View Full Version : Истина ли е ?
Аз съм на 17 години и имам 2 върпоса :)
1. Приятелката ми е на 15 и каза че като го направим за пръв път трябва да е без презерватив (и двамата сме девствени) , та Вярно ли е това ?
2. Омръзна ми от косми задника ми е брадясал и като седна някаде се потя, да ги махна ли независимо от това че съм чувал че е гейско ?
ProstoAz
06-13-2007, 12:09
1. Не е вярно. Вие си решавате изцяло. Няма такова "правило", никъде не е казано, че "трябва" и е "задължително", това е нейна измислица. :wink: Още повече, че като за първи път най-вероятно ще свършиш в нея, тъй като няма да усетиш момента, в който трябва да го извадиш, така че...ако приятелката ти е решила да става майка, само в такъв случай, не ползвайте презерватив. :wink:
2. Ти си решаваш - щом ти пречат, махай ги. Не е гейско. :wink:
Благодаря за бързия и компетентен отговор :)
marina star
06-13-2007, 12:22
spored men parviq pat e po-dobre da go napravite s prezarvativ,za6toto tq 6te bade tqsna i s prezervativa 6te vliza po-lesno,poneje po nego ima lubrikant,a i naistina moje da ne se useti6 koga svar6va6
za kosmite"te ne pridavat majestvenost,a gladkata koja ne e zadaljitelno da pridava jenstvenost,taka 4e bez tqh e mn po-komfortno i po-4isto
sasha_90
06-13-2007, 12:25
Аз съм на 17 години и имам 2 върпоса :)
1. Приятелката ми е на 15 и каза че като го направим за пръв път трябва да е без презерватив (и двамата сме девствени) , та Вярно ли е това ?
2. Омръзна ми от косми задника ми е брадясал и като седна някаде се потя, да ги махна ли независимо от това че съм чувал че е гейско ?
:)
1.не
2.ти си реши
Първия път за момичето е по-добре С презерватив. Ще я боли по-малко, няма да развалиш момента - поне от моя гледна точка, особено при първия път, е по-хубаво по време на кулминацията да сте "слети" :) Освен това няма да се налага да се тревожиш и да внимаваш кога ще свършиш, нито има опастност да направите гаф.
За космите - ми да ти кажа, и да приемеш че е гейско, надали някой ще тръгне да ти гледа задника и да ти лепва етикети ;) Щом искаш да ги махнеш и на теб така ще ти е по-добре - направи го.
CJLaDyPaHKa
06-13-2007, 14:34
1.Пич начи по-добре е с презерватив но щом ви е за 1 път и на двата значи и ти не си опитен и един съвет от мен ако купиш вазелин ще е много по притно ,защото няма да я боли толкова и ще е по приятно и за двама хем тя няма през цялото време да вика "оффф много боли спри" хем на теб ще ти е по спокойно а пък и сам ще видиш че няма да ви е толкова нижен презерватива щтото ше си трябва рачичка поне първите два пъти... :-k :)
2. А за второто на всяко момиче (поне на мен) ще й е по приятно ако си се обръснал ... а това за гейското си е пълна глупост според мен това е до хигиена.....
alkobalko
06-13-2007, 14:36
1. ВИНАГИ С ПРЕЗЕРВАТИВ! Бебе може да стане дори и при първия път.
2. Това е въпрос на личен избор, ако мислиш, че ще се чувстваш по-добре ги махни. В това няма нищо лошо и срамно.
1.gluposti ne q slu6ai,kato i 2mata ne znaete i ste devstveni po-dobre ne si pravete eksperimenti.2.ne e geisko nikoe momi4e ne obi4a da pipa kosmatiq zadnik na gadjeto si.mahni g ot tva nqma da se popederasti6
1.Това не е вярно.Трябва да е с презерватив, защото има опастност дори и при първия път момичето да забременее.
2.Ми махни ги, какво толкова?
shadow4e
06-13-2007, 15:15
Относно космите какво въобще му се чудиш, щом ти пречат, махаш ги. Защо да не си улесниш живота :) От къде знаеш дали тези, които твърдят, че е гейско, не си ги махат всъщност? :wink:
Относно отговорите "с презерватив по лесно ще влиза" - вие за лубриканти да сте чували? Че ще е по безопасно е друг въпрос.
bulgarche
06-13-2007, 15:21
1. Задължително с презерватив. Това че е първи път не е от никакво значение относно предпазните мерки.
2. Ти си знаеш
Имам и още 1 въпрос , като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)
Имам и още 1 въпрос , като ми стане (пениса) трябва ли кожичката която го покрива да се свали надолу сама и да се покаже главичката ? Щото при мен се показва само малко главичката и си я "свивам" сам (нямам болки при това действие)
Моля за отговор защото се притеснявам :(