- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да го правя???
Гаджето ми се опитва да ме командва и се държи с мене като с някаква негова вещ???? Какво а правя помагаите
Просто не му позволявай да те командва.Когато ти каже нещо да правиш му казваш"няма" и толкоз.
Напълно съм съглесен. Ти имаш право сама да правиш избор за всичко, което се отнася за теб.Първоначално написано от koalka
най-добре го зарежи и сичко ше се оправи![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ми кажи му го,имаи достоинство,кой е той,за да ти казва какво да правиш,каде да ходиш и т.н.Ти си свободно човешко същество което има своите права.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Той пък щото ще се съгласи веднага с нея. Щом веднъж се е почнало все по- зле ще става- зарязвай го.Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
skandal estestveno
ima edna dumi4ka "NE" koyato trqbva da se izpolzva ot vreme na vreme
Ами поговорете си. Обясни му че не си вещ и че имаш мнение и право на глас и че няма право да се държи по този начин с теб. Ако тогава неразбере просто го зарежи няма смисъл да си с човек който да не те уважава.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Няма да му се даваш!!! Не ти еникакъв , че да те командва. Налагаи си и своето мнение , не го оставяй да си мислиш , че ще изпълняваш всичките му прищевки. Все пак ако ти трябва някой, които да ти казва какво да правиш си имаш майка и баща - виж него може да го зарежеш, ама тях може и да не ги слушаш :P
...Heaven holds a scense of wonder
and I wanted to believe,
that I'll get caught up
when the rage in me subsides...
abe mn e lesno da i kajete ''zareji go''' ,ne stava taka. prosto mu obqsniznam 4e e kofti ama mn 4esto se slu4va
az li4no sam gotova da jertvam tva za lubovta si, e ne na 100%
Първоначално написано от ™G-Baby™
Prosto si druj na mnenieto i ne otstupvai. Pravi kompromisi est, no ne prekalenno 4esto...
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Съгсласен съмПървоначално написано от honda^
![]()
А ти защо му позволяваш да те командва?Я си дръж на достойнството и не позволявай някъв си там да ти се налага!Какъв ти е за да ти казва кво да праиш къде да ходиш и т.н.Я не се оставяйй...ей
Според мен донякъде ти си си виновна, че си на това дередже![]()
Трябва да му покажеш, че не си неодушевен предмет и, че ще правиш каквото ТИ поискаш, а не каквото ТОЙ иска![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
lmaoПървоначално написано от Pti4i grip
[quote="Elche"]Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
Напълно съм съгласнаако не изпитваш някакви сериозни чувства към него по-добре го зарежи ако се държи толкова лошо с теб.. а ако го обичаш се опитай да поговориш с него и му кажи в прав текст какво не ти харесва в поведението му ииии ти си знаеш.. успех !
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Първоначално написано от koalka