseki den mi se obajda po nqkolko puti :D Sega negoviq priqtel haresva moqta priqtelka i se nalaga da izlizame zaedno toi su6to idva no imam 4uvstvoto 4e taka defakto ne6tata mejdu nas se zadulbo4avat a toi uj ne iska6e to4no tova i na men mi e mn tupo ](*,) Priqtelkata mi i negoviqta priqtel sa sus su6tata vuzrastova razlika no toi qvno ne namira tova za problem.Kakvo da pravq az :?: Neznam kakvo stava...Neznam dali tova e na hubavo ili lo6o :-k Molqvi za nqkakuv komentar :smt009 blagodarq predvaritelno i se :smt008 OBICHAI TE
Просто е-той ти е казал, че не иска сериозна връзка и вече ти си решаваш дали да приемеш подобен тип отношения.
^DiVo^TiGaRcHe^
06-11-2007, 06:16
Щом с лека ръка е приел разпадането на 4-годишна връзка, можеш ли изобщо да приемеш че от такъв човек можед а се очаква нещо?А друг въпрос е ако и двамата искате да си губите времето един с друг!Някой ден ще се появи някоя друга като теб и когато ти си хлътнала той ще те зареже, тоя човек не си заслужава, а в онзи ден може би ти вече ще си го обикнала и то истински!
`Death`Whore``
06-11-2007, 06:50
Според мен просто е останал без секс. Възможно е и да иска сериозна връзка с теб, но не бих рискувала най-малкото защото е изневерявал дълго време на прителката си, с която е бил години. Искаш ли да се случи и на теб?
Black_Devil
06-11-2007, 07:43
qsno e toi kvo iska ot teb- zabavlenie ot vreme na vreme? pomisli si dali i ti to4no tova iska6 za sebe si :roll:
Абе момиче,ти нямаш ли капчица достойнство и акъл :?: :!:
Zdr na vsi4ki :P moqta istoriq na kratko e takava :-k Predi nqkolko meseca imah vruzka s muj-27 a az sam na 18.Toi ima6e seriozna priqtelk ai kakto v pove4eto slu4ai az bqh drugata ](*,) Slu4i se taka 4e tq razbra za men i 4 god im vruzka se razpadna.Toi ne sujalqva6e za ni6to koeto e napravil no na men mi stana kovti i se otdrupnah #-o Mesec sled tova se zasqkohme na edno kade i zapo4na otnovo da mi se obajda da me tursi i tn.Ne iska da ima seriozna vruzka s men kazva 4e razbiraniqta ni po tozi vapros sa razli4ni nai ve4e zaradi razlikata v godinite :( Iska prosto da se vijdame ot vreme na vreme.Vseki den mi se obajda po nqkolko puti :D Sega negoviq priqtel haresva moqta priqtelka i se nalaga da izlizame zaedno toi su6to idva no imam 4uvstvoto 4e taka defakto ne6tata mejdu nas se zadulbo4avat a toi uj ne iska6e to4no tova i na men mi e mn tupo ](*,) Priqtelkata mi i negoviqta priqtel sa sus su6tata vuzrastova razlika no toi qvno ne namira tova za problem.Kakvo da pravq az :?: Neznam kakvo stava...Neznam dali tova e na hubavo ili lo6o :-k Molqvi za nqkakuv komentar :smt009 blagodarq predvaritelno i se :smt008 OBICHAI TE
Нема да се научите еи :smt011 Я се стегни парво има 9 години разлика и второ той не иска сериозна връзка а само да те изпозва. Много си да не казвам ква :@
_[LiFe-StiLe]_F
06-11-2007, 11:11
мисля, че разликата ви е прекалено голяма за да се говори за сериозна или каквато и да било друга връзка. ти си на 18 и трябва да живееш живота си по своите правила, а не по тези, които ти ги определя някой "дъртак" с извинение
Да наистина разликата ви е голяма ,но приятелството С 4овек който е толкова по голям от теб не е никак зле .все пак ако е само приятелство тои мпже да ти помага в мн отно6ения ,може да ти бъде като брат но ако се задълбо4ите в не6то малко по-така .....като гаджета НЕ Е МН ЯКО [-X
sasha_90
06-17-2007, 15:18
Абе момиче,ти нямаш ли капчица достойнство и акъл :?: :!:
VerryBerry
06-17-2007, 15:35
ne se zanimavai s nego,za dobro 6te e
CaRaMel_lipS
06-17-2007, 16:01
Ами може би за него си забавление, незнам.Но ако е скъсал с другото момиче заради теб може да им някакви чувства към теб , до не ги показва, защото вижда, че си по-малка от него и то доста.
:roll: izpolzva te spored men zardi sexa.......sledkato neiska dalga vrazka s tebe......za kvo misli6 4e te tarsi.........da piete ''kafe''????