- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- "Аз не говоря с всеки"
"Аз не говоря с всеки" как ще коментирате?
Nadut chovek![]()
Ми говори си сам тогава.
ТАПАНАР!!!!!!!!!!!!!!
Не се ебавай с Бай Брадар щото ша сляза и ща изплющя!!!
Ай гласувайте че да взема да изгоня някой от къщата.
Повечето, които познавам са такива. Но в това няма нищо лошо. Човек трябва да подбира хората, с които общува.
е това е вярно до някъде но не е ли по добре да поопознаеш хората и ако не ти допаднат тогава да спреш връзка с тях..................Първоначално написано от Анонимко
![]()
Звучи малко надуто, но доста често аз самата се водя по тоя принцип. говорим за хора, които идват и те заговарят лично разбира се. в крайна сметка човек трябва да подбира хората около себе си.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Аз го разбирам по 3 начинаПървоначално написано от Анонимко
1. Човекът е ограничен.
2. Човекът е с голямо самочувствие за себе си.
3. Човекът има малко акъл и не иска да говори с идиоти.
Тъпо е да кажеш тва... освен ако не го казваш на човек, който е много ограничен и знаеш, че няма за какво да си говорите... ама така или иначе не бих използвала този израз... има други начини човек да покаже че не му се говори с някой...
Не, защото после не можеш да се отървеш от някои.Първоначално написано от krasivata_luvica
Естествено, че е така, но това да кажеш 2-3 думи на някога няма нищо лошо. Човек, който говори с определени хора, освен че е надут е и глупав. Дано да осъзнаете, какво имам предвид.Първоначално написано от Анонимко
Ами зависи кой е казал това и в каква ситуация. Като цяло хора, на които твърде мн им пука от хорското мнение, които се мислят за повече от другите, които се правят на интересни.
mi baq nahalno zvu4i no zavisi na koi go kazva6
6tot ima nekvi pedofili na ulicata det idvat kat sme s nqkoq fr i "6e mi go lapa6"naprao mi idi da go nabiq..na tak1v bih kazala 4e ne govorq s vseki
a ako stava duma za daskalo ne bih go kazala na nqkoi pak zavisi p1rvo 6e opoznaq 4oveka i posle moje bi ...ama te tolkova grubo
Тъжно е, когато някой си отива,
тежко е когато си останал сам
и в един залисан ден разбираш,
че не си дете, а вече си голям...
Знаете ли как се държи готино и красиво момиче? Присила вчера, във филма "Един не тъп американски филм", дето разбута едно момче и едно момиче да й се махнат от пътя.
Аз, като някой човек, който не понасям ми казва, че защо не съм го видял на улицата за да го ядосвам казвам: "Аз не забелязвам всеки"
tova e tvoq za6titna reakciq.hubavo e za teb da si po utvoren kym sveta.ne kazvam da po4ne6 da govori6 s vseki no vse pak horata nqma da te izqdyt
-Клише,заучена,но неосъзната фраза.Мислене на егоистичен човек -атворен далеч,в свой собствен,илюзорен свят,привидно щастлив,но лишен от динамиката и красотата на истински пълноценното съществуване..Първоначално написано от Анонимко
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да, бе! Когато не говорех с куцо и сакато имах истински приятели, а от както почнах да говоря с всеки и само на боклуци попадам.Първоначално написано от nqma zna4enie
А какво е истински пълноценно съществуване? Чукане с всеки срещнат и друсане до припадък? Спокойствието е щастие казвам аз!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
и защо така нападаш,кой ти говори за безразборен секс и за друсанеПървоначално написано от Анонимко
всеки сам избира как да живее,а спокойствието не винаги е щастие.В живота ми има много по-важни нещо от това вечно да ми е хубаво,не съм против нито тези които употребяват наркоици,не използвам думата наркомани,защото ма прекалено силно значение.Тези,които си лягат с всеки срещнат за мен нямат морал нито себеуважение.Така,че всеки има право на избор,не мислиш ли.........
Аз пък съм зодия Телец и именно затова търся спокойствието. да сте видели луд Телец? Само огнените зодии са луди, ъ... имах предвид емоционални.
аз също съм телец и съм бая лудичка хихихиПървоначално написано от Анонимко
![]()
Еми говори с този,който ти е приятен.И аз не общувам с хора,неприятни за мен : )
И защо пъкПървоначално написано от `BItCH`
![]()
Не може ли това да е човек, който знае какво иска и знае с кого иска да говориТи пък със абсолютно всички ли си говориш
![]()
хъхъ..
хммм..... тая фраза стана мн известна във форума, нещо![]()