View Full Version : WLUBWAM SE W SESTRATA NA PRIQTEL POMOGNETE!
G0d's G1F7
06-11-2007, 16:26
Naposleduk ne moga da izvadq ot suznanieto si sestrata na edin moi mnogo dobur priqtel ... tq ne e nishto osobeno i 7-te godini koito sme u4ili w susedni klasowe sme bili samo na zdrawei..no napolseduk toi imashe bal i s neq razgowarqgme dosta struwa mi se super umna i dobra,no problemut brat i ostawa az durja na nego kato priqtel i znae kakuf sum...ako razbere 4e se dokopwam do sestra mu shte me ubie... vupreki 4e kato go kazwam na bazik toi ne reagira losho :( se pak ako nqkoi ima ideq kakwo da naprawq a w sluchaq da trugna sus sestrata (zashtoto 4uwstwam 4e tq e lubowta) i da zapazq brata (zashtoto vinagi moga da raz4itam na nego) POMOGNETE..
Govori na 4etiru EyEs s brata se pak ti e fr bi trqbvalo da te razbere..naprimer moje6 da zapo4ne6 s ne6to ot roda na stra6na sestra ili mn e mila ne6to takova ama ne prekaleno kato naprimer stra6na e, vliuben sam v neq...savsem povarhnostno...ako toi ne zagrei ili reagira mn ostro .... :smt019 oba4e kakto ti sam kazva6 toi ne e naravil nqkfa scena kat si mu spomenal taka 4e moq savet e da probva6 ne6to konkretno za sestrata ...puk i se pak toi ne i e ba6ta a prosto brat
ако си момче и ако тя иска да тръгнете няма нищо лошо :lol:
апък и брат и щом ти е приятел ще те разере.. не би трябвало да има нищо против.. се пак нормално е да се влубваш.. по добре излез с брата на това момиче и първо поговори с него да видиш той как ще реагира .. ии след това можеш и с нея да изезеш.. кой знае.. може пък нещо да се получи .. ти сам си решаваш как да постъпиш.. ;]
G0d's G1F7
06-11-2007, 17:10
ama problema e 4e az samo 4uwtwam 4e sestra mu iska da e s men ne sum sig i ako purwo goworq s brat i shte stane mn sduhano ako tq ne iska!
fantasigirl
06-11-2007, 17:16
Mi trqbva da govori6 s brata,ama po nqkakuv takti4en nacin.A puk i kakvo lo6o ima sus sestra mu da ste zaedno.O6te pove4e 4e sled kato si mu dobur priqtel toi qvno ceni ne6to v teb,koeto zna4i 4e 6te bude6 dobur izbor za sestra mu.prosto pogovori s nego! :)