.

Виж резултатите на анкетата: С какви момичета правите секс?

Гласували
68. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • "Торба с кокали"

8 11,76%
  • Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н.

50 73,53%
  • По-пълнички

10 14,71%
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Град
    На луната...сред звездите в безкрайното..;]]

С какви момичета правите секс?

Темата е предназначена за момчета! Стана ми интересно, момчетата с какви момичета предпочитат да спят. Вие сте!!!

глей ся
    никой не обича торбите с кокали
    90 % избират втория вариант
    но има и хора които предпочитат по пълничките зашото били по-тясни

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Гласувах за "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н.". Но зависи много и от момичето.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Guest
    Звучи извратено,но анорексичките ме възбуждат

Предпочитам момичета/жени които имат нещо по тялото си форми които да ме възбудят т.е с месце по тях както питаш в анкетата си.
    Не ме възбуждат малки дупета не че са нещо лошо де,но трябва да имат някаква привлекателна форма за мъжкото око,а не на кокал да удрят.

Град
    София
    "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н"
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

ммм и аз обичам жени с месце Като Мария или Гергана например... :P
    На който му се убива време...

Град
    Plovdiv
    Ааа не не..аз пък гласувах за торба с кокали .. от онея с големите цици .. лелел

RQ

Цитирай Първоначално написано от lesstats
    глей ся
    никой не обича торбите с кокали
    90 % избират втория вариант
    но има и хора които предпочитат по пълничките зашото били по-тясни

Аватара ти кърти, риспект =D> А иначе и аз предповитам мацки с месце, хем да не е пълно хем да има какво да се пипне !
    ... k33p w@lkinG ...

Град
    София
    ОК значи имате момиче 48 кила на 17.Циците не са огромни обаче за размерите й са супер ,смисъл 1 шепа някъде.Гъзът е нормален, не стърчат бричове от всякъде, висока 167.Стегнато коремче (няма огромни мъжки плочки обаче няма и паласки ).До нея има връстничка 66 кила с корем( не виси ...много ама има паласки),височина пак толкова 167 , с големи цици и пълничък задник.Коя предпочитате?

(това е хипотетичною)

Guest
    обичам момичета с слаб крачка, малко дупе и средно големи цици.
    естесвено да не саи съвсем слаби крачката да си ги мие в бирени бутилки, а дупето да е като барабанче но да има къде да го хванеш.
    следователно да има малко месце но да е умерено. Залагам на №2.

Град
    Цитирай Първоначално написано от find_m3
    ОК значи имате момиче 48 кила на 17.Циците не са огромни обаче за размерите й са супер ,смисъл 1 шепа някъде.Гъзът е нормален, не стърчат бричове от всякъде, висока 167.Стегнато коремче (няма огромни мъжки плочки обаче няма и паласки ).До нея има връстничка 66 кила с корем( не виси ...много ама има паласки),височина пак толкова 167 , с големи цици и пълничък задник.Коя предпочитате?

(това е хипотетичною)
    Хипотетично момиче 167 - малко вероятно да е 48кг, поне 50 ще има не за друго а и кокалите тежат все пак, е освен ако не е някоя хърба

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Май всички са в графа "ниски". Бил съм и с кльощавички, бил съм и с подводници. С малки и с огромни гърди. Май външния вид не е от нещата които гледам.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Май всички са в графа "ниски". Бил съм и с кльощавички, бил съм и с подводници. С малки и с огромни гърди. Май външния вид не е от нещата които гледам.
    На принципа има ли дупка става?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pink_champagne
    Цитирай Първоначално написано от find_m3

(това е хипотетичною)
    Хипотетично момиче 167 - малко вероятно да е 48кг, поне 50 ще има не за друго а и кокалите тежат все пак, е освен ако не е някоя хърба
    find_m3 - ти задаваш риторични въпроси - гласувах за второто, но съм бил и с "торби с кокали" - не знам защо, но ме кефят също.
    pink_champagne - приятелката ми в момента е 175 и е 50-51 кг, предишната беше 170 - 48-50 кг, така че 167 48кг не е никакъв проблем

Ти принципно си падаш по торби с кокали. Или почти такива Аз съм 20 сантиметра по-ниска от приятелката ти и съм горе-долу същите килограми /взема се под внимание, че малко съм напълняла, но то е малко - паласките предимно/.

Жената трябва да има дупе, да не се броят всички кокали, да има гърди.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Трябва да има къде да я щипнеш 2рия вариант е перфектен, но ако трябва да избирам м/у 1вия и 3тия нз кое ще избера.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ти принципно си падаш по торби с кокали. Или почти такива Аз съм 20 сантиметра по-ниска от приятелката ти и съм горе-долу същите килограми /взема се под внимание, че малко съм напълняла, но то е малко - паласките предимно/.

Жената трябва да има дупе, да не се броят всички кокали, да има гърди.
    Може, аз затова гласувах за второто, защото за мен торба с кокали си значи направо анорексичка

Град
    София
    Мерси за отоговора

Lestat357
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MindGames
    Ааа не не..аз пък гласувах за торба с кокали .. от онея с големите цици .. лелел
    "По-пълнички" - но не твърде! Иначе както си го формулирала, нормално да имаш толкова много отговори b). Разликата между "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н." и "По-пълнички" ми се струва доста тънка.

Цитирай Първоначално написано от MindGames
    Да такива има само по кориците на Playboy обикновено. Не "нашият". Сети се защо!

не подбирам.нема грозна мацка има трезвен мъж

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lestat357
    "По-пълнички" - но не твърде! Иначе както си го формулирала, нормално да имаш толкова много отговори b). Разликата между "Слаби,но и с месце по тях. Да си имат гърди,дупе и т.н." и "По-пълнички" ми се струва доста тънка.
    Еми да може и да е тънка разликата между б/ и в/, но просто се изразявам"по-пълнички", за да не обидя дебеличките момичета. Опа казах гo..съжалявам

Re: С какви момичета правите секс?

Темата е предназначена за момчета! Стана ми интересно, момчетата с какви момичета предпочитат да спят. Вие сте!!!
    и ти мислиш ли че някой ще отговори "торба с кокали' освен като ебавка нещо, задай си въпроса безпристратно поне,а не да покажеш че мразиш по-слабите.За една завистлива жена-торба с кокали,за един мъж-идеално тяло
    нее обиждаш дебелите,а обиждаш слабите?вече знам как изглеждаш ти

Re: С какви момичета правите секс?

Аз съм моче и мога да кажа,че не харесвам хърбите.То няма ли какво да му пипнеш.

Цитирай Първоначално написано от Heaven
    и ти мислиш ли че някой ще отговори "торба с кокали' освен като ебавка нещо, задай си въпроса безпристратно поне,а не да покажеш че мразиш по-слабите.За една завистлива жена-торба с кокали,за един мъж-идеално тяло
    нее обиждаш дебелите,а обиждаш слабите?вече знам как изглеждаш ти
    Абе момичето никога не иска да обиди, за какво толкова се впрягате в темите. Просто за кльощите и аз много честно употребявам "торба с кокали". Пък и ти трябва да си ясновидка,че да знаеш какво тя харесва и не.
    По темата и аз съм за б)
    Move Bitch!!!

Супер фен
    vyprosyt e retori4en ako ima6 nqkvi problemi s tqloto si moga da ti pomogna pi6i na ls

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си