View Full Version : На приятеля ми май му е къс :(
ИВЕЛИНКА
06-15-2007, 18:41
Вчера започнахме да се целуваме, да се опипваме, да се галиме навсякъде, НО в един момен, когато той си го извади ми се видя много къс - някъде 17 саниметра, а е на цели 17 години!!! Чудя се дали да го зарежа или да продължа връзката си с него!
maitap e temata!!!xora ne se habete da kre6titee :) :) :D
maitap e temata!!!xora ne se habete da kre6titee :) :) :Dзащо мислиш, че е майтап? темата е напъно сериозна и късае връзката с приятеля ми!
maitap e temata!!!xora ne se habete da kre6titee :) :) :Dзащо мислиш, че е майтап? темата е напъно сериозна и късае връзката с приятеля ми! ami 17 santimetra sa pove4e ot normalno taka 4e ai ne ni bydylkai.... ili si mnoy zle ili nzzzzz,, ti kolko o4akva6 22 ?? :) :) :D
Добре,де...Ама той е 17 санта!Т'ва ако ти е малко...а ти колко си висока?!?а сега сериозно!Размера на пениса му(17см) изобщо не е сериозна предпоставка за бъдещето на връзката ви!Няма смисъл да го зарязваш заради т'ва че му е дълъг "само 17 санта" а кажи ми колко ти требе!!! :twisted:
maitap e temata!!!xora ne se habete da kre6titee :) :) :Dзащо мислиш, че е майтап? темата е напъно сериозна и късае връзката с приятеля ми! ami 17 santimetra sa pove4e ot normalno taka 4e ai ne ni bydylkai.... ili si mnoy zle ili nzzzzz,, ti kolko o4akva6 22 ?? :) :) :Dнз, дебел му е около 15 санта, но ми се вижда малък! Знам, че е нормално, но... малък ми се вижда.
krem4et0
06-15-2007, 18:52
А, дайте по-сериозно, деца! И тази тема ще заключим по т.11, а следващи подобни ще се трият.