Влез

View Full Version : моля эа малко съветче

Вяра____
06-15-2007, 16:05
Эдр!Ами ето и проблема ми.
Това момче ме харесваше преди години.Наскоро се виждаме отверме на време эа по малко ,эащото имаме общи поэнати.Не си говорим много,но пък и той и аэ имаме доста голямо чувство эа хумор и много се смеем :-D Утре сме на купон и двамата канени и много ми се иска нещо да се получи эащото май го харесвам.Обаче не съм много по тея неща и ..абе искам малко съветче как да му покажа ...а пък и дали е въэможно след като ме е харесвал ,все пак нещо пак да стане
Сори че темата е тъпичка
мерси

gazarka
06-15-2007, 16:07
mi namekni mu s pogled,gledai da si po blizo do nego-da se nadqvame 4e 6te shvane i 6te se polu4i mejdu vas.aide uspeh

MiMiLoTaAaA
06-15-2007, 16:15
танцувай с него , базикай се гледай все да си около него и сам ще се усети и ще трепне нещо в него поне така мисля аз . Пробвай мацко и дано да се получи и от мен успех \:D/ :) \:D/ :P \:D/

mechtaq_za_teb
06-15-2007, 16:47
Zak4ai se s nego,usmihvai se,smigai mu.Ako ti otvyrne na zaka4kite,zna4i neshtata mogat da stanat.A i e napylno vyzmojno vse oshte da ima interes kym teb,shtom veche te e haresval. ;)

koalka
06-15-2007, 17:02
Можеш да му показваш, че се интересуваш от него, да му намекваш, че имаш чувства.

Iv4eTy
06-15-2007, 17:53
танцувай с него , базикай се гледай все да си около него и сам ще се усети и ще трепне нещо в него поне така мисля аз . Пробвай мацко и дано да се получи и от мен успех \:D/ :) \:D/ :P \:D/

Така е. От бъзик на бъзик нещата може и сериозни да станет. Много често от базик се почва. Пък по-нататък ти сама ще разбереш, ако ти отвръща на погледите на базиците... сама ще си правиш изводите.

PerfectStrang3r
06-15-2007, 18:00
Танцувай с него съвсем случайно го гушни или нещо такова и ще се усети ии може да станат нещата. По купони обикновено така става. Успех.

devoikata
06-15-2007, 18:04
И аз мисля че трябва да опиташ това с погледа :) Глеай го по продължително и замислено и той няма как да не схване няма да е сляп я.. :P и Успех все пак :D

Leksi23
06-15-2007, 18:08
И аз мисля че трябва да опиташ това с погледа :) Глеай го по продължително и замислено и той няма как да не схване няма да е сляп я.. :P и Успех все пак :D
saglasna s1m, bazikayte se, smeyde se , gu6ni go slu4ayno(deystva bezotkazno ako ima tr1pka :wink: )

Вяра__
06-15-2007, 18:12
saglasna s1m, bazikayte se, smeyde se , gu6ni go slu4ayno(deystva bezotkazno ako ima tr1pka :wink: )
Много ви благодаря на всички!Много
А пък относно последнот омнение...да,энам ,но точно там е проблема-неэнам дали има...

devoikata
06-15-2007, 18:15
Мисля че това с погледите и случайната преградка ще ти проясни нещта достатъчнои ще разбереш дали има смисал :D УСПЕХ

Jenata`Na`Dqvola
06-15-2007, 18:16
mi namekni mu s pogled,gledai da si po blizo do nego-da se nadqvame 4e 6te shvane i 6te se polu4i mejdu vas.aide uspeh

...говори с него.Айде късмет и после да разказваш :)