View Full Version : НА КАКВА ВЬЗРАСТ
СПОРЕД ВАС НА КВА ВЬЗРАСТ МОМ4ЕТО СТАВА МЬЖ!
На тази, в която е излязъл от пубертета. На тази, в която вече е мъж отвън и отвътре - никаква лигня, поддържано тяло - спортен тип, честен и прям... Много качества... Давам за пример спартанските мъже!
На тази, в която е излязъл от пубертета. На тази, в която вече е мъж отвън и отвътре - никаква лигня, поддържано тяло - спортен тип, честен и прям... Много качества... Давам за пример спартанските мъже от Античността!
СПОРЕД МЕН НА 16 МОЙЕ ДА СЕ КАЖЕ 4Е ВЕ4Е Е МЬЖ
shadow4e
06-13-2007, 19:05
Явно си пуснал темата 2 пъти, в другата ти отговориха, когато се чувства като такъв, но за мен това определено не е вярно. За мен е когато другите го възприемат вече като мъж.
Seducti0n
06-13-2007, 19:18
Според мен,няма определена възраст на която,едно момче става мъж-При всеки е различно,то може и на 30 години да си,и пак да не си истински мъж,ако се държиш като някакво лигаво лапе и въобще да си нямаш представа от реалния свят.Така че,когато съзрееш не само физически,но и в психически и емоционален план,чак тогава си вече мъж.Това,важи с пълна сила и за жените. :D
Crazy_teen4e`f
06-13-2007, 19:21
пфхах на 16 години повечето са некви пикльовци,мъже били...
Като спре да се държи като лапе,като си установи ценностите,като разбере какво иска(за мъж-трудно :P ),като е зрял в разбиранията си,като започне да умее да уважава,най-вече жената,като изтрастне психически и физически. :D
Котарана
06-14-2007, 18:50
Поне на 20 и няколко...
Еми първо момчето трябва да разбере какво е да си мъж...когато осъзнае, че един ден ще бъде глава на семейство, за което трябва да се грижи и да пази. Когато разбере как трябва да се държи с една жена. Когато разбере, че мъжествено не е да се перчи на другите съпишници, а малко по-смислени работи...и т.н. :)
Да бе!Такива бебета са на 16,че няма накъде...
miloto_girl_4e
06-15-2007, 12:15
Не зависи от възрастта, а от самият човек :!:
Има хора, които си остават деца завинаги... Има и такива, които порастват по-рано, но наистина им личи, че вече не са деца и се държат по зряло и отговорно :!: Такаче точна възраст няма :!:
Disrespect
06-15-2007, 12:39
никога
ЭА това нямва определена въэраст!Момчето става мъж не когато има мускели и като му иэникнат мустачките :-D !Едва когато се научи да бъде отговорен и раэбира се да носи отговорност и эа някой друг.
leko_otkachena
06-15-2007, 15:02
Да бе!Такива бебета са на 16,че няма накъде...daMm..nekfi razgoneni tapaci :roll:
TigerRulZ
06-16-2007, 23:45
Да бе!Такива бебета са на 16,че няма накъде...daMm..nekfi razgoneni tapaci :roll:''
ХХХ предстаям си ако има тема "кога момичето става жена?"...тва че сте останали с някви впечатления от някой си е ваш проблем...не слагайте всички под общ знаменател...аз съм на 15 след некой месец ставам на 16...за мускули-тренирам от неколко месеца,за спортен тип-тренирам футбол от години...и мустаци имам...така де сега нямам...отнасям се с уважение към парите макар че никога не са ми били кът...нашите никога не са ме спирали от средства за квото и да е било и все пак ся си намерих 1 работа за лятото и си търся и втора...мразя да се лигавя или пък да се подигравам на беззащитните...нещо което го наблюдавам и при по-големи от мен...но ае че много се разписах...скайпа ми е tiger_rulz ако си мислите че всички момчета са еднакви ви предизвиквам да ме опознаете :smt011
gabrielka@a
06-17-2007, 04:27
Според мен,няма определена възраст на която,едно момче става мъж-При всеки е различно,то може и на 30 години да си,и пак да не си истински мъж,ако се държиш като някакво лигаво лапе и въобще да си нямаш представа от реалния свят.Така че,когато съзрееш не само физически,но и в психически и емоционален план,чак тогава си вече мъж.Това,важи с пълна сила и за жените. :D
Да-точно така!
antoniq111
06-17-2007, 18:17
na 16 godini sa lapeta nqkade na 20,22 tolkova pyk 16 ujast o6te na tazo igraqt ahahahah ](*,) ](*,) ](*,)
krasivata_luvica
06-19-2007, 06:27
18 :lol: :lol:
~~~A@LЭxX~~~
06-19-2007, 11:18
16-17 :roll:
TikvenaElhichka
06-19-2007, 12:31
Когато стане отговорен, зрял човек, струва ми се ;)
krasivata_luvica
06-20-2007, 17:48
Когато стане отговорен, зрял човек, струва ми се ;)
Циндил-Пиндил кво значи точно името ти :lol: :roll:
Когато стане зрял , отговорен , може да контролира различните ситуации . А това при всеки е различно :roll:
saninka91
06-21-2007, 11:45
Spored men na okolo 19-20 , no razbira se ima i izklu4eniq kogato nqkoi e prejivql ne6to tejko. Ina4e kakto pi6e6e v nqkoe mnenie na 16 az ne mislq taka za6totot kolkoto i da sa stanali gramadni tova ne zna4i 4e ligotiqta i detskite izpylneniq sa im se ograni4ili kym po-normalnoto :P
slavito007
06-21-2007, 12:07
При всеки различно,аз лично все още съм момче
Веднага като видях човека, който е пуснал темата се сетих за един човек... ::: Всъщност на него му е така ника ама де да знам сега... :-D
Кога става мъж... Мммм... като влезе в пубертета... :::
idealnata_t
06-21-2007, 14:28
а дано след като изгуби девственистта си
Първата чикия и вече не си дествен...вече си мъж :D
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-22-2007, 12:20
20 godini ama nqkoi i na 30 sa si deca :smt005 a i tova dali si myj ne zavisi ot godinite ,a ot dyrjanieto ti..
LittleDevil_f
06-23-2007, 11:05
Да бе!Такива бебета са на 16,че няма накъде...
viarno e poznavam hora na 16 po-ligavi i ot men (tova ne e selsno ososbeno pro polojenie 4e az sam si ligla na 15) \:D/