PDA

View Full Version : Поредната Изтъркана Тема..

FaTaLn0t0_LaDy
06-15-2007, 06:41
Знам че тази тема е прекалено изтъркана но незнаех къде и на кого да кажа всичко което ще кажа тук..и тей минаха 5месеца от 14ти феврури когато момчето което обичам се подигра с мене и ме остави завинаги може би..от тогава живота загуби смисъл за мен, не обърщам внимание на никой само гледам къде да се завра за да бъда поне малко сама и да премислям нещата..а приятелите ми са много и всички ми помагат..през първите месеци след 14ти февруари бях може да се каже добре защото не плачех дори имах чуството че почвам да го забравям защото нито го чувах нито мислех за него камоли да го видя..но ето че в един момент той почна пак да ме търси, каз ами неща които ми дадоха огромна надежда и ето че сега плача всеки ден за него..съсипвам се а и не мога да спра да мисля за това момче..знам че сигурно тези надежди са безпочвени но и не мога да разбера защо ми ги е дал защото ми каза неща които бяха истина тоест че аз и той си подхождаме много повече отколкото той и приятелката му(всичко го знаем това)..сега тои всяка седмица излиза с нас но дори и не си говори с мене..гледа ме когато не го гледам а ако го погледна докато той ме гледа си обръща главата на другата страна..натиска се с една курветинка пред мен...знам че сега ще кажете че не си струва да плача всеки ден за него, но аз го обичам с цялото си сърце той ми показа какво е любовта какво е страданието той ми открехна вратите на истинския суров свят и ме научи да гледам реално на нещатата...той ще остане първото и единствено момче което ще обичам така..искам да се върне при мен защоото не издържам без него..искам отново да имам човек на когото знам че ще мога да се опра каквото и да стане...моля ви сега не ме упреквайте за тва че още го обичам и т.н. също така знам и че не си заслужава да правя каквото и да било..за това ще кажа само една дума и тя ЛЮБОВ..тя ни променя тя ни кара да върщим безумни неща..но тя ни погубва и убива с всеки изминал скапан ден :smt010 :smt010 :smt010 мерси на тези които ще прочетат темата..не ви карам да оставяте коментари, просто исках да си излея малко душата... :smt010 :smt009 :smt010

koalka
06-15-2007, 06:50
Ти го обичаш, но той теб - не.
Не знам реакцията му как да я тълкувам.Според мен си играе с теб и иска да те накара да ревнуваш.Ако имаше сериозни намерения и изпитваше същите чувства към теб, нямаше да те остави да страдаш, а вече щяхте да сте заедно.Но на него му е най-добре да се забавлява.
Забрави го, не го гледай, не се ядосвай.Напразните надежди, които ти е дал са неоправдани.Разбирам, че го обичаш, но какво всъщност мислиш да правиш?Да въздишаш по него още много време, докато на него не му пука за теб и си прави кефа?
Несправедливо е, за това не го позволявай. :wink:

06-15-2007, 14:32
zna4i mom4eto koeto obi4a6 se durji otvratitelno s teb. kogato go obi4a6 nai-mnogo ne ti obru6ta vnimanie. kogato se otdrupne6 ot nego toi ti se obajda- ku4enceto koeto e dresiral sqka6 bqga ot nego. ne go boli za teb a za tova 4e e izgubil nai-verniqt si fen. obajda se i kazva"obi4am te, ne razbira6 li. ti si vsi4ko za men" i ti mu vqrva6. vseki put samo za6toto go obi4a6. a toi se podigrava. otkrovenno se podigrava s teb. 4estoti-dobre do6la v kluba na vliubenite surca

Presley
06-15-2007, 14:46
Раэбира се ,че няма да те съдим1най-малкото эащото не те поэнаваме и нямаме това право!А и эа какво да те съдим-че обичаш някого ли?Не,абсурдно е!
Любовта носи както щастие ,така и болка след себе си.Иэпитала си болката и може би не той и връэката ви ,а спеменът и страданието са те вкарали в реалният, суров свят.Нормално е ,човек трябва да е подготвен эа всичко!А и найстина колкото и да не искаш да го чуваш-не си эаслужава!Эамисли се сама...эаслужава ли си да страдаш и да се съсипваш эа човек,на когото най-вероятно не му пука вече эа теб и си гледа кефа?Ами според мен отговора е НЕ!Може би и ти се на това мнение ,но ти се иска да вярваш ,че не е така...!Но не веднъж съм каэвала-когато приемеш едно нещо эа ФАКТ,го осъэнаваш много по-лесно и се бориш с него!Опитай да осъэнаеш ,че болката и страданието са эа кауэа ,която най-вероятно няма бъдеще.Каэвам `най-вероятно`,эащото добих таэи представа от раэкаэа ти ,но естествено не съм свидетел и не мога да говоря нещо на 100%.Отношението му към теб не е некак добро...само това,че се натиска с друго момиче пред теб ,покаэва че не държи на теб,камоли още да те обича...!
Радвай се ,че имаш приятели!Ако ти тежи ,поговори с тях!Ще ти олекне ,а и ще почувстваш реална подкрепа....а и съветът ми е иэтъркан,банален и т.н,но е вярен-гледай напред!Не се предавай и в НИКАКЪв случай не се эатваряй в себе си...эабавлявай се и бъди отворена към нови эапоэнанства!Може пък скоро да срещнеш новата любов!Просто не се оставяй тя сама да те намери,ами и ти я потърси малко.
:-D

Th3MaN
06-15-2007, 15:27
И теб са те изиграли. Такъв е живота и такива хора има който живеят за да мъчат другите. Но това се получва така. Сега ти ще страдаш после ще решиш да си връщаш ще направиш така с някой друг той с друга и така една безкрайна мъчителна верига. Трябва да се научите да преживявате тежките моменти. Щом е минало вече е минало! Няма смисал да го мислите и да се ядосвате. Живота продължава на пред а не се връща на зад!

MiMiLoTaAaA
06-15-2007, 15:51
Аз те разбирам напълно и аз бях в същата ситуация . Обичах го давах мило и драго за него , докато един ден не се разделихме , никога не бях изпитвала толкова силна болка през живота си . Когато на мен вече ми беше писнало да рева да ходя както се казва зад гъза му той почна да звани да излизаме кога усетеше , че ме оплита отново пак ме оставяше . Знаеш ли какво само за едно съм му сега благодарна , че ме неучи да бъда твърда неподатлива на тези чуства които изпитвах към него , но мина също така страшно много време повече от 2 години през които аз не спирах да мисля за него и всичките си приятели сравнявах с него оставах ги пак заради него . разбели живота е гаден. Няма как всичко се преживяжа . Ще използвам още една мисал " Това което не ни обива ни прави по силни" . А ако би ти помогнало да го забравиш го намрази това е най лесният начин да се оттървеш от него !!! Това е което мога да ти кажа защото знам колко е огромна болката . Успех миличка и дано я преодолеш по бързо от мен :) \:D/

06-15-2007, 15:54
Аз те разбирам напълно и аз бях в същата ситуация . Обичах го давах мило и драго за него , докато един ден не се раделихме , никога не бях изпитвала толкова силна болка през живота си . Когато на мен вече ми беше писнало да рева да ходя както се казва зад гъза му той почна да звани да излизаме кога усетеше , че ме оплита отново пак ме оставяше . Знаеш ли какво само за едно съм му сега благодарна , че ме неучи да бъда твърда неподатлива на тези чуства които изпитвах към него , но мина също така страшно много време повече от 2 години през които аз не спирах да мисля за него и всичките си приятели сравнявах с него оставах ги пак заради него . разбели живота е гаден няма как всичко се преживяжа . Ще използвам още една мисал " Това което не ни обича ни прави по силни" . А ако би ти помогнало да го забравиш го нампрази това е най лесният начин да се оттървеш от него !!! Това е което мога да ти кажа защото знам колко е огромна болката . Успех миличка и дано я преодолеш по бързо от мен :) \:D/
ot li4en ti kazvam-ne e nikak leso da go zabravi6. smisal to az se opitvam. i ne moga, i ne moga. ne moje i da namrazi6 4oveka koito obi4a6- prosto 4uvstvata nqma da sa istinski- edinstvenoto, koeto 4uvstva6 e silna liubov. vremeto lekuva. no ne stava sus sila

gazarka
06-15-2007, 16:13
ne mislq 4e i ti go obi4a6,6tom si mogla da go zabravi6.Prosto si si samovtulpila(i ne kazvai 4e ne e taka,sled vreme 6te razbere6 4e sum bila prava)4e toi e idealniq.q si pripomni kakav e i kak se e durjal s teb!!!MOMI4ETA NQMATE LI DOSTOINSTVO-NE SE OSTAVQITE DA VI TAP4AT

FaTaLn0t0_LaDy
06-15-2007, 20:29
Ся като четох мненията ви и вече се реших..КРАЙ на всичко..обичам го да..но няма да продължам така..както се казва винаги има един етап от живота на всеки човек който не може да се забрави и не се споменава на никой..е тва ще е моя етап - етапа когато бях с него...аз съм позитивен човек и сега като чета ставам все по-позитивна и аз нзм защо..не съм такава че да му го върна по някакъв начин а и не искам..има една поговорка "Всеки си Намира Майстора" и той ще го намери макар че преди мене е имало едно момиче което го е наранило...може би това че съм била тази след нея ми е изиграло лошо картите и той е бил решил да потъпква и наранява..незнам дали е било така но знам че от днес нататък ще гледам напред..жалкото е че го разбрах 5месеца и един ден след като се разделихме...и аз ще намеря друга любов и се надявам да бъде по-успешна от тази сега..макар че момчето което ще обичам с колкото и други да съм ще е той..но живота продължава а и не можем да връщаме времето назад което е наи-жалкото но и най-сладкото защото така осъзнаваш(както някой беше писал) че миналото си е минало и няма връщане назад а има само път напред към бъдещетото..и новите препятствия..и мерси за съветите..много ми помагате хора \p/ \e/ \a/ \c/ \e/