View Full Version : Пробем с ерекцията
Mr. small
06-14-2007, 19:21
Проблема ми е малко по-странен,но го има.Значи лесно ми се надървя по принцип (дори от някои по-страстна целувка и др.),но като дойде време за презерватива идва проблема.Слагам го нали и почва да спада... Не спада тотално,но просто става по-мек и нали знаете.. мека пи*ка няма как да влезе.Колкото и пъти да пробвам все така става.Иначе без презерватив се получава почти всеки път,но няма как да правя секс без презерватив.(още не съм достатъчно опитен,за да го вадя винаги навреме :( ).Мисля си за някакъв вид лекарства,които могат да ми помогнат преди секс примерно,но незнам.Апък да ходя на лекар не е идеалната идея защото знаете,че не е мн приятна темата. Та моля за съвет и ако може да не ми се подигравате много.
Лекарят винаги е добро решение. Той е лекар, виждал е хиляди други хора с проблеми, на него впечатление не му прави. И точно той е човекът, с когото да се обсъждат деликатни проблеми.
Макар че според мен проблемът ти е на психическа основа.
experiment_m
06-14-2007, 19:42
Остави гаджето да ти постави презерватива. Мисля че ще помогне.
именно.остави партньорката да се погрижи заерекцията преди и о време на слагането на презерватива :wink:
вземи си камагра от някой сексшоп
1.На колко години си???;
2.Докато се притесняваш всеки път за това..проблема няма да се реши
Остави гаджето да ти постави презерватива. Мисля че ще помогне.
Оставям я... Сигурно проблема е на психическа основа,обаче просто не мога да се справя с него.Предпочитам с някой хап примерно,за да нямам проблеми.
i az taka mi stava ot nai-malkoto neshto ot pregrudka dori ama go nqmam tvoq drugiq problem sigurno se pritesnqvash neshto
ами парво поработи в/у барзината с която си слагасш презерватива пич. да не ти отнема повече от 5 сек. + това има презервативи с лъбрикантел гел който задържа ерекцията. Пробвай.
ами парво поработи в/у барзината с която си слагасш презерватива пич. да не ти отнема повече от 5 сек. + това има презервативи с лъбрикантел гел който задържа ерекцията. Пробвай.
може ми трябва да пробвам.Кажи някоя марка с такъф гел.
nqkoi da dade drygi idei?
Mr. small
06-16-2007, 22:00
темата замря а още не съм получил добър отговор ;(
как така ти спира ерекцията? стяга ли те? не ти е удобен? какви презервативи използваш?
трибестана му е майката :)
как така ти спира ерекцията? стяга ли те? не ти е удобен? какви презервативи използваш?
не ми стяга.Просто умеква...
Twice_upon_a_time
06-17-2007, 12:37
Lol, priqtel imam absoliutno 100% sushtiqt problem, dori sushto sum pital v tozi forum.
Twice_upon_a_time
06-17-2007, 12:40
no ne sum se preboril i az oshte :(
много си интересен :evil:
Д-р Дава Клецам
06-17-2007, 21:15
Проблема ми е малко по-странен,но го има.Значи лесно ми се надървя по принцип (дори от някои по-страстна целувка и др.),но като дойде време за презерватива идва проблема.Слагам го нали и почва да спада... Не спада тотално,но просто става по-мек и нали знаете.. мека пи*ка няма как да влезе.Колкото и пъти да пробвам все така става.Иначе без презерватив се получава почти всеки път,но няма как да правя секс без презерватив.(още не съм достатъчно опитен,за да го вадя винаги навреме :( ).Мисля си за някакъв вид лекарства,които могат да ми помогнат преди секс примерно,но незнам.Апък да ходя на лекар не е идеалната идея защото знаете,че не е мн приятна темата. Та моля за съвет и ако може да не ми се подигравате много.
За щастие успях да попадна на вашия проблем. Има решение - вземете патентованите от мен и д-р Менгеме кондоми марка "Вечно млади и прави" , със специалната сгъваема (с блокиращ механизъм) дъбова сламка, която да придържа малкият ви "X-wing" в готовност за атака на вентилационната шахта на "Имперската Звезда на смъртта"... Само за 2,99 от по-добрите аптеки.
Искам само да изкажа искрените си благодарности на Колегата Менгеме, че ми подари няколко такива. Откакто използвам въпросните, мога да мина цялата клиника, барабар с съседната! А преди имах проблеми с някои специфични сестри.. които, нека да го кажа малко по-така, са малко нелицеприятни!
Благодаря, Колега!
Успех, младеж!
spox pich i az ponqkoga imam sashtiq problem...ta zna4i ili ne si dobre vazbuden ili e ot pritesnenie ili kakto na mene mi stava kato mi e mn toplo i mi umira meraka za sex,ta zna4i odaljavai liubovnata igra 4e vazbudata da e po golqma napravo da ne izdarjash da go vkarash i 4ak togava deistfai ama gledai i priqtelkata ti da se pogriji za tebe kakto trqbva..aa i kolkoto pove4e mislish za tfa kak da uspeesh da go vdignesh kakto trea tolkova pove4e se pritesnqvash i ti umira meraka :) ai uspeh