Влез

View Full Version : Един сериозен въпрос.

06-11-2007, 13:58
Здравейте. Искам да питам момчетата. Миете ли си пениса със някакъв специален препарат ли как да го нарека. тоест въпроса ми е. С какво да го мия, че да мирише на хубаво. Тей като всеки ден се къпя и пениса мирише на обикновенна кожа искам малко да го ароматизирам. Някъви идеи? :D :oops: :roll: :lol:

anunu
06-11-2007, 14:24
Mi kupi si intimen gel,be mom4e!!!

cacegka_3a_cekc
06-11-2007, 14:25
Здравейте. Искам да питам момчетата. Миете ли си пениса със някакъв специален препарат ли как да го нарека. тоест въпроса ми е. С какво да го мия, че да мирише на хубаво. Тей като всеки ден се къпя и пениса мирише на обикновенна кожа искам малко да го ароматизирам. Някъви идеи? :D :oops: :roll: :lol:

intimen gel :smt016

malkoto_sladur4e
06-11-2007, 14:34
intimen gel za m1je :wink:

bulgarche
06-11-2007, 14:37
Сексолога пита нас, простосмърните, за тези неща ;)
Като ти казаха - интимен гел.

young_rich_famous
06-11-2007, 15:12

Баце, аз ползвам на Нивея един крем, като се къпя секи ден го мажа с него ... като видя щи кажа точно какъв беше ... т'фа с интимния гел нема смисъл ... [-X

alkobalko
06-11-2007, 15:13
Интимен гел.

`Death`Whore``
06-11-2007, 15:15
Учете се от кака си - няма нищо по-хубаво от току-що изкъпаното тяло. Без парфюми, без нищо. Същото важи и за пениса.

06-11-2007, 16:17
с паста за зъби

fire_magic
06-11-2007, 16:21
Учете се от кака си - няма нищо по-хубаво от току-що изкъпаното тяло. Без парфюми, без нищо. Същото важи и за пениса.
tova e nai-vqrnoto,ste ti zamirisa na parvium i kato ti go lapa,ste i se povrusta,ste lapa preparati...

Levane
06-11-2007, 16:30
Вода сапун и шампУан не вършат ли работа ?!

fire_magic
06-11-2007, 16:32
s shampoan,ne [-X [-X

Levane
06-11-2007, 16:34
s shampoan,ne [-X [-XЩо не ?!

`Death`Whore``
06-11-2007, 16:34
То и със сапун не трябва, независимо дали си от мъжки или женски пол.

Levane
06-11-2007, 16:36
То и със сапун не трябва, независимо дали си от мъжки или женски пол.Що ли нещо не разбирам защо не може ??!

krem4et0
06-11-2007, 16:37
Аха, и аз обичам да ми мирише на............човек!

`Death`Whore``
06-11-2007, 16:38
То и със сапун не трябва, независимо дали си от мъжки или женски пол.Що ли нещо не разбирам защо не може ??!
Защото половите органи са доста по-деликатни от краката ти!

fire_magic
06-11-2007, 16:40
PITAI TATKO SI... :-D

Levane
06-11-2007, 16:40
Защото половите органи са доста по-деликатни от краката ти!
Ахам аз си го мия с шампуан както и главатаи след това с балсам за тяло ама не него... само тялото и ако не го мия с шампуан какво да го оставя мрасен или само с вода ?!

`Death`Whore``
06-11-2007, 16:44
Хората са измислили интимни гелове. Козметиката, която използваш за другите части на тялото си, не трябва да се използва за половите органи. Е, ако имаш стабилно окосмяване там и не го премахваш, можеш да използваш сапун само за него. И да, водата върши перфектна работа.

krem4et0
06-11-2007, 16:47
Всъщност единствено и само водата не нарушава естествената среда за виреене на микроорганизмите. За мъжете, айде-може и да се наруши, но при дамите е крайно нежелетелно да се мия често с каквито и да е препарати!

06-11-2007, 21:18
Този интимен гел има ли си някакво фирмени или марково име? Че каот си купувам да знам какво да взема. :wink:
И вие когато си купувате такива интимни гелове, не ви ли минава през ума какво си мисли продавачката. :D

`Death`Whore``
06-11-2007, 21:21
Изкуфявам, когато започнете да говорите по този начин! На мен не ми е дремело никога - когато бях девствена, купувах тестове за бременност на приятелки. И толкова! Аптекарките си имат достатъчно проблеми и през тях са минали достатъчно болни хора, за да се впечатлят от някой, който си купува интимен гел.

Презервативи как си купувате, много ми е интересно.

cnvrs44
06-12-2007, 08:20
Изкуфявам, когато започнете да говорите по този начин! На мен не ми е дремело никога - когато бях девствена, купувах тестове за бременност на приятелки. И толкова! Аптекарките си имат достатъчно проблеми и през тях са минали достатъчно болни хора, за да се впечатлят от някой, който си купува интимен гел.

Презервативи как си купувате, много ми е интересно.

Що пък трябва си купувам тука една приятелка работи в Астера ме спонсорира постоянно с най-новите серии :D.

По темата : Абе мий го с какво мислиш за добре и да мирише на хубаво или на нищо все тая ти какво ще правиш секс или ще ставаш секс партнъор на Джорджио Армани... :-D

06-12-2007, 09:43
Абе Levane тоя пич на аватара ти малко ми мяза на Тарзан. хаха от де го намери тоя пич :)

DzVErA*
06-12-2007, 10:26
ми пи4 не ги лсушаи тез зна4и ако искаш хубава миризма просто не го мии така се запазва аромата ! ако искаш да изкьпеш космите си само отиди на някоя авто мивка за 50 ститинки секи ще се навие да ти измие космите!с пароструика разбира се :)

06-12-2007, 20:25
ми пи4 не ги лсушаи тез зна4и ако искаш хубава миризма просто не го мии така се запазва аромата ! ако искаш да изкьпеш космите си само отиди на някоя авто мивка за 50 ститинки секи ще се навие да ти измие космите!с пароструика разбира се :)Това беше ебаси тъпото изказване чесно. За кви косми говориш не мога да разбера. Всяка неделя си бръсна. А и какво лошо има да искам да ми ухае на хубаво члена? :smt017 8)