View Full Version : "Аз не говоря с всеки"
"Аз не говоря с всеки" как ще коментирате?
bai_brother
06-11-2007, 10:32
Ми говори си сам тогава.
ТАПАНАР!!!!!!!!!!!!!!
krasivata_luvica
06-11-2007, 12:03
Nadut chovek :wink:
Повечето, които познавам са такива. Но в това няма нищо лошо. Човек трябва да подбира хората, с които общува.
krasivata_luvica
06-11-2007, 12:42
Повечето, които познавам са такива. Но в това няма нищо лошо. Човек трябва да подбира хората, с които общува.
е това е вярно до някъде но не е ли по добре да поопознаеш хората и ако не ти допаднат тогава да спреш връзка с тях.................. :wink:
BrokenInnocence
06-11-2007, 12:47
Звучи малко надуто, но доста често аз самата се водя по тоя принцип. говорим за хора, които идват и те заговарят лично разбира се. в крайна сметка човек трябва да подбира хората около себе си.
Аз го разбирам по 3 начина
1. Човекът е ограничен.
2. Човекът е с голямо самочувствие за себе си.
3. Човекът има малко акъл и не иска да говори с идиоти.
Тъпо е да кажеш тва... освен ако не го казваш на човек, който е много ограничен и знаеш, че няма за какво да си говорите... ама така или иначе не бих използвала този израз... има други начини човек да покаже че не му се говори с някой...
е това е вярно до някъде но не е ли по добре да поопознаеш хората и ако не ти допаднат тогава да спреш връзка с тях.................. :wink:
Не, защото после не можеш да се отървеш от някои.
Uptown_soldier
06-11-2007, 15:00
Човек трябва да подбира хората, с които общува.
Естествено, че е така, но това да кажеш 2-3 думи на някога няма нищо лошо. Човек, който говори с определени хора, освен че е надут е и глупав. Дано да осъзнаете, какво имам предвид.
Slave4You
06-11-2007, 15:54
Ами зависи кой е казал това и в каква ситуация. Като цяло хора, на които твърде мн им пука от хорското мнение, които се мислят за повече от другите, които се правят на интересни.
free_cool_GirL
06-11-2007, 16:24
mi baq nahalno zvu4i no zavisi na koi go kazva6
6tot ima nekvi pedofili na ulicata det idvat kat sme s nqkoq fr i "6e mi go lapa6" :smt013 naprao mi idi da go nabiq..na tak1v bih kazala 4e ne govorq s vseki
a ako stava duma za daskalo ne bih go kazala na nqkoi pak zavisi p1rvo 6e opoznaq 4oveka i posle moje bi ...ama te tolkova grubo
Знаете ли как се държи готино и красиво момиче? Присила вчера, във филма "Един не тъп американски филм", дето разбута едно момче и едно момиче да й се махнат от пътя.
Аз, като някой човек, който не понасям ми казва, че защо не съм го видял на улицата за да го ядосвам казвам: "Аз не забелязвам всеки"
nqma zna4enie
06-11-2007, 17:47
tova e tvoq za6titna reakciq.hubavo e za teb da si po utvoren kym sveta.ne kazvam da po4ne6 da govori6 s vseki no vse pak horata nqma da te izqdyt
Seducti0n
06-11-2007, 17:48
"Аз не говоря с всеки" как ще коментирате?-Клише,заучена,но неосъзната фраза.Мислене на егоистичен човек -атворен далеч,в свой собствен,илюзорен свят,привидно щастлив,но лишен от динамиката и красотата на истински пълноценното съществуване.. :wink:
tova e tvoq za6titna reakciq.hubavo e za teb da si po utvoren kym sveta.ne kazvam da po4ne6 da govori6 s vseki no vse pak horata nqma da te izqdyt
Да, бе! Когато не говорех с куцо и сакато имах истински приятели, а от както почнах да говоря с всеки и само на боклуци попадам.
"Аз не говоря с всеки" как ще коментирате?-Клише,заучена,но неосъзната фраза.Мислене на егоистичен човек -атворен далеч,в свой собствен,илюзорен свят,привидно щастлив,но лишен от динамиката и красотата на истински пълноценното съществуване.. :wink:
А какво е истински пълноценно съществуване? Чукане с всеки срещнат и друсане до припадък? Спокойствието е щастие казвам аз!
Seducti0n
06-11-2007, 18:13
А какво е истински пълноценно съществуване? Чукане с всеки срещнат и друсане до припадък? Спокойствието е щастие казвам аз!и защо така нападаш,кой ти говори за безразборен секс и за друсане :?: всеки сам избира как да живее,а спокойствието не винаги е щастие.В живота ми има много по-важни нещо от това вечно да ми е хубаво,не съм против нито тези които употребяват наркоици,не използвам думата наркомани,защото ма прекалено силно значение.Тези,които си лягат с всеки срещнат за мен нямат морал нито себеуважение.Така,че всеки има право на избор,не мислиш ли.........
Аз пък съм зодия Телец и именно затова търся спокойствието. да сте видели луд Телец? Само огнените зодии са луди, ъ... имах предвид емоционални.
Seducti0n
06-11-2007, 18:27
Аз пък съм зодия Телец и именно затова търся спокойствието. да сте видели луд Телец? Само огнените зодии са луди, ъ... имах предвид емоционални.аз също съм телец и съм бая лудичка хихихи :smt005
Еми говори с този,който ти е приятен.И аз не общувам с хора,неприятни за мен : )
Shadow_Walker
06-11-2007, 18:42
Аз го разбирам по 3 начина
1. Човекът е ограничен.
2. Човекът е с голямо самочувствие за себе си.
3. Човекът има малко акъл и не иска да говори с идиоти.И защо пък :-s
Не може ли това да е човек, който знае какво иска и знае с кого иска да говори :-s Ти пък със абсолютно всички ли си говориш :shock:
iNl0Ve_wItX_liFe
06-11-2007, 19:13
хммм..... тая фраза стана мн известна във форума, нещо [-X
sexydupe
06-11-2007, 19:32
az li4no se zagovarqm s sekvi hora no ima hora v klasmi naprimer s koito prosto otkazvam da govora nea6toto se imam za po umna ot tqh ili pogolqm 4ovek a samo za6toto kato gi vida i mi ide da gi naritam!!! :!:
Chovek koito govori samo s horata koito mu pasvat na itelektualno nivo i dr cherti ot haraktera mu govoresht na hora s koito otkriva obshta tema O:)
Колкото и да ги въртиш тези думи си далеко от истината(която не съществува) :lol:
Vikitooo
06-12-2007, 05:20
Chovek uvajavasht sebe si :lol:
papsDINOSAUR™
06-12-2007, 06:13
илиииии просто другите са идиоти
и си говориш само с тея дето не са бавни ; )
Eagle_13
06-12-2007, 09:33
Дойде време и на безделника да поспори :smt014 ;-)
Та казваш, че си човек който не обича да говори с другите, който не са на неговото ниво.Хмм интересно... А престави си че харесваш някой който е под твоето ниво, много по-различен от теб но го харесваш.Как смяташ да постъпиш ??? Оставам отговора на теб :)
Има си и хубава страна въпреки, че аз не я намирам.Найстина до някаде е хубаво да не искаш да говориш с хора под твоето ниво, но на мен това неми допада, това за мен значи затвореност в себе си.Никой не харесва такива хора.В такъв случей защо те да падат на твоето ниво и да се опитват да ти изкопчат думата от устата.Тва за тях, пък и за мен при вида на такива хора е много глупаво.Тогава не се знае кой на кой е под нивото.Едно е ясно това затваряне в теб и затвореност към околните не води до нищо добро :)
илиииии просто другите са идиоти
и си говориш само с тея дето не са бавни ; )
Тук те подкрепям
PLAMENKO
06-13-2007, 07:25
Ми че то и аз немога да говоря със всеки , с некви боклуци и отрепки изобщо не контактувам... :smt018
mechtaq_za_teb
06-13-2007, 10:51
I az ne govorq s vseki :lol: e i?