View Full Version : Изпит - скъсване
Здрвейте! Къса ли ли са ви на шофьорските курсове и ако са ви късали как са реагирали вашите родители ? Мен ме скъсаха за първи път за съжаление и като се прибрах вкъщи ми ебаха майката от всякъде и това е меко казано :smt010 чувствам се много зле
Скоро и на мен ми предстоят изпити (след 1 месец :-) ) Доста хора ги късат 1-вия път (един фр 7 пъти... на листовки), но това не е болка за умиране :-) Мисля че нищо няма да ми кажат наще, освен следващия път да уча повече или нещо от сорта. :o Може би прекалено остро са реагирали твоите родители.
asi_basi
06-14-2007, 15:30
Men pak me karat na6te da karat 6ofiorskite kursove sega kato se varna za lqtoto v bg i o6te se 4udq...a ako me skasat i men ? :smt012
Моите наистина остро реагираха затова се чудя нормално ли е това или само с мен се е случило. Много гадно постъпиха и сега всички ме гледат накриво
RoyTheReaper
06-14-2007, 16:06
Аз съм бил късан.
Аз взех практиката от втория път, защото онзи реши, че не гледам достатъчно огледалата. Родителите... реагираха нормално. :|
Той пък как е разбрал, че не гледаш?! Да не би да е гледал през твоите очи :o Уф сигурно и мене ще ме скъсат на кормуване :x
RoyTheReaper
06-14-2007, 18:22
Ами цялата работа идва от това, че за да не те скъсат трябва като гледаш в огледалото да си въртиш цялата глава. А аз си местех само очите. Да си местиш цялата глава е супер тъпо! Дори вредно - нарушава ми концентрацията. Ама така го искаше онзи.
Котарана
06-14-2007, 18:34
Ами не са ме късали взех ги от първия път всичко ми беше за 1 ден.Мале още си спомням какъв късмет имах.Тоя беше супер пекан карах супер малко и ме пусна без да съм паркирала без абсолютно нищо :) А пък аз на всичкото отгоре обърках посоката завих вместо надясно на ляво и продължих без да се усетя хаххах :roll:
Аз съм бил късан. :|
Е, че то значи не ти е било много трудно....той като е скъсан...Бой, бой... :smt005 :smt005 :smt005 Шегувам се....ами аз имам още една годинка до този изпит, ама не мисля, че ако ме скъсат, родителите ми ще реагират както твоите :wink:
Една съученичка (11 клас сме) живее само с баща си (много не става тоя човек :evil: ) - учи, РАБОТИ и цялата домакинска работа на главата ти. Вчера на листовки е имала 6 грешки (при 5 позволени) ... днес на училище се скъса да реве... Сега пак трябва да даде 1/3 от заплатата си за 2-ри опит (100 лева). Адски ужас е .. много я е яд .. искаше й се да са поне 8-10-15 грешки, а не проклетите 6!
alkobalko
06-14-2007, 19:02
Взех го от първия път. Нямах никакви проблеми, за мое щастие.
Мани мен ме скъсаха за 3-ти пореден път на държавен изпит, няма да зема диплома..
нащте все едно дойде края на света, ама после претръпнаха :-D :-D
Ае...да те скъсат..ок нормално е ...не стига че на теб ти е адски кофти ами и ваще да ти доусложняват положението,ей това не мога да го разбера..що за родители са? :smt017
И мен ме скъсаха на 6 грешки наистина много е кофти и как си ми беше адски зле и майка сложи капак-а на всичко, баща ми е в чужбина но и той не остана по назад да ми се скара. А от горе на всичко майка посегна да ме удари . . . . :smt010