Влез

View Full Version : "не те виждам по цели дни"

lilia_16f
06-14-2007, 05:06
Аз съм на 16.През деня съм на училище,а след училище веднага отивам на урок (по китара) и обикновено свършваме към 9 вечерта,а след това с приятелите от групата отиваме на кафе и често се прибирам около 11:30 вечерта.Майка ми изглежда се тревожи,че не ме вижда по цели дни(сутринта тя тръгва на работа,а аз спя,а вечерта само неделя можем да се видим) и аз усещам,че наистина трябва да се прибирам навреме по-често,но как да го направя като искам и с приятелите да излизаме?С тях ми е много ама много забавно.Какво да правя?

LizZz
06-14-2007, 06:33
Мисля,че трябва да обърнеш малко време и на ваще - можеш да редуваш вашите един ден и следващия ден с приятели...абе ти ше си решиш.Виж някой ден мове да я изведеш на кафе примерно(ако е такъв човек),или да седнете да си поговорите малко да и разкажеш почти всичко за теб(което си решиш де) и много ще и хареса.вярвай ми!

fulldelight
06-14-2007, 07:30
Хм...при мен се получава същото горе доло. Сутрин излизам преди тях, после се шляя на някъде и се прибирам вечерта, виждаме се за 5минс и аз си отиам в стаята и така....и майка ми непрекъснато ми опява, че не ме виждала толкоз време, ама кво да направя?! Няма как... :)

krem4et0
06-14-2007, 07:35
Аз седя по цял ден у дома, ама полза никаква. Те са на работа и пак не ме мяркат. За това сме се разбрали-поне 1 ден в седмицата вечер аз ще съм си в къщи!

gabrielka@a
06-16-2007, 16:14
Ами отделяй им време-един ден с приятелите,един ден с тях и така.Ти всеки ден ли ходиш на кафе?

Sam90
06-16-2007, 17:36
Ха...аз също не се виждам с наще и честно казано нямам и желание. Само че разликата е, че при теб се бунтуват, а на мойте не им пука... :smt006

MoHuTo
06-16-2007, 18:08
Ами една вечер си остани у вас, всяка вечер ли трябва да ходиш на кафе, една вечер може да пропуснеш, няма да ти пишат отсъствие :wink:

sexy_dizzy
06-21-2007, 14:26
И аз рядко се виждам с нашите.Сутрин ставам, отивам на обяд на кафе.Следобед се прибирам за малко, след това излизам отново.Но все пак намираме време да си кажем по две/три думи =D>

VerryBerry
06-22-2007, 17:47
nameri balansa-1 den s priqteli,1 den vka6ti :smt023

djuki
06-22-2007, 18:36
По - малко за всички . Няма да умреш ако поне една вечер не излезеш с приятели !

BlueDevil
06-24-2007, 11:44
И аз вече почти не се виждам с мама :) Сутрин спя, тя на работа, следобяд аз отивам и се прибирам към 2-3ч. Ама като вляза и обикновено се събужда и си лафим в малките часове :)

NightSky
06-24-2007, 12:18
Добре е да обърнеш внимание и на родителите си...на тях сигурно им е неприятно че постоянно те няма и не могат да те видят и да разберат какво става с теб. Можеш поне една вечер в седмицата да си останеш у дома, за да се видиш с вашите.

moon_flower
06-24-2007, 13:56
Ами отдели малко внимание и на маика си.Мисля,че е пре достатъчно всеки ден да излизаш на кафе.Все пак и тя иска да прекарвате време заедно. :wink:

kotetyyy
06-24-2007, 16:24
Остани си 1 ден във вас! 8)

ni6to_novo
06-24-2007, 16:35
Хаха още като видях заглавието на темата и си знаех,че тва е реплика на майка,щото у нас е мн използвана :P ...ама мойто е друго-майка преувеличава,обаче ти май наистина трябва да й отделяш повече време.Знам,че ти е по-готино с приятели,ама колкото и да ти е кофти като ваще ти кажат "приятелите идват и си отиват"-прави са...в живота човек има малко истински приятели,а ако са истински те няма да ти пречат да отделяш време и на родителите си...за един два дни седмично няма да ти натежи :wink:

Sevt
06-24-2007, 18:32
Е мойто мнение пък е малко по-различно.....живей си живота сега, пък след още няколко години вервай ми така ще се получи че ще се сближите повече с ваште...просто коагто и детето е на една по-зряла възратс и мисли кати възрастен се установява чудесен контакт с родителите, нещо, което сега и да висиш с тях няма да постигнеш...говоря от личен опит ;)

SpOrTs_GiRl
06-24-2007, 21:48
Трябва да отделиш малко време и на подотелите си. Все пак ти всеки ден си с приятелите ти. Нищо няма да стане ако един ден пропуснеш и се прибереш да видиш ваште все пак.

SpOrTs_GiRl
06-24-2007, 21:49
Трябва да отделиш малко време и на подотелите си.
родителите си* .. Сори разсеях се :-D

06-25-2007, 13:19
поне през ноща си си при тях и не те мислят.аз съм правила мн глупости и продължавам отвреме навреме,слу4вало се е не веднъж да кажа''отивам на кафе за 1-2 4аса''и да се прибера след 2-3 дни.но това е мн гадно за родителите,и помнят такива гадни твои изцепки години наред.ве4е предпо4итам след даскало като се прибера да седя до 10-11 ве4ерта в нас и после да си излизам.абе разли4но-постъпвам както искам а мама винаги ми дава,защото 6е е тъпо да ми се направи защото от това само ще се скараме и аз пак ще изляза. но при мен е по-друго,аз съм ги обу4ила още от 15год.и от тогава проблеми не ми се правят за излизане.дори да е по средата на седмицата и да сам на у-ще следващия ден само трябва да я уведомя

mechtaq_za_teb
06-25-2007, 16:46
Predpolagam,4e nqma da ti e problem da propuskash nqkoi drug den s priqtelite si :D