View Full Version : Predlojenie...
Haresvam edno mom4e i su po4iti sigurna 4e i toi me haresva.Sled nqkolko dni 6te hodim zaedno na diskoteka i iskam da vi pitam da dadete predlojeniq kak da mu pokaja 4e go haresvam i kak da go podtikna toi sam da dodie da mi predloji???
Haresvam edno mom4e i su po4iti sigurna 4e i toi me haresva.Sled nqkolko dni 6te hodim zaedno na diskoteka i iskam da vi pitam da dadete predlojeniq kak da mu pokaja 4e go haresvam i kak da go podtikna toi sam da dodie da mi predloji???
Ами примерно го целуни ушким така на шега и му говори някакси така по мръсно за да се осети че го харесваш ако той те харесва би трябвало да ти каже. Ако пък не каже ти му кажи ;)
Jamalska
06-11-2007, 19:55
Ако не е тъп и не е на 14 ще се сети и само като си засичате погледите.
G0d's G1F7
06-12-2007, 10:39
kote ... napiite se zdrawo sled towa na neshto kato maitap mu naprawi namek i ako te iska shte doide da tancuwa s teb ... btw w koq diskoteka hodite.....?
Представи си колко ще е романтично, ако му предлагаш като го удряш по главата с нещо тежко о.О
pink_champagne
06-12-2007, 10:46
Оффф аман от глупави теми. Какво да направя?Ама как да го направя?Ние ли ще ти кажим "как"?Не си ли ти тази,която трябва да подходи в ситуацията. Пък и не е хубаво да имаш нещо впредвид кое как и кога да направиш, защото така може и да не се стигне до там...всичко си идва от вътре.Не си поставяй големи цели за тази среща,защото нали знаеш,че от високо най-лесно се пада. Каквото стане. Действай импулсивно.Всичко останало си се нарежда!!!
SeXy_JuLLs
06-12-2007, 11:45
Момчетата обичат по-уверени,по-диви момичета,така че не мисли 10 дена предварително какво ще направиш на дата 26 или която и да било там,ами действай на момента-флиртчета,закачки... :wink: що някой трябва да го казва-след една вечер бурен флирт вече ти е в ръцете :P