- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- НА КАКВА ВЬЗРАСТ
СПОРЕД ВАС НА КВА ВЬЗРАСТ МОМ4ЕТО СТАВА МЬЖ!
На тази, в която е излязъл от пубертета. На тази, в която вече е мъж отвън и отвътре - никаква лигня, поддържано тяло - спортен тип, честен и прям... Много качества... Давам за пример спартанските мъже!
Първоначално написано от Анонимко
СПОРЕД МЕН НА 16 МОЙЕ ДА СЕ КАЖЕ 4Е ВЕ4Е Е МЬЖ
Явно си пуснал темата 2 пъти, в другата ти отговориха, когато се чувства като такъв, но за мен това определено не е вярно. За мен е когато другите го възприемат вече като мъж.
Според мен,няма определена възраст на която,едно момче става мъж-При всеки е различно,то може и на 30 години да си,и пак да не си истински мъж,ако се държиш като някакво лигаво лапе и въобще да си нямаш представа от реалния свят.Така че,когато съзрееш не само физически,но и в психически и емоционален план,чак тогава си вече мъж.Това,важи с пълна сила и за жените.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
пфхах на 16 години повечето са некви пикльовци,мъже били...Първоначално написано от КАРЛА
Като му порасне пишката.
Като спре да се държи като лапе,като си установи ценностите,като разбере какво иска(за мъж-трудно :P ),като е зрял в разбиранията си,като започне да умее да уважава,най-вече жената,като изтрастне психически и физически.![]()
Поне на 20 и няколко...
Еми първо момчето трябва да разбере какво е да си мъж...когато осъзнае, че един ден ще бъде глава на семейство, за което трябва да се грижи и да пази. Когато разбере как трябва да се държи с една жена. Когато разбере, че мъжествено не е да се перчи на другите съпишници, а малко по-смислени работи...и т.н.![]()
Да бе!Такива бебета са на 16,че няма накъде...Първоначално написано от КАРЛА
Не зависи от възрастта, а от самият човек![]()
Има хора, които си остават деца завинаги... Има и такива, които порастват по-рано, но наистина им личи, че вече не са деца и се държат по зряло и отговорноТакаче точна възраст няма
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
никога
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ЭА това нямва определена въэраст!Момчето става мъж не когато има мускели и като му иэникнат мустачките!Едва когато се научи да бъде отговорен и раэбира се да носи отговорност и эа някой друг.
[size=7][b][u]fosse cos
daMm..nekfi razgoneni tapaciПървоначално написано от Анонимко
![]()
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
''Първоначално написано от leko_otkachena
ХХХ предстаям си ако има тема "кога момичето става жена?"...тва че сте останали с някви впечатления от някой си е ваш проблем...не слагайте всички под общ знаменател...аз съм на 15 след некой месец ставам на 16...за мускули-тренирам от неколко месеца,за спортен тип-тренирам футбол от години...и мустаци имам...така де сега нямам...отнасям се с уважение към парите макар че никога не са ми били кът...нашите никога не са ме спирали от средства за квото и да е било и все пак ся си намерих 1 работа за лятото и си търся и втора...мразя да се лигавя или пък да се подигравам на беззащитните...нещо което го наблюдавам и при по-големи от мен...но ае че много се разписах...скайпа ми е tiger_rulz ако си мислите че всички момчета са еднакви ви предизвиквам да ме опознаете![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Tiger~RulZ:
тоя как е?
Да-точно така!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
na 16 godini sa lapeta nqkade na 20,22 tolkova pyk 16 ujast o6te na tazo igraqt ahahahah![]()
![]()
![]()
LOvE
16-17![]()
vinagi napred i nikoga nazad
Когато стане отговорен, зрял човек, струва ми се![]()
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Циндил-Пиндил кво значи точно името тиПървоначално написано от Циндил-Пиндил
![]()
![]()
Когато стане зрял , отговорен , може да контролира различните ситуации . А това при всеки е различно![]()
Spored men na okolo 19-20 , no razbira se ima i izklu4eniq kogato nqkoi e prejivql ne6to tejko. Ina4e kakto pi6e6e v nqkoe mnenie na 16 az ne mislq taka za6totot kolkoto i da sa stanali gramadni tova ne zna4i 4e ligotiqta i detskite izpylneniq sa im se ograni4ili kym po-normalnoto :P
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!