View Full Version : Какво да го правя???
Princesata
06-11-2007, 16:55
Гаджето ми се опитва да ме командва и се държи с мене като с някаква негова вещ???? Какво а правя помагаите
Просто не му позволявай да те командва.Когато ти каже нещо да правиш му казваш"няма" и толкоз.
Uptown_soldier
06-11-2007, 17:00
Просто не му позволявай да те командва.Когато ти каже нещо да правиш му казваш"няма" и толкоз.
Напълно съм съглесен. Ти имаш право сама да правиш избор за всичко, което се отнася за теб.
най-добре го зарежи и сичко ше се оправи :wink:
kobrichka
06-11-2007, 17:01
Ми кажи му го,имаи достоинство,кой е той,за да ти казва какво да правиш,каде да ходиш и т.н.Ти си свободно човешко същество което има своите права.
Ми кажи му го,имаи достоинство,кой е той,за да ти казва какво да правиш,каде да ходиш и т.н.Ти си свободно човешко същество което има своите права.
Той пък щото ще се съгласи веднага с нея. Щом веднъж се е почнало все по- зле ще става- зарязвай го.
ima edna dumi4ka "NE" koyato trqbva da se izpolzva ot vreme na vreme
Ами поговорете си. Обясни му че не си вещ и че имаш мнение и право на глас и че няма право да се държи по този начин с теб. Ако тогава неразбере просто го зарежи няма смисъл да си с човек който да не те уважава.
sunnydream
06-11-2007, 18:39
Няма да му се даваш!!! Не ти еникакъв , че да те командва. Налагаи си и своето мнение , не го оставяй да си мислиш , че ще изпълняваш всичките му прищевки. Все пак ако ти трябва някой, които да ти казва какво да правиш си имаш майка и баща - виж него може да го зарежеш, ама тях може и да не ги слушаш :P
abe mn e lesno da i kajete ''zareji go''' ,ne stava taka. prosto mu obqsni :( znam 4e e kofti ama mn 4esto se slu4va :( az li4no sam gotova da jertvam tva za lubovta si, e ne na 100%
Prosto si druj na mnenieto i ne otstupvai. Pravi kompromisi est, no ne prekalenno 4esto...
Prosto si druj na mnenieto i ne otstupvai. Pravi kompromisi est, no ne prekalenno 4esto...
Съгсласен съм :)
BebeTooOoo
06-11-2007, 19:25
А ти защо му позволяваш да те командва?Я си дръж на достойнството и не позволявай някъв си там да ти се налага!Какъв ти е за да ти казва кво да праиш къде да ходиш и т.н.Я не се оставяйй...ей
miloto_girl_4e
06-11-2007, 19:25
Според мен донякъде ти си си виновна, че си на това дередже :!:
Трябва да му покажеш, че не си неодушевен предмет и, че ще правиш каквото ТИ поискаш, а не каквото ТОЙ иска :!: [-X
SpOrTs_GiRl
06-11-2007, 19:35
[quote=*_krisito_sladuranata_*]Ми кажи му го,имаи достоинство,кой е той,за да ти казва какво да правиш,каде да ходиш и т.н.Ти си свободно човешко същество което има своите права.
Напълно съм съгласна ;) ако не изпитваш някакви сериозни чувства към него по-добре го зарежи ако се държи толкова лошо с теб.. а ако го обичаш се опитай да поговориш с него и му кажи в прав текст какво не ти харесва в поведението му ииии ти си знаеш.. успех ! ;)