.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Изпит - скъсване

Здрвейте! Къса ли ли са ви на шофьорските курсове и ако са ви късали как са реагирали вашите родители ? Мен ме скъсаха за първи път за съжаление и като се прибрах вкъщи ми ебаха майката от всякъде и това е меко казано чувствам се много зле

Guest
    Скоро и на мен ми предстоят изпити (след 1 месец ) Доста хора ги късат 1-вия път (един фр 7 пъти... на листовки), но това не е болка за умиране Мисля че нищо няма да ми кажат наще, освен следващия път да уча повече или нещо от сорта. Може би прекалено остро са реагирали твоите родители.

Град
    Лондон
    Men pak me karat na6te da karat 6ofiorskite kursove sega kato se varna za lqtoto v bg i o6te se 4udq...a ako me skasat i men ?
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Guest
    Моите наистина остро реагираха затова се чудя нормално ли е това или само с мен се е случило. Много гадно постъпиха и сега всички ме гледат накриво

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Аз съм бил късан.

Аз взех практиката от втория път, защото онзи реши, че не гледам достатъчно огледалата. Родителите... реагираха нормално.

Guest
    Той пък как е разбрал, че не гледаш?! Да не би да е гледал през твоите очи Уф сигурно и мене ще ме скъсат на кормуване

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Ами цялата работа идва от това, че за да не те скъсат трябва като гледаш в огледалото да си въртиш цялата глава. А аз си местех само очите. Да си местиш цялата глава е супер тъпо! Дори вредно - нарушава ми концентрацията. Ама така го искаше онзи.

Ами не са ме късали взех ги от първия път всичко ми беше за 1 ден.Мале още си спомням какъв късмет имах.Тоя беше супер пекан карах супер малко и ме пусна без да съм паркирала без абсолютно нищо А пък аз на всичкото отгоре обърках посоката завих вместо надясно на ляво и продължих без да се усетя хаххах

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Аз съм бил късан.
    Е, че то значи не ти е било много трудно....той като е скъсан...Бой, бой... Шегувам се....ами аз имам още една годинка до този изпит, ама не мисля, че ако ме скъсат, родителите ми ще реагират както твоите

Град
    Свищов
    Една съученичка (11 клас сме) живее само с баща си (много не става тоя човек ) - учи, РАБОТИ и цялата домакинска работа на главата ти. Вчера на листовки е имала 6 грешки (при 5 позволени) ... днес на училище се скъса да реве... Сега пак трябва да даде 1/3 от заплатата си за 2-ри опит (100 лева). Адски ужас е .. много я е яд .. искаше й се да са поне 8-10-15 грешки, а не проклетите 6!

Взех го от първия път. Нямах никакви проблеми, за мое щастие.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Мани мен ме скъсаха за 3-ти пореден път на държавен изпит, няма да зема диплома..
    нащте все едно дойде края на света, ама после претръпнаха

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Ае...да те скъсат..ок нормално е ...не стига че на теб ти е адски кофти ами и ваще да ти доусложняват положението,ей това не мога да го разбера..що за родители са?

Guest
    И мен ме скъсаха на 6 грешки наистина много е кофти и как си ми беше адски зле и майка сложи капак-а на всичко, баща ми е в чужбина но и той не остана по назад да ми се скара. А от горе на всичко майка посегна да ме удари . . . .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си