Влез

View Full Version : 6te umra

PREDADENATA
06-11-2007, 09:59
zdraveite imah gadre toest seriozna vruska ot 6 godini i polovina i nai dobra priqrtelka do okolo polovin 4as bqhme zaedno i az gadjeto mi i priqtelkta mi dokato gadjeto mi kaza 4e trqbva da se pribira priqtelkata i i tq i az nqmashe kakvo drugo da napravq osven i az da se pribera no sled okolo 2 4asaa otidoh do apartamnenta na gadjeto mi < az imam klu4 ot tqh> i bez da zvunq vlizam i poznaite koi beshe vuv spalnqta i praveshe sex s gadjeto mi nai dobrata mi priqtelka izpi6tai i izbqgah na dolku postulbite sega sum v nas i mi se iska da umra treperq i ne mi e dobre pomosht daite suvet kakvo da napravq napravo sum razbita !!!!

Ani_girl
06-11-2007, 10:02
ZDARVEI MACO PEREDSTAVQM SI KAK LI SI SE 4UVSTVALA V MOMENTA KOITO SI GO VIDQLa zaedno sigorno bolkata e neopisuema no se suvzemi i stupi na kraka zna4i uj tvoita nai dobra opriqtelka ne ti e bila nikakva priqtelka moga da te posavetvam samoa edno suvzemi se i zabravi 4e tezi dve li4nosti su6testvuvat znam 4e 6te ti mnogo trudno da zabravish 4ovek s koito si bila 6 godini no gre6kata mu spored me e neprostima sigorno imash i drugi priqteli taka4e se postarai da se razvedish s tqh i moga da ti kaja da ne budesh tolkova dover4iva ot tuk na tatuk 4ao macka !

bai_brother
06-11-2007, 10:03
zdraveite imah gadre toest seriozna vruska ot 6 godini i polovina i nai dobra priqrtelka do okolo polovin 4as bqhme zaedno i az gadjeto mi i priqtelkta mi dokato gadjeto mi kaza 4e trqbva da se pribira priqtelkata i i tq i az nqmashe kakvo drugo da napravq osven i az da se pribera no sled okolo 2 4asaa otidoh do apartamnenta na gadjeto mi < az imam klu4 ot tqh> i bez da zvunq vlizam i poznaite koi beshe vuv spalnqta i praveshe sex s gadjeto mi nai dobrata mi priqtelka izpi6tai i izbqgah na dolku postulbite sega sum v nas i mi se iska da umra treperq i ne mi e dobre pomosht daite suvet kakvo da napravq napravo sum razbita !!!!

Много филми гледаш струва ми се.
Звучиш като от някоя сапунка.

Иначе по темата ако това което пишеш е истина , няма смисъл да мислиш за смърт.
Тегли им една колкото и да те боли и повече не ги поглеждай.

PREDADENATA
06-11-2007, 10:08
ne ne e izmisli4a i ne e sapunka a moiq jivot znam 4e zvu4i kato film no ne e a e samata istina trudno e da te predadut dve su6tesva koito si obi4al adski mnogo !!

06-11-2007, 10:10
ela pri mene shtete uspokoq :-k

bai_brother
06-11-2007, 10:14
ne ne e izmisli4a i ne e sapunka a moiq jivot znam 4e zvu4i kato film no ne e a e samata istina trudno e da te predadut dve su6tesva koito si obi4al adski mnogo !!

Добре бе коте , знам че жените не бива да бъдат питани за това но на колко години си?

Какви са били отношенията ви през тези 6,5 години?

Chikiponita
06-11-2007, 10:16

О,милата. Първо се успокой. Просто спри и не мисли за нищо. Просто спри да плачеш (ако плачеш) и без да мислиш за абсолютно нищо излез навън и се разходи сама в някоя градинка около вас. Помисли си, че гаджето ти е пълен тъпанар. Или ако е прекалено свестен си помисли,че е прекалено тъп, за да иска """разнообразие"""... Просто за малко спри да мислиш и да правиш каквото и да било. :)

vvs_go
06-11-2007, 11:01
napravi ne6to koeto toi ne o4akva predloji mu troika i kogato mu haresa go zaebi

Th3MaN
06-11-2007, 11:04

Зимаш един пистолет или нож квото имаш и отиваш и ги обиваш и дватата!

06-11-2007, 11:04
я си еби майката ма пача, не един филм са направили по тоя сценарии

Marik
06-11-2007, 11:09
Това ако е вярно тоя е ебати боклука , а твоята най - добра приятелка е ебати пачата :wink:

Най - добрият начин е просто и на теб да не ти пука за тях и да ги забравиш и да продължиш напред. :wink:

PREDADENATA
06-11-2007, 11:36

Добре бе коте , знам че жените не бива да бъдат питани за това но на колко години си?

Какви са били отношенията ви през тези 6,5 години?

PITASH ME NA KO.KO SUM 6TE TI KAJA NA 22 SUM I MNOGO SE OBI4AHME PONE AZS TAKA SUM SI MILILA QVNO SUM SE ZABLUJDALA !!

Leksi23
06-11-2007, 11:48
nqma smis1l da se zanimava6 pove4e s tqx, i az bqx v absolutno s16toto polojenie, ni6to 4e sega kato se vidim ne se i poglejdame, vij ne si struva da si s 4ovek koito ne te uvajava qvno e 4e ne mu puka za teb 6tom ti izneverqva, a neya nqma da q komentiram za6toto 6te po4na da zlobeya mnogo. prosto si popla4i na volq, popla4i za zagubenite godini, nadejdi i me4ti. posle im tegli edna maina i glavata gore

uspex mila, :wink: :smt008

koalka
06-11-2007, 14:13
Сигурно е ужасно след толкова дълга връзка така да те излъжат, не се съмнявам.Но няма смисъл да се измъчваш заради тях, да плачеш.Направи се, че не ги познаваш, не им обръщай внимание и си продължи живота.Явно това не е човека, който може да те направи щастлива.

И все пак винаги съм се чудила какъв човек трябва да си, за да нараниш така любимия човек, който си твърдял, че обичаш...Просто нямам думи за такива хора.Вместо да се раздели с нея и тогава да тръгне с приятелката й, той я лъже...