.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

имам нужда от съвет

Сега съм 7ми клас ,и се притеснявам, че като отида в новият клас, няма да си намеря приятели, защото не съм от най общителните, а и не съм красива ,,,,, иии... нз... кажете какво да нарявя? Правя ли съм?

intriga11
    Guest
    Razbira se,4e trqbva da kandidatstva6!!!!!!! ZADALJITELNO!!!!!!!6to se otnasq do priatelite mislq ,4e 6te moje6 da si nameri6 novi.I az ne sam mnogo ob6itelen 4ovek ,no v novia mi klas si namerih priateli mnogo barzo.Uspeh s kandidatstvaneto i s novia klas!!!!!

offf i az s1m v s16tata situaciq...ama si vikam 4e 6e si namerq nqkoi fr taka 4e....spoko ne e kraq na sveta se nqkoi 6e si nameri6...
    Тъжно е, когато някой си отива,
    тежко е когато си останал сам
    и в един залисан ден разбираш,
    че не си дете, а вече си голям...

Мега фен
    Град
    София
    Абе споко ,това че се притесняваш е нормално!И аэ след 7 клас бях леко притеснена, по-скоро раэвълнувана де!Нормално е!Предстой ти нещо ново.Но все пак ,эа да успяваш в живота ,трябва да се научиш да приемаш новостите с усмивка!Эащо пък да не си намериш приятели?Просто ще се постараеш да сложиш едно ново начало!Стани по-общителна.Открила си грешката,поправи я.
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Споко, бъди каквато си. Гарантирам ти, че някой ще го оцени. А и не забравяй, че и останалите в новия ти клас ще са в подобно положение и всеки ще се стреми да придърпа повече приятели. \/

Guest
    Укоражихте ме

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си