View Full Version : GOLQM NOS?
roten+bios
06-11-2007, 13:18
Zna4i problemat mi e 4e nosat mi e mn golqm...kajete kfo da pravq... mom4e sam....10x za otgovorite predvaritelno i bez bazici 6ot e seriozno... :S
Koi 6te lapa?
06-11-2007, 13:21
И моя е голям на снимки изглеждам много зле то не само носа ама...нищо не можеш да направиш без операция :-#
Е какво като ти е голям
Ако толкова не ти харесва има пластични операции, но според мен изобщо не ти трябва това
Че е важен външния ви важен е но не чак толкова че да се депресираш или подтискаш Щот той е съвкупност от красота и излъчване.
Що, ве? Носът е символ на мъжественост. :-D
mi sybirai si pari i vmesto da si kupi6 kola ili laptop plasti4na operaciq
Научи се да се възприемаш такъв какъвто си .Първо ще бъде носът ,после ще е нещо друго.Ако не му отдаваш голямо значение и другите няма да му отдават такова.
Neka tova bade chara ti badi sas samochuvstvie i ne se pritesnqvai ot nosa si tova 100% ti e chara bej da go osajnavash vqrvai mi :wink:
Абе кви операции, кви глупости дрънкате?! Я се стегни - кви са тия комплекси?! Голям ми е носа, голям ми е гъза....айде стига ве - ти щом така се комплексираш, значи дори и да си оправиш носа, после ще намериш нещо друго и после пак и пак докато не свършиш като майкъл джексън - мумия дет се крие от хората.... харесвай се такъв какъвто си, иначе никой няма да те харесва.... [-X [-X [-X
ako ti e po golqm ot pishkata kwo se oplakwash
sinful`girl
06-11-2007, 19:30
Да ти кажа размерът на носа НЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ :smt005 Виж другото вече ако и то ти е голямо,не мисля че имаш проблем ;)
ThePainIsReaL
06-11-2007, 19:42
E и? Кво като ти е голям? :-D Да не си единственият човек с голям нос, я споки! :Р
miloto_girl_4e
06-11-2007, 19:45
Нищо не можеш да направиш :!: Като пораснеш, като ти е толкова акъла си направи пластична операция :!: Следващият път се научи да пускаш темите в правилният раздел :!: Тази ще я заключа :!: