PDA

View Full Version : Дали ме харесва тайно

ДЕМОНА
06-15-2007, 17:02
Дали ме харесва тайно едно момиче?
Питал съм я какво изпитва към мен и тя ми вика приятелска обич
пък във всъщия момент, аз съм и на wallpaper на gsm-a,постоянно си говорим,тя все иска да ме прегръща,търси моето внимание...
където и каже да отидем тя ме следва и все подобни неща
веднъж примерно беше с някъкав парфюм и аз и казах че другия който има повече ми харесва
и на следващия ден беше с този който на мен ми харесваше
А като трагна да свалям на някъв купон,тя ме пита кво правя и ми обяснява че не иска да си разваляме отношенията с някъква забивка

06-15-2007, 17:20
slep li si ?

nelkalee
06-15-2007, 17:24
Има един начин да разбереш - като говориш с нея :wink:

ДЕМОНА
06-15-2007, 17:30
Еми говоря,ама тя нз явно кво иска
Приятелите ми почнаха да се ебават с мен заради постоянните свалки и изкри между мен и нея ама аз кво да напрая
Все като тръгна да говоря с нея и тя извърта темата
или почва да ми говори за некви други момчета който я кефели

аз днеска се издразних много и казах че вече въобще не ме интересува и да не ме занимава с нейната объркана особа

ДЕМОНА
06-15-2007, 17:32
*искри

mechtaq_za_teb
06-15-2007, 17:44
Vyzmojno e da te haresva,no moje i da e zabluda.Trqbva da govorish s neq seriozno po tozi vypros i taka shte razberesh.

devoikata
06-15-2007, 18:19
Преди имах една приятелка с подобен случай..мисля че може наистина да те харесва и да иска да има нещо между вас но да не иска да си разваляте отношенията след това..иначе нз друга причина не виждам :roll:

Th3MaN
06-15-2007, 19:19
А ти харесваш ли я?

Presley
06-15-2007, 19:33
Ами не мога да преценя....
Но помисли си ти дали я харесваш?Ако я харесваш и кажи...така най-лесно ще раэбереш.

Qnchety
06-15-2007, 19:49
Ами не мога да преценя....
Но помисли си ти дали я харесваш?Ако я харесваш и кажи...така най-лесно ще раэбереш.

Съгласна съм!

TORBALAN
06-15-2007, 20:22
ми.. според мен те харесва само като фр.. ако беше нешто пове4е да ти е намекнала.

gangbang
06-15-2007, 20:24
Попитай я директно и ще ти се изясни

Blab
06-15-2007, 21:21
Хех, по едно време и аз държах на wallpaper-а си едни приятели, в момента там е моята тръпка, тъй че разшифроването на чувства по wallpaper отпада:))
Офф...някои хора са по-обичливи от други.Нали сте приятели?Близки приятели?Познавате се от много време?
В какво се изразява приятелството - общуване, обич...хах внимание всеки търси:))Относно парфюма - а защо да не се довери на твоята преценка, все пак си момче...Оу, това момиче започва да ми харесва...долу забивките по купони:)))
Според мен има 2 ситуации:
-Тя много те обича, държи на теб, не иска да те изгуби...вземи сам й отдавай вниманието си и ще видиш колко ще е щастлива.Скъпа ли ти е?(по)Казвай й го по-често.
-Тя е влюбена в теб.Което е още по-хубаво, при положение само, че и ти я харесваш...
При всяко положение трябва да й кажеш, че е неизменна част от живота ти(само, ако е вярно)...

JoeBanana
06-16-2007, 05:55
сигурно и тайно мастурбира на снимката ти http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

alkobalko
06-16-2007, 06:24
Мисля, че и двамата изпитвате привличане един към друг. Нея обаче я е страх да не си развалите приятелските отношения.

xhahxa
06-16-2007, 08:31
A zamislql li si se 4e moje da e ot momi4etata, koito prosto iskat da te nakarat da gi haresva6, da gi iska6, da jelae6 po-blizki otno6eniq ot priqtelstvo... Ima momi4eta,koito prosto si postavqt celi, za da vidqt kolko sa dobri..Moje i da gre6a..No 6tom poprincip ti obry6ta vnimanie, a na kuponi kogato poiska6 ne6to pove4e te reje zna4i moje i da imam pravo!Uspeh s mackata!!

06-16-2007, 09:25
spored mne ne te haresva. moje bi iska da ste nai-dobri priqteli i ni6to pove4e. i az si slagam na wallpaper snimkata na moq nai-dobur priqtel, 4esto si kazvame 4e se obi4ame i az mu kazvam 4e e mn gotin i mn sladuk i taka natatuk no ne vlagam takiva 4uvstva. prosto sme fr. taka e i s vas. tq ne iska ni6to pove4e ot teb ot mom4e , akoeot da moje da govori

06-16-2007, 10:46
Ако ти сменя темата се направи на сериозен бла бла и кажи че искаш да си поговорите напълно сериозно, да не отклонява темата. Успех ;-)

ledenakrasota
06-16-2007, 10:53
Еми говоря,ама тя нз явно кво иска
Приятелите ми почнаха да се ебават с мен заради постоянните свалки и изкри между мен и нея ама аз кво да напрая
Все като тръгна да говоря с нея и тя извърта темата
или почва да ми говори за некви други момчета който я кефели

аз днеска се издразних много и казах че вече въобще не ме интересува и да не ме занимава с нейната объркана особа

Баце,кат ти подбягва,а си имате изкри земи я награби...разтърси я едно убаво да видиш дали няма ти отвърне :smt005 :smt005 :wink: :smt005 :smt005

MomoCA
06-16-2007, 11:12
Ne si slagat horata priqteli na ekrana na GSMa ei taka. 100 na 100 te haresva.

..:sUnRiSe:..
06-16-2007, 13:40
Според мен те харесва ама много много я е страх да ти признае защото сте приятели и е малко неловко Но в крайна сметка трябва да разбереш дали ти харесваш нея и да и признаеш и да се земете, че така във висящо положение неможе [-X

ideala _na _kvartala
06-16-2007, 14:23
ооо съмнявам се 4е си е мислила за не6то по сериозно сиг наистина те оби4а като един истински фр ама е подобре да поговорите ако и ти й се кефи6 6ото сиг може да излиезе не6то от тази "приятелска оби4" познато ми е фразата "оби4ам те като фр" или подобно за6тиото или ти ссе мзни или един вид иска да каже 'аре да станем гаджета ' ми нз тва и зависи сигурно я познава6 и има6 малка представа какво си мисли по деиствията .за6тото нито я познавам нито имам някаква представа какво е искала да напражи и докаже с тези неини думи и деиствия

Just_say_no
06-16-2007, 15:18
Усещъм пламъчитътъ на любуфтъ :-D

Ся по - сериозно :arrow: харесва те да. То това е ясно, но може би е само като приятел.Трябва първо ти да се изясниш пред себе си какво предпочиташ: приятелството й или любовта й? И запомни, че приятелите не се срещат на всяка крачка като гаджетата...

SaYoNaRa
06-16-2007, 15:36
A zamislql li si se 4e moje da e ot momi4etata, koito prosto iskat da te nakarat da gi haresva6, da gi iska6, da jelae6 po-blizki otno6eniq ot priqtelstvo... Ima momi4eta,koito prosto si postavqt celi, za da vidqt kolko sa dobri..Moje i da gre6a..No 6tom poprincip ti obry6ta vnimanie, a na kuponi kogato poiska6 ne6to pove4e te reje zna4i moje i da imam pravo!Uspeh s mackata!!

Може да не е така, но съм сколен да се съглася с това мнение.Щом те е отрязала как по точно да ти каже да спреш да я забиваш?Според мен те има като играчка, с която да има тръпка и интрига...Казвам ти го, щото имам една такава аверка и доста от нещата си съвпадат...

VerryBerry
06-16-2007, 19:16
a mojebi prosto q e sram da ti go kaje napravo?!

ДЕМОНА
06-16-2007, 19:27
Всъщност на купоните не ме реже така да каже
Абе кво праиш разкараи се
ами примерно преди купон ме пита с кой съм си намислил да се забия
после на самия купон тя идва до мен говори ме си , гушкам я ако и е тъпо , ама никога не съм тръгвал да я целувам щото ме е страх да не проваля сичко ,ако тя не ме харесва , а просто така ми се е сторило
А тая седмица и казах че искам между нас да има някаква дистанция
и тя ме попита защо и дали ме е интересувало мнението на хората

Просто не мога да разбера какво се върти в главата на това момиче
Вчера се бяхме скарали и днес и се извиних и тя ми прости от раз и даже ми заяви , че и тя не се е държала правилно с мен и след това като казах че много даржа на нея по чата и тя ме пресече и ми каза Обичам те

Ся това как да го приема
като обичам те за приятел или за нещо повече????

ДЕМОНА
06-16-2007, 19:30
та за купоните не се доизказах
примерно на един купон тя беше легнала на крака ми и аз нещо си играех с косата й (това е от преди 2 месеца)
И тя ми вика :абе ДЕМОНЕ нали сме само приятели ? това което праиш ми изглежда повече от приятелско

1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-16-2007, 19:33
estestveno male kfo 4aka6??
PS-6to ti vika demone :smt005

ДЕМОНА
06-16-2007, 19:42
Еми тя ми вика по име
ама тъй като тук съм демона и реших демоне

ама иначе това което ме притеснява е че на мен ми говори и за някво друго момче което го харесвала и той не и обращал внимание
и нз вече
страх ме е да не си проваля отношенията щото найстина я харесвам пък и се разбираме перфектно,понякога само с поглед знам кво иска да ми каже

FiRe_LaDy
06-16-2007, 19:46
pogovori s neq.vyzmojno e da ima chuvstva,no da q e strah da gi razkrie.i az sym bila v syshtata situaciq.obichah(m) edin chovek,no me beshe strah da mu go kaja,za d ane razvalim otnosheniqta si iii posle beshe kysno .... taka,che bqgai pogovori s neq.

1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-16-2007, 19:52
Еми тя ми вика по име

ама иначе това което ме притеснява е че на мен ми говори и за някво друго момче което го харесвала и той не и обращал внимание
и нз вече
страх ме е да не си проваля отношенията щото найстина я харесвам пък и се разбираме перфектно,понякога само с поглед знам кво иска да ми кажеmi da ti kaja moje da go prai samo za da revnuva6 i q e strah oba4e kfo 4uvstva kym tebe predlagam ti da q gu6ne6 i da trygne6 da q celune6 ako i tq ti otvyrne s celufka ok si4ko e nared ako li ne...po -dobre e da se prai6 na piqn 4e na dr den za da ne ti se syrdi da kaje6 4e alkohola e vinoven..naprimer na nqkoi kupon :-D

GaNgStAz
06-16-2007, 20:29
Еми тя ми вика по име

и нз вече
страх ме е да не си проваля отношенията щото найстина я харесвам пък и се разбираме перфектно,понякога само с поглед знам кво иска да ми кажеmi da ti kaja moje da go prai samo za da revnuva6 i q e strah oba4e kfo 4uvstva kym tebe predlagam ti da q gu6ne6 i da trygne6 da q celune6 ako i tq ti otvyrne s celufka ok si4ko e nared ako li ne...po -dobre e da se prai6 na piqn 4e na dr den za da ne ti se syrdi da kaje6 4e alkohola e vinoven..naprimer na nqkoi kupon :-D

да тфа ме накефи.. =D>

Just_say_no
06-16-2007, 20:43
Еми тя ми вика по име

и нз вече

Офф тва е много тъпо да се прави, че нищо не е станало и, че алкохола е виновен. На мен ми се случи така да отрежа момче и то на св. Валентин и после той се правеше на чукнат.... Оттогава винаги го отбягвам. Неприятно ми е да го виждам макар, че той е супер готин по характер.Гадно ми стана, когато каза "аа не. аз не я харесвам... просто така и така алкохола... " Пък преди тва много му личеше, че е хлътнал.

Ако тя има чувства- ок добре дошло, но ако няма .. кво може да се направи ? Смятам, че е много детинско да се оправдаваш по този начин. И все пак Успех на момчето :wink: