View Full Version : Kakvo stana s tazi liubov ?:( :(
KyKJlu4KaAa
06-15-2007, 17:40
syjelqvamm 4e vi zanimavam s glypostite si..no prosto iskam da spodelq moq problem i da mi kajete vasheto mnenie i da mi dadete saveti :(
vryzkata s priqtelq mi naposledak vaobshte ne varvi..zaedno sme ve4e ot godina i po4ti mesec.. no se darji mnogo strano... v skype si ima drygi momi4eta... v irc postoqno pishe s nqkoi i ne mi kazva s koi..vika s averi ot daskalo..imam my doverie no e stanal takuf hladen :smt010 vinagi se karame zaradi mene..vinagi az neshto pravq..provalqm neshtata..darja se nqkoi put glypavo...po4tii sam se promenila. i ne se darja taka ve4e...no pak ne sam perfektna,..se neshto obyrkvamm se kazvam neshto i pak se karame.. :smt010 :smt009 NE ISKAM DA E TAKA,NE ISKAM DA GO ZAGYBQ PAK !!! :smt010 iskam da prikazvam s nego No toi kaza 4e dokato ne se opravq..nqma da se vidim i zasega ot poslednite 2-3 dena samo v skype si pishem.. ](*,) mnogo pati mi e proshtaval..glypostite koito sam pravila... iskam da se promenq..da ne sam takaava..kajete mi kakvo da napravq za da si go vyrna ??? :smt010 :smt010 samo ne mi kazvaite 4e tova e kraq.. zashtoto sam sigorna 4e ne e taka ;( molq vi daite savet kakvo da pravq, kak da se darja,iskam si4ko da promenq....ne moga da taka da jiveq..v strahh :( sigorna sam i 4e si nqma dryga !!!! :smt010 :smt009 kazva 4e me obicha..no se darji hladno...kogato otivam da go pregryshtam..nqkoi put mi vika ostai ma sq.... ;( :smt010 :smt010 :smt010 kakvo da pravq ???????????????????????? DAITE SAVET PLS.. :( SAJELQVAM 4E VI ZANIMAVAM S GLUPOSTITE SI ;( POMOGNETE MIII :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
mechtaq_za_teb
06-15-2007, 17:46
Hm..ti dosta chesto puskash takiva temi.Qvno neshtata naistina otivat na zle.Vij sega...nqma nujda se promenqsh.V kraina smetka toi sled kato e s teb te haresva takava kakvato si.A shtom neshtata naposledyk ne varvqt trqbva da namerish na4in da govorish s nego o4i v o4i i da se izqsnite vednyj zavinagi.
Ми първо нормално е да си пише и с други хора включително и момичета. Все пак всеки си има приятели и неможе да ги остави. Може би трябва да му имаш повече доверие, защото сигурно ти не си пишеш само с него...
А относно това, че е охладнял вече може и да има нещо... Трябва сериозно да си поговорите. Кажи му, че си забелязала промяна и дали има нещо. Кажи му, че каквото и да е станало може да ти каже. Просто няма друг начин.
tova 4e se d1rji hladno s teb e znak 4e ne6to ne e nared,nai dobre govori s nego i go pomoli da ti kaje za6to se d1rji taka. d1rjanieto mu edva li e samo za6toto go drazni6 s tova 4e go razpitva6. pogovorete si ..uspex :smt006
Jenata`Na`Dqvola
06-15-2007, 18:04
Ми това нещо има само един отговор- охладняли сте един към друг.Съжалявам , че ти го казвам...просто при мен преди 1 год. нещата се развика по същия начин.Ходих с момче 1 год и 1 месец.Нещата с него станаха еднообразни , писна ми от него ..бях отекчена.Нямаше просто какво да видя повече от него.Познавах го по - добре от себе си.Вече нямаше любов , нито страст.Миличка просто ви е нужно да си отпочинете един към друг.В моя случай вече една година мина от раздялата ни , но той още ме обича.Просто той е еднообразен , а аз постоянно се променям както и възгледите си.Обичам всеки път да ми е интерестно и всеки ден.Направи като мен и се опитай да върнеш тръпката и всеки ден да ви е интересен.Но щом на теб ти липсва нещо може би тази връзка вече не ти е достатъчна?Разбираш ли?Може би това , което той ти дава не ти е достатъчно?Не в никакъв случай това не е края м/у вас , защото имате 1год. зад гърба си.Дайте си малко време както той е предложил и виж как ще се развият нещата..Не мога да те съветвам , защото знам колко е трудно.
PerfectStrang3r
06-15-2007, 18:05
И мен гаджето ми ме забава, за да си пише с бившите си в irc, ама с много караници изяснихме нещата. Поговори с него - да ти каже какво иска от тебе и да кажеш дали ще се промениш или не. Но все пак не се унижавай прекалено много. Дано се сдобрите.
sunnydream
06-15-2007, 18:09
Първо - в една връзка хората са двама, така че не може все ти да си виновна. Второ - не си се променила само ти , а и той, щом се държи така хладно. Недей да се самообвиняваш че в теб е проблема,само защото той ти казва , че е така. А и явно за да справиш "глупости" и той има вина, може би с държанието си те подтиква... определено трябва да си поговорите, не може да ти казва че не иска да говорите в момента , в който има най-голяма нужда от разговори. Обсъдете проблемите, нещатат които са се променили и ако държите един на друг се постарайте да намерите решение, но определено не може само ти да си виновна и само ти да мислиш как да се променяш заради това, че той се държи студено. Няма да се даваш. Късмет :)
Black_Devil
06-15-2007, 18:13
moje li da mi kaje6 kakvo tolkova pravi6 za da go drazni6?
Защо мислиш, че проблема е само в теб?Грешката е и него.Вместо да говори с теб, той се прави на г*з с извинение.Ей така те изоставя сама да се справяш с проблемите.Вместо да си пише с ония, да дойде да говори с теб.Така му е най-лесно, да не прави нищо...
Не знам какво да ти кажа, говори с него и му го кажи, кажи, че ти трябва неговаа помощ и подкрепа.
Octofunk
06-15-2007, 19:50
Всяко действие има свойто противодействие. Досети се какво имам в предвид.
KyKJlu4KaAa
06-16-2007, 17:08
:smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010 :smt010
Hm..ti dosta chesto puskash takiva temi.Qvno neshtata naistina otivat na zle.Vij sega...nqma nujda se promenqsh.V kraina smetka toi sled kato e s teb te haresva takava kakvato si.A shtom neshtata naposledyk ne varvqt trqbva da namerish na4in da govorish s nego o4i v o4i i da se izqsnite vednyj zavinagi.
zabeleji na4aloto ..... dosta 4esto :( tva e kofti zna4i imash dosta 4esti sporove ili s 1 partnior ili s pove4e ( gadjeta :evil: ) qvno ima hora koito ne im varvi v lubovta
PS : Welocome to the club
BebeTooOoo
06-16-2007, 17:58
Защо мислиш , че само в тебе е грешката?И той има вина за това.Вместо да решите заедно проблемите и да се справите с неприятностите - той оставя тази задача само на теб.Немисля , че това е правилно.По - добре поговори с него и му кажи , че неможеш сама да се справиш , че трябва да ти помогне.За да сте заедно...това е решението според мен.Айде успех :wink: