View Full Version : Плодове и целенчуци
ПипиТооО
06-13-2007, 16:52
Здрасти !:smt006 Имам едно запитване ,някой от вас изпълнявал ли е диета в която в продължение на 2 дни се ядът само плодове и зеленчуци+по най-малко 2л и половина минерална вода.Ако да какъв е рузултата,демек колко килограма свалихте.И кои са най-подходящите плодове и зеленчуци.Защото чух,че диетата имала ефект... :roll: Е чакам мнениица :mrgreen:
нещо съм идкреизила не става дума за 2 дни ,а за 3 седмици
black_mamba
06-14-2007, 19:54
Прилага се за прочистване на организма и за свиване на стомаха.. аз лично от доста време се каня да направя едно такова пречистване...даже се надъхах да започна от утре ама НАИСТИНА :D
Ха,еми разбира се...какво толкова трудно-само два дена.Опитай.Яж главно банани,ябълки,кайсии,порто али и т.н. Също можеш да наблегнеш на зеленчуковата супа и задушените зеленчуци.,и салатите разбира се. :)
gabrielka@a
06-15-2007, 17:29
Здрасти !:smt006 Имам едно запитване ,някой от вас изпълнявал ли е диета в която в продължение на 2 дни се ядът само плодове и зеленчуци+по най-малко 2л и половина минерална вода.Ако да какъв е рузултата,демек колко килограма свалихте.И кои са най-подходящите плодове и зеленчуци.Защото чух,че диетата имала ефект... :roll: Е чакам мнениица :mrgreen:
Хах!От два дни нищо няма да ти стане,но от две седмици,все ще отслабнеш нещо.Но не яж банани!
_PuNk`PrInCeSs_
06-16-2007, 10:46
оОо не!!! НЕ, НЕ И НЕ! мразя диети :smt009 :smt010 аз толкова много плюскам, 4е ако ме видите ще ми се 4удите как не дебелея (4укам на дърво) \:D/ аз постоянно ям и никога няма да мога да изтърпя диета, пък и не искам да я търпя!