- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Изпит - скъсване
Здрвейте! Къса ли ли са ви на шофьорските курсове и ако са ви късали как са реагирали вашите родители ? Мен ме скъсаха за първи път за съжаление и като се прибрах вкъщи ми ебаха майката от всякъде и това е меко казаночувствам се много зле
Скоро и на мен ми предстоят изпити (след 1 месец) Доста хора ги късат 1-вия път (един фр 7 пъти... на листовки), но това не е болка за умиране
Мисля че нищо няма да ми кажат наще, освен следващия път да уча повече или нещо от сорта.
Може би прекалено остро са реагирали твоите родители.
Men pak me karat na6te da karat 6ofiorskite kursove sega kato se varna za lqtoto v bg i o6te se 4udq...a ako me skasat i men ?![]()
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
Моите наистина остро реагираха затова се чудя нормално ли е това или само с мен се е случило. Много гадно постъпиха и сега всички ме гледат накриво
Аз съм бил късан.
Аз взех практиката от втория път, защото онзи реши, че не гледам достатъчно огледалата. Родителите... реагираха нормално.![]()
Той пък как е разбрал, че не гледаш?! Да не би да е гледал през твоите очиУф сигурно и мене ще ме скъсат на кормуване
![]()
Ами цялата работа идва от това, че за да не те скъсат трябва като гледаш в огледалото да си въртиш цялата глава. А аз си местех само очите. Да си местиш цялата глава е супер тъпо! Дори вредно - нарушава ми концентрацията. Ама така го искаше онзи.
Ами не са ме късали взех ги от първия път всичко ми беше за 1 ден.Мале още си спомням какъв късмет имах.Тоя беше супер пекан карах супер малко и ме пусна без да съм паркирала без абсолютно нищоА пък аз на всичкото отгоре обърках посоката завих вместо надясно на ляво и продължих без да се усетя хаххах
![]()
Е, че то значи не ти е било много трудно....той като е скъсан...Бой, бой...Първоначално написано от Lake_bodom
![]()
![]()
Шегувам се....ами аз имам още една годинка до този изпит, ама не мисля, че ако ме скъсат, родителите ми ще реагират както твоите
![]()
Една съученичка (11 клас сме) живее само с баща си (много не става тоя човек) - учи, РАБОТИ и цялата домакинска работа на главата ти. Вчера на листовки е имала 6 грешки (при 5 позволени) ... днес на училище се скъса да реве... Сега пак трябва да даде 1/3 от заплатата си за 2-ри опит (100 лева). Адски ужас е .. много я е яд .. искаше й се да са поне 8-10-15 грешки, а не проклетите 6!
Взех го от първия път. Нямах никакви проблеми, за мое щастие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Мани мен ме скъсаха за 3-ти пореден път на държавен изпит, няма да зема диплома..
нащте все едно дойде края на света, ама после претръпнаха![]()
![]()
Ае...да те скъсат..ок нормално е ...не стига че на теб ти е адски кофти ами и ваще да ти доусложняват положението,ей това не мога да го разбера..що за родители са?![]()
И мен ме скъсаха на 6 грешки наистина много е кофти и как си ми беше адски зле и майка сложи капак-а на всичко, баща ми е в чужбина но и той не остана по назад да ми се скара. А от горе на всичко майка посегна да ме удари . . . .![]()