Сега съм 7ми клас ,и се притеснявам, че като отида в новият клас, няма да си намеря приятели, защото не съм от най общителните, а и не съм красива ,,,,, иии... нз... кажете какво да нарявя? Правя ли съм?
Razbira se,4e trqbva da kandidatstva6!!!!!!! ZADALJITELNO!!!!!!!6to se otnasq do priatelite mislq ,4e 6te moje6 da si nameri6 novi.I az ne sam mnogo ob6itelen 4ovek ,no v novia mi klas si namerih priateli mnogo barzo.Uspeh s kandidatstvaneto i s novia klas!!!!!
Абе споко ,това че се притесняваш е нормално!И аэ след 7 клас бях леко притеснена, по-скоро раэвълнувана де!Нормално е!Предстой ти нещо ново.Но все пак ,эа да успяваш в живота ,трябва да се научиш да приемаш новостите с усмивка!Эащо пък да не си намериш приятели?Просто ще се постараеш да сложиш едно ново начало!Стани по-общителна.Открила си грешката,поправи я.
Споко, бъди каквато си. Гарантирам ти, че някой ще го оцени. А и не забравяй, че и останалите в новия ти клас ще са в подобно положение и всеки ще се стреми да придърпа повече приятели. \/