View Full Version : Otnosno purviq put
poreden ednotipen vupros, tupa postupka, greshka - da spestim kritikite.
taka v subota ve4er pravih sex za 1 put no poneje bqh adski tqsna i mom4eto iskashe purvo da me otvori bez prezervativ i sled tova da si go sloji. pravihme go samo okolo 10 minuti i qvno e razkusal devstvenata mi cipa poneje imashe dosta kruv. vuprosut mi e ima li nqkakuv shans pri polojenie 4e toi ne e svurshil i sme go pravili samo 10 mins da e imalo ot predekulacionnata technost i da ima opasnost ot zabremenqvane kato se ima v predvid che bqh nerazpolojena v poslednite mi dni ?
blagodarq predvaritelno i sujalqvam za latinicata
PoLiToOo
06-11-2007, 20:14
не си бременна...спокс....нали не е свършил??аре пък ако се съмняваш..след няколко дни си направи тест ::: :::
AvRiL lAvIgnE LoVeRka
06-12-2007, 09:56
4естито! :)
Не се ебавай с момичето бе!
Онтопик: Спокс не си...може би има минимален шанс и за да си по-сигурна както казаха по-нагоре си направи тест :wink:
Ти не си блъскай главата с това дали си бременна защото е много малка вроятноста , помисли си да не ти е лепнал некоя зараза или бактерия като сте го правили БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ!!!!!!!!!!
makarona
06-12-2007, 11:01
Излишно е да я успокоявате. Има шанс макар да е "максимално" минимален :) и не ако се самняваш ,а си направи тест за да си си спокойна! аЙ меРси :)
shadow4e
06-12-2007, 11:17
Първо трябваше да разучиш как стоят нещата със секса и тогава да правиш секс. Твоят човек те е подвел. Когато е с презерватив, влиза по-лесно и съответно болката е по-малка, тъй като по него има лубрикант. Тоест има два варианта
1. Мисли само за себе си и не му пука за теб
2. Някой приятел го е подвел и има нужда и той да прочете някои неща.
Вероятността да забременееш е малка, но имай предвид, че той може да изпусне следващият път и малко сперма или въобще да свърши в теб /не, нарочно/ и после става лошо. Не рискувай още от сега, има време и за секс без презерватив.
Честно казано не би отворил момиче с презерватив колкото и неотговорно да звучи. Все пак е за пръв път.
cacegka_3a_cekc
06-12-2007, 11:30
taka v subota ve4er pravih sex za 1 put no poneje bqh adski tqsna i mom4eto iskashe purvo da me otvori bez prezervativ i sled tova da si go sloji. pravihme go samo okolo 10 minuti i qvno e razkusal devstvenata mi cipa poneje imashe dosta kruv. vuprosut mi e ima li nqkakuv shans pri polojenie 4e toi ne e svurshil i sme go pravili samo 10 mins da e imalo ot predekulacionnata technost i da ima opasnost ot zabremenqvane kato se ima v predvid che bqh nerazpolojena v poslednite mi dni ?
blagodarq predvaritelno i sujalqvam za latinicata
spoko di6ai :lol: ne si bremenna :smt016
blagodarq predvaritelno i sujalqvam za latinicataАма вие не разбрахтели че като го правите за първи пат не може да забременееш
nqma nishto strashno
prosto ot liubopitstwo na kolko si godini?
palomaaa
06-12-2007, 12:02
ami 6ansa da si bremenna e po4ti nylev,parvo za6toto ne e svar6il v teb i vtoro,za6toto taman ti e bil kraq na cikala,a nqkoilko dena predi i nqkolko dena sled cikal e nai-malko veroqtniq period za zabremenqvane,tai,4e macko,spoko...i poprincip vremeto nqma zna4enie,dali 10,20 ili 2 min 6te pravite sex,ako svar6i v teb moje da zabremenee6,tai 4e pazete se prosto
hahavteen
06-12-2007, 13:07
Ама вие не разбрахтели че като го правите за първи пат не може да забременееш
Xaxa vzemi se obrazovai malko,za6toto si sme6en! :roll:
мда,тогава още върхо теб действа магията на девствеността ...
Xaxa vzemi se obrazovai malko,za6toto si sme6en! :roll:
misleh da mu go spestq
krem4et0
06-12-2007, 14:12
Не си бременна, бе. Спокойно!