View Full Version : имам нужда от съвет
Сега съм 7ми клас ,и се притеснявам, че като отида в новият клас, няма да си намеря приятели, защото не съм от най общителните, а и не съм красива ,,,,, иии... нз... кажете какво да нарявя? Правя ли съм?
intriga11
06-14-2007, 18:17
Razbira se,4e trqbva da kandidatstva6!!!!!!! ZADALJITELNO!!!!!!!6to se otnasq do priatelite mislq ,4e 6te moje6 da si nameri6 novi.I az ne sam mnogo ob6itelen 4ovek ,no v novia mi klas si namerih priateli mnogo barzo.Uspeh s kandidatstvaneto i s novia klas!!!!!
free_cool_GirL
06-14-2007, 18:24
offf i az s1m v s16tata situaciq...ama si vikam 4e 6e si namerq nqkoi fr taka 4e....spoko ne e kraq na sveta se nqkoi 6e si nameri6... :smt006
Абе споко ,това че се притесняваш е нормално!И аэ след 7 клас бях леко притеснена, по-скоро раэвълнувана де!Нормално е!Предстой ти нещо ново.Но все пак ,эа да успяваш в живота ,трябва да се научиш да приемаш новостите с усмивка!Эащо пък да не си намериш приятели?Просто ще се постараеш да сложиш едно ново начало!Стани по-общителна.Открила си грешката,поправи я.
experiment_m
06-14-2007, 18:34
Споко, бъди каквато си. Гарантирам ти, че някой ще го оцени. А и не забравяй, че и останалите в новия ти клас ще са в подобно положение и всеки ще се стреми да придърпа повече приятели. \:D/