.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31
    4О4КО
    Guest

НА КАКВА ВЬЗРАСТ

СПОРЕД ВАС НА КВА ВЬЗРАСТ МОМ4ЕТО СТАВА МЬЖ!

Guest

Re: НА КАКВА ВЬЗРАСТ

На тази, в която е излязъл от пубертета. На тази, в която вече е мъж отвън и отвътре - никаква лигня, поддържано тяло - спортен тип, честен и прям... Много качества... Давам за пример спартанските мъже!

Guest

Re: НА КАКВА ВЬЗРАСТ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    На тази, в която е излязъл от пубертета. На тази, в която вече е мъж отвън и отвътре - никаква лигня, поддържано тяло - спортен тип, честен и прям... Много качества... Давам за пример спартанските мъже от Античността!

КАРЛА
    Guest
    СПОРЕД МЕН НА 16 МОЙЕ ДА СЕ КАЖЕ 4Е ВЕ4Е Е МЬЖ

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Явно си пуснал темата 2 пъти, в другата ти отговориха, когато се чувства като такъв, но за мен това определено не е вярно. За мен е когато другите го възприемат вече като мъж.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен,няма определена възраст на която,едно момче става мъж-При всеки е различно,то може и на 30 години да си,и пак да не си истински мъж,ако се държиш като някакво лигаво лапе и въобще да си нямаш представа от реалния свят.Така че,когато съзрееш не само физически,но и в психически и емоционален план,чак тогава си вече мъж.Това,важи с пълна сила и за жените.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от КАРЛА
    пфхах на 16 години повечето са некви пикльовци,мъже били...

Guest
    Като му порасне пишката.

дида
    Guest
    Като спре да се държи като лапе,като си установи ценностите,като разбере какво иска(за мъж-трудно :P ),като е зрял в разбиранията си,като започне да умее да уважава,най-вече жената,като изтрастне психически и физически.

Поне на 20 и няколко...

Еми първо момчето трябва да разбере какво е да си мъж...когато осъзнае, че един ден ще бъде глава на семейство, за което трябва да се грижи и да пази. Когато разбере как трябва да се държи с една жена. Когато разбере, че мъжествено не е да се перчи на другите съпишници, а малко по-смислени работи...и т.н.
    На който му се убива време...

Guest
    Да бе!Такива бебета са на 16,че няма накъде...

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Не зависи от възрастта, а от самият човек
    Има хора, които си остават деца завинаги... Има и такива, които порастват по-рано, но наистина им личи, че вече не са деца и се държат по зряло и отговорно Такаче точна възраст няма
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    никога
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Мега фен
    Град
    София
    ЭА това нямва определена въэраст!Момчето става мъж не когато има мускели и като му иэникнат мустачките !Едва когато се научи да бъде отговорен и раэбира се да носи отговорност и эа някой друг.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    София
    daMm..nekfi razgoneni tapaci
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Цитирай Първоначално написано от leko_otkachena
    daMm..nekfi razgoneni tapaci
    ''

ХХХ предстаям си ако има тема "кога момичето става жена?"...тва че сте останали с някви впечатления от някой си е ваш проблем...не слагайте всички под общ знаменател...аз съм на 15 след некой месец ставам на 16...за мускули-тренирам от неколко месеца,за спортен тип-тренирам футбол от години...и мустаци имам...така де сега нямам...отнасям се с уважение към парите макар че никога не са ми били кът...нашите никога не са ме спирали от средства за квото и да е било и все пак ся си намерих 1 работа за лятото и си търся и втора...мразя да се лигавя или пък да се подигравам на беззащитните...нещо което го наблюдавам и при по-големи от мен...но ае че много се разписах...скайпа ми е tiger_rulz ако си мислите че всички момчета са еднакви ви предизвиквам да ме опознаете
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Tiger~RulZ:
    тоя как е?

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Според мен,няма определена възраст на която,едно момче става мъж-При всеки е различно,то може и на 30 години да си,и пак да не си истински мъж,ако се държиш като някакво лигаво лапе и въобще да си нямаш представа от реалния свят.Така че,когато съзрееш не само физически,но и в психически и емоционален план,чак тогава си вече мъж.Това,важи с пълна сила и за жените.
    Да-точно така!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    burgas/nesebar
    na 16 godini sa lapeta nqkade na 20,22 tolkova pyk 16 ujast o6te na tazo igraqt ahahahah
    LOvE

Когато стане отговорен, зрял човек, струва ми се
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Цитирай Първоначално написано от Циндил-Пиндил
    Когато стане отговорен, зрял човек, струва ми се
    Циндил-Пиндил кво значи точно името ти

Когато стане зрял , отговорен , може да контролира различните ситуации . А това при всеки е различно

Spored men na okolo 19-20 , no razbira se ima i izklu4eniq kogato nqkoi e prejivql ne6to tejko. Ina4e kakto pi6e6e v nqkoe mnenie na 16 az ne mislq taka za6totot kolkoto i da sa stanali gramadni tova ne zna4i 4e ligotiqta i detskite izpylneniq sa im se ograni4ili kym po-normalnoto :P
    Живей с кеф,
    защото с кеф си направен !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си