PDA

View Full Version : Moderated: Може ли да е станал гаф?

iskam_mnenie
06-13-2007, 21:51
Znam, 4e vi e pisnalo ot podobni temi, oba4e mi e adski napregnato. Po princip 6-7 dena predi cikyl, imam PMS- mn me boli korem, gyrdi. No sega e ve4e 4 dena predi da trqbva da mi doide, i korem ne me boli, i gyrdite edva-edva i to na momenti. Na momenti mi e otpadnalo, tejat mi rycete i krakata, a tova mejdu drugoto mi se slu4va predi cikyl. Trqbva da kaja, 4e riskov polov akt ne sym imala, v smisyl pravila sym sex 2 pyti tozi mesec s prezervatv, ne se e kysal, proverqvali sme(pone vidimo ne e), no me trevoji da ne bi priqtelq mi da si e dokosnal penisa, sled kato e svyrshil i malko sled tova da e bryknal s pryst4eta dylboko v men. Molq vi- kajete si mnenieto moje li da e stanal gaf, zashtoto mi e mn napregnato... Blagodarq vi :)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

06-13-2007, 21:56
само от един допир на пенис не стават бебета, просто няма шанс. Не се притеснявай от глупости.

Sexapilna_kukla
06-13-2007, 21:57
Спокойно, едва ли си бременна. Просто се успокой и не се притеснявай, и ще ти дойде :wink:

06-13-2007, 22:03
of, blagodarq vi, no ako znaete 4ovek kato si vnushi neshto, i otyrvane nqma...dano da ste pravi:)

Sexapilna_kukla
06-13-2007, 22:10
Да, внушението е голяма работа... :roll: Просто спри да се притесняваш и всичко ще е наред.

06-13-2007, 22:37
Нулев шанс да си бременна.
Най-малкото, защото при досег с кислород сперматозоидите умират само за няколко секунди.
Спри да си вкарваш филми и се радвай, че поне този път не те боли корема :)

06-13-2007, 22:57
Нулев шанс да си бременна.
Най-малкото, защото при досег с кислород сперматозоидите умират само за няколко секунди.
Спри да си вкарваш филми и се радвай, че поне този път не те боли корема

blagodarq ti za uspokoenieto, no ako znaesh to4no sega kolko mn mi lipsva koremnata mi bolka. Ina4e ste mn mili i uslujlivi vs :) blagodarq vi :)

alkobalko
06-14-2007, 04:08
Няма защо да се притесняваш.

iskam_mnenie
06-14-2007, 08:03
Zdraveite pak :) Tazi sutrin rano s pyrvata urina si napravih test, dade otricatelen rezultat. Ot pyrviqt mi polov akt tozi mesec sa minali 16 dena, ot vtoriq- 8. Moje li da se smqta rezultatyt ot tozi test za dostoveren. Az za vs slu4ai shte si kypq i test za bremennost s dvoino testvane, ta ako mi zakysnee cikylyt ( atoi sht emi zakysnee, zashtoto vse oshte nqma priznaci , 4e shte mi idva)da si napravq i sled zakysnenieto. Ako imate mnenie za dostovernostta na testa- molq spodelete :) Mn vi blagodarq za mneniqta :)

Coccolino
06-14-2007, 08:09
Валиден е...SureCheck ли използва....те са най-добри...100% е валиден теста...а иначе от над 150 000 000 сперматозоида едва 1 успява да оплоди...и то само в 50% от случаите...
Бебета за щастие не стават така лесно :-D

malkoto_sladur4e
06-14-2007, 09:06
Nqma na4in da e stanal nikak1v gaf,b1di spokoina! :wink:

fire_magic
06-14-2007, 09:17
DA TAKA E..

malkoto_oligofren4e
06-14-2007, 09:18
Nqma na4in da e stanal nikak1v gaf,b1di spokoina! :wink:\

i az taka mislq :smt023 podkrepqm kolejkata

kofti_nick
06-14-2007, 11:32
Znam, 4e vi e pisnalo ot podobni temi, oba4e mi e adski napregnato. Po princip 6-7 dena predi cikyl, imam PMS- mn me boli korem, gyrdi. No sega e ve4e 4 dena predi da trqbva da mi doide, i korem ne me boli, i gyrdite edva-edva i to na momenti. Na momenti mi e otpadnalo, tejat mi rycete i krakata, a tova mejdu drugoto mi se slu4va predi cikyl. Trqbva da kaja, 4e riskov polov akt ne sym imala, v smisyl pravila sym sex 2 pyti tozi mesec s prezervatv, ne se e kysal, proverqvali sme(pone vidimo ne e), no me trevoji da ne bi priqtelq mi da si e dokosnal penisa, sled kato e svyrshil i malko sled tova da e bryknal s pryst4eta dylboko v men. Molq vi- kajete si mnenieto moje li da e stanal gaf, zashtoto mi e mn napregnato... Blagodarq vi :)

Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!

Абе нема начин , щото сперматозоидите при контакт с въздух за никЪф К*р не стават . :::

06-14-2007, 11:35
Nqma na4in da e stanal nikak1v gaf,b1di spokoina! :wink:
Ти кого успокояваш ве малко улигофренче, имаш хиляда още по-безсмислени теми дали си бременна. Дори не знаеш откъде излиза бебето. Опа, исках да кажа откъде идва щъркела като го носи.

iskam_mnenie
06-14-2007, 18:31
A moje li da se raz4ita na dostovernostta na testa?

iohanka_sladuranka
06-14-2007, 18:37
БЪДИ СПОКОИНА НЕ СИ БРЕМЕННА,НО ВСЕ ПАК АКО ТИ ЗАКУСНЕЕ НЕ СЕ ТРЕВОЖИ НОРМАЛКО Е ДА ТИ ЗАКЪСНЕЕ.УСПЕХ ВСЕ ПАК