.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34
    Guest

"Аз не говоря с всеки"

"Аз не говоря с всеки" как ще коментирате?

Guest
    Nadut chovek

Град
    На горния етаж на къщата на Бай брадър.
    Ми говори си сам тогава.
    ТАПАНАР!!!!!!!!!!!!!!
    Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!

Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Nadut chovek

Guest
    Повечето, които познавам са такива. Но в това няма нищо лошо. Човек трябва да подбира хората, с които общува.

Повечето, които познавам са такива. Но в това няма нищо лошо. Човек трябва да подбира хората, с които общува.
    е това е вярно до някъде но не е ли по добре да поопознаеш хората и ако не ти допаднат тогава да спреш връзка с тях..................

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Звучи малко надуто, но доста често аз самата се водя по тоя принцип. говорим за хора, които идват и те заговарят лично разбира се. в крайна сметка човек трябва да подбира хората около себе си.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Re: "Аз не говоря с всеки"

Аз го разбирам по 3 начина

1. Човекът е ограничен.
    2. Човекът е с голямо самочувствие за себе си.
    3. Човекът има малко акъл и не иска да говори с идиоти.

Супер фен
    Град
    в килера
    Тъпо е да кажеш тва... освен ако не го казваш на човек, който е много ограничен и знаеш, че няма за какво да си говорите... ама така или иначе не бих използвала този израз... има други начини човек да покаже че не му се говори с някой...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от krasivata_luvica
    е това е вярно до някъде но не е ли по добре да поопознаеш хората и ако не ти допаднат тогава да спреш връзка с тях..................
    Не, защото после не можеш да се отървеш от някои.

Голям фен Аватара на Uptown_soldier
    Град
    Sofia city
    Човек трябва да подбира хората, с които общува.
    Естествено, че е така, но това да кажеш 2-3 думи на някога няма нищо лошо. Човек, който говори с определени хора, освен че е надут е и глупав. Дано да осъзнаете, какво имам предвид.

Супер фен
    Ами зависи кой е казал това и в каква ситуация. Като цяло хора, на които твърде мн им пука от хорското мнение, които се мислят за повече от другите, които се правят на интересни.

mi baq nahalno zvu4i no zavisi na koi go kazva6
    6tot ima nekvi pedofili na ulicata det idvat kat sme s nqkoq fr i "6e mi go lapa6" naprao mi idi da go nabiq..na tak1v bih kazala 4e ne govorq s vseki
    a ako stava duma za daskalo ne bih go kazala na nqkoi pak zavisi p1rvo 6e opoznaq 4oveka i posle moje bi ...ama te tolkova grubo
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Guest
    Знаете ли как се държи готино и красиво момиче? Присила вчера, във филма "Един не тъп американски филм", дето разбута едно момче и едно момиче да й се махнат от пътя.

Guest
    Аз, като някой човек, който не понасям ми казва, че защо не съм го видял на улицата за да го ядосвам казвам: "Аз не забелязвам всеки"

nqma zna4enie
    Guest
    tova e tvoq za6titna reakciq.hubavo e za teb da si po utvoren kym sveta.ne kazvam da po4ne6 da govori6 s vseki no vse pak horata nqma da te izqdyt

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

-Клише,заучена,но неосъзната фраза.Мислене на егоистичен човек -атворен далеч,в свой собствен,илюзорен свят,привидно щастлив,но лишен от динамиката и красотата на истински пълноценното съществуване..
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Guest
    Цитирай Първоначално написано от nqma zna4enie
    tova e tvoq za6titna reakciq.hubavo e za teb da si po utvoren kym sveta.ne kazvam da po4ne6 da govori6 s vseki no vse pak horata nqma da te izqdyt
    Да, бе! Когато не говорех с куцо и сакато имах истински приятели, а от както почнах да говоря с всеки и само на боклуци попадам.

Guest

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    -Клише,заучена,но неосъзната фраза.Мислене на егоистичен човек -атворен далеч,в свой собствен,илюзорен свят,привидно щастлив,но лишен от динамиката и красотата на истински пълноценното съществуване..
    А какво е истински пълноценно съществуване? Чукане с всеки срещнат и друсане до припадък? Спокойствието е щастие казвам аз!

Град
    I don`t know where

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    А какво е истински пълноценно съществуване? Чукане с всеки срещнат и друсане до припадък? Спокойствието е щастие казвам аз!
    и защо така нападаш,кой ти говори за безразборен секс и за друсане всеки сам избира как да живее,а спокойствието не винаги е щастие.В живота ми има много по-важни нещо от това вечно да ми е хубаво,не съм против нито тези които употребяват наркоици,не използвам думата наркомани,защото ма прекалено силно значение.Тези,които си лягат с всеки срещнат за мен нямат морал нито себеуважение.Така,че всеки има право на избор,не мислиш ли.........

Guest
    Аз пък съм зодия Телец и именно затова търся спокойствието. да сте видели луд Телец? Само огнените зодии са луди, ъ... имах предвид емоционални.

Град
    I don`t know where
    Аз пък съм зодия Телец и именно затова търся спокойствието. да сте видели луд Телец? Само огнените зодии са луди, ъ... имах предвид емоционални.
    аз също съм телец и съм бая лудичка хихихи

Еми говори с този,който ти е приятен.И аз не общувам с хора,неприятни за мен : )

Супер фен Аватара на Shadow_Walker

Цитирай Първоначално написано от `BItCH`
    Аз го разбирам по 3 начина

1. Човекът е ограничен.
    2. Човекът е с голямо самочувствие за себе си.
    3. Човекът има малко акъл и не иска да говори с идиоти.
    И защо пък
    Не може ли това да е човек, който знае какво иска и знае с кого иска да говори Ти пък със абсолютно всички ли си говориш
    хъхъ..

хммм..... тая фраза стана мн известна във форума, нещо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си