Влез

View Full Version : С какви момичета правите секс?

pink_champagne
06-11-2007, 21:57
Темата е предназначена за момчета! Стана ми интересно, момчетата с какви момичета предпочитат да спят. Вие сте!!!

lesstats
06-12-2007, 07:01
глей ся
никой не обича торбите с кокали :-D
90 % избират втория вариант
но има и хора които предпочитат по пълничките зашото били по-тясни

hamilcar
06-12-2007, 07:46
Гласувах за "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н.". Но зависи много и от момичето.

06-12-2007, 07:49
Звучи извратено,но анорексичките ме възбуждат :oops: :oops:

cnvrs44
06-12-2007, 07:52
Предпочитам момичета/жени които имат нещо по тялото си форми които да ме възбудят т.е с месце по тях както питаш в анкетата си. :lol:
Не ме възбуждат малки дупета не че са нещо лошо де,но :-D трябва да имат някаква привлекателна форма за мъжкото око,а не на кокал да удрят. :roll:

Sevt
06-12-2007, 07:53
"Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н"

Sam90
06-12-2007, 07:54
ммм и аз обичам жени с месце :) Като Мария или Гергана например... :P :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016 :smt016

MindGames
06-12-2007, 08:01
Ааа не не..аз пък гласувах за торба с кокали .. от онея с големите цици .. лелел :D :twisted:

young_rich_famous
06-12-2007, 08:20
глей ся
никой не обича торбите с кокали :-D
90 % избират втория вариант
но има и хора които предпочитат по пълничките зашото били по-тясни

Аватара ти кърти, риспект =D> :-D А иначе и аз предповитам мацки с месце, хем да не е пълно хем да има какво да се пипне ! :D

find_m3
06-12-2007, 11:45
ОК значи имате момиче 48 кила на 17.Циците не са огромни обаче за размерите й са супер ,смисъл 1 шепа някъде.Гъзът е нормален, не стърчат бричове от всякъде, висока 167.Стегнато коремче (няма огромни мъжки плочки обаче няма и паласки :lol: ).До нея има връстничка 66 кила с корем( не виси ...много ама има паласки),височина пак толкова 167 , с големи цици и пълничък задник.Коя предпочитате?

(това е хипотетичною)

06-12-2007, 11:54
обичам момичета с слаб крачка, малко дупе и средно големи цици.
естесвено да не саи съвсем слаби крачката да си ги мие в бирени бутилки, а дупето да е като барабанче но да има къде да го хванеш.
следователно да има малко месце но да е умерено. Залагам на №2.

pink_champagne
06-12-2007, 12:02
ОК значи имате момиче 48 кила на 17.Циците не са огромни обаче за размерите й са супер ,смисъл 1 шепа някъде.Гъзът е нормален, не стърчат бричове от всякъде, висока 167.Стегнато коремче (няма огромни мъжки плочки обаче няма и паласки :lol: ).До нея има връстничка 66 кила с корем( не виси ...много ама има паласки),височина пак толкова 167 , с големи цици и пълничък задник.Коя предпочитате?

(това е хипотетичною)

Хипотетично момиче 167 - малко вероятно да е 48кг, поне 50 ще има не за друго а и кокалите тежат все пак, е освен ако не е някоя хърба :smt017

bulgarche
06-12-2007, 12:05
Май всички са в графа "ниски". Бил съм и с кльощавички, бил съм и с подводници. С малки и с огромни гърди. Май външния вид не е от нещата които гледам.

06-12-2007, 12:09
Май всички са в графа "ниски". Бил съм и с кльощавички, бил съм и с подводници. С малки и с огромни гърди. Май външния вид не е от нещата които гледам.
На принципа има ли дупка става?

WaKo
06-12-2007, 12:24

(това е хипотетичною)

Хипотетично момиче 167 - малко вероятно да е 48кг, поне 50 ще има не за друго а и кокалите тежат все пак, е освен ако не е някоя хърба :smt017

find_m3 - ти задаваш риторични въпроси - гласувах за второто, но съм бил и с "торби с кокали" - не знам защо, но ме кефят също.
pink_champagne - приятелката ми в момента е 175 и е 50-51 кг, предишната беше 170 - 48-50 кг, така че 167 48кг не е никакъв проблем :wink:

`Death`Whore``
06-12-2007, 12:26
Ти принципно си падаш по торби с кокали. Или почти такива :) Аз съм 20 сантиметра по-ниска от приятелката ти и съм горе-долу същите килограми /взема се под внимание, че малко съм напълняла, но то е малко - паласките предимно/.

Жената трябва да има дупе, да не се броят всички кокали, да има гърди.

06-12-2007, 12:27
Трябва да има къде да я щипнеш:) 2рия вариант е перфектен, но ако трябва да избирам м/у 1вия и 3тия нз кое ще избера.

WaKo
06-12-2007, 12:30
Ти принципно си падаш по торби с кокали. Или почти такива :) Аз съм 20 сантиметра по-ниска от приятелката ти и съм горе-долу същите килограми /взема се под внимание, че малко съм напълняла, но то е малко - паласките предимно/.

Жената трябва да има дупе, да не се броят всички кокали, да има гърди.

:) Може, аз затова гласувах за второто, защото за мен торба с кокали си значи направо анорексичка :)

find_m3
06-12-2007, 13:38
Мерси за отоговора :-)

Lestat357
06-12-2007, 18:41
Ааа не не..аз пък гласувах за торба с кокали .. от онея с големите цици .. лелел :D :twisted:

"По-пълнички" - но не твърде! Иначе както си го формулирала, нормално да имаш толкова много отговори b). Разликата между "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н." и "По-пълнички" ми се струва доста тънка.

:smt005 Да такива има само по кориците на Playboy обикновено. Не "нашият". Сети се защо! :wink: :smt044

dunapren
06-12-2007, 18:44
не подбирам.нема грозна мацка има трезвен мъж

pink_champagne
06-12-2007, 19:22
"По-пълнички" - но не твърде! Иначе както си го формулирала, нормално да имаш толкова много отговори b). Разликата между "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н." и "По-пълнички" ми се струва доста тънка.

Еми да може и да е тънка разликата между б/ и в/, но просто се изразявам"по-пълнички", за да не обидя дебеличките момичета. Опа казах гo..съжалявам :)

Heaven
06-12-2007, 19:24
Темата е предназначена за момчета! Стана ми интересно, момчетата с какви момичета предпочитат да спят. Вие сте!!! и ти мислиш ли че някой ще отговори "торба с кокали' освен като ебавка нещо, задай си въпроса безпристратно поне,а не да покажеш че мразиш по-слабите.За една завистлива жена-торба с кокали,за един мъж-идеално тяло :-({|=
нее обиждаш дебелите,а обиждаш слабите?вече знам как изглеждаш ти :D

SOSICK
06-12-2007, 19:45
Аз съм моче и мога да кажа,че не харесвам хърбите.То няма ли какво да му пипнеш.

Темата е предназначена за момчета! Стана ми интересно, момчетата с какви момичета предпочитат да спят. Вие сте!!! и ти мислиш ли че някой ще отговори "торба с кокали' освен като ебавка нещо, задай си въпроса безпристратно поне,а не да покажеш че мразиш по-слабите.За една завистлива жена-торба с кокали,за един мъж-идеално тяло :-({|=
нее обиждаш дебелите,а обиждаш слабите?вече знам как изглеждаш ти :D

Абе момичето никога не иска да обиди, за какво толкова се впрягате в темите. Просто за кльощите и аз много честно употребявам "торба с кокали". Пък и ти трябва да си ясновидка,че да знаеш какво тя харесва и не.
По темата и аз съм за б)

vvs_go
06-12-2007, 20:33
vyprosyt e retori4en ako ima6 nqkvi problemi s tqloto si moga da ti pomogna pi6i na ls

love_girls
06-13-2007, 05:36
Може би за вариант а), защото ми се случва все с такива да го правя, като е на задна удрям кокал, а като е на предна няма много да я хвана за гърдите :)
Но пък не ги подбирам по тези критерии. И аз съм слаб и някак си тези ми харесват и с тези си допадам и събирам с тях :)
Бил съм с много дебели (две такива на брой) , не се получава просто не са за мене.
А иначе за втория вариант , кой не обича месце да пипне готино гадже да хване с големи гърди и сочно дупенце :)
Аз не съм максималист и си се задоволявам да ми е приятно с човека с който съм и поне знам, че нещата няма да се прецакат заради някой предрасъдък.
Това от мен по темата :smt006

masster dogg
06-13-2007, 05:37
Shibaite kvo vi padne

sasha_90
06-13-2007, 06:03

(това е хипотетичною)

не е никак малко вероятно [-X
аз съм 167-8 и 44 кг 8-[

gangbang
06-13-2007, 06:04
Първите два вида YES! Дебелите просто не ги приемам като жени 8)

Master_88
06-13-2007, 08:53
С по-слаби

fire_magic
06-13-2007, 15:53

(това е хипотетичною)
az li4no predpochitam vtorata...ti li si p1rvata? :lol:

rowzz
06-13-2007, 19:01
винаги трябва да има къде да се пипне но не ръката ти да потъне за това гласувах за второто..
и иначе не харесвам големите цици защото ми става смешно как се мяткат докато правиш секс с такова момиче..
нормалните размери са по вкуса ми..