- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един сериозен въпрос.
Здравейте. Искам да питам момчетата. Миете ли си пениса със някакъв специален препарат ли как да го нарека. тоест въпроса ми е. С какво да го мия, че да мирише на хубаво. Тей като всеки ден се къпя и пениса мирише на обикновенна кожа искам малко да го ароматизирам. Някъви идеи?![]()
![]()
![]()
![]()
Mi kupi si intimen gel,be mom4e!!!
Първоначално написано от SeXoLoGa
intimen gel![]()
За света може да си един, но за някого ти си света!
intimen gel za m1je![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Сексолога пита нас, простосмърните, за тези неща
Като ти казаха - интимен гел.
Първоначално написано от SeXoLoGa
Баце, аз ползвам на Нивея един крем, като се къпя секи ден го мажа с него ... като видя щи кажа точно какъв беше ... т'фа с интимния гел нема смисъл ...![]()
... k33p w@lkinG ...
Интимен гел.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Учете се от кака си - няма нищо по-хубаво от току-що изкъпаното тяло. Без парфюми, без нищо. Същото важи и за пениса.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
с паста за зъби
tova e nai-vqrnoto,ste ti zamirisa na parvium i kato ti go lapa,ste i se povrusta,ste lapa preparati...Първоначално написано от `Death`Whore``
Вода сапун и шампУан не вършат ли работа ?!
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
s shampoan,neПървоначално написано от Levane
![]()
![]()
Що не ?!Първоначално написано от fire_magic
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
То и със сапун не трябва, независимо дали си от мъжки или женски пол.
Що ли нещо не разбирам защо не може ??!Първоначално написано от `Death`Whore``
h1
asl?
wanna Fuck ?
Аха, и аз обичам да ми мирише на............човек!Първоначално написано от `Death`Whore``
Защото половите органи са доста по-деликатни от краката ти!Първоначално написано от Levane
PITAI TATKO SI...Първоначално написано от Levane
![]()
Ахам аз си го мия с шампуан както и главатаи след това с балсам за тяло ама не него... само тялото и ако не го мия с шампуан какво да го оставя мрасен или само с вода ?!Първоначално написано от `Death`Whore``
h1
asl?
wanna Fuck ?
Хората са измислили интимни гелове. Козметиката, която използваш за другите части на тялото си, не трябва да се използва за половите органи. Е, ако имаш стабилно окосмяване там и не го премахваш, можеш да използваш сапун само за него. И да, водата върши перфектна работа.
Всъщност единствено и само водата не нарушава естествената среда за виреене на микроорганизмите. За мъжете, айде-може и да се наруши, но при дамите е крайно нежелетелно да се мия често с каквито и да е препарати!
Този интимен гел има ли си някакво фирмени или марково име? Че каот си купувам да знам какво да взема.![]()
И вие когато си купувате такива интимни гелове, не ви ли минава през ума какво си мисли продавачката.![]()
Изкуфявам, когато започнете да говорите по този начин! На мен не ми е дремело никога - когато бях девствена, купувах тестове за бременност на приятелки. И толкова! Аптекарките си имат достатъчно проблеми и през тях са минали достатъчно болни хора, за да се впечатлят от някой, който си купува интимен гел.
Презервативи как си купувате, много ми е интересно.
Що пък трябва си купувам тука една приятелка работи в Астера ме спонсорира постоянно с най-новите серииПървоначално написано от `Death`Whore``
.
По темата : Абе мий го с какво мислиш за добре и да мирише на хубаво или на нищо все тая ти какво ще правиш секс или ще ставаш секс партнъор на Джорджио Армани...![]()
Абе Levane тоя пич на аватара ти малко ми мяза на Тарзан. хаха от де го намери тоя пич![]()