PDA

View Full Version : PRITESNENA ! :(

06-15-2007, 19:14
OOhh hora stra6no mnogo vi molq ako pritesneniqta mi sa glupavi i bezsmisleni kajete mi ...

4etoh temata za svirkite /na kakva godi6na vyzrast po4nahte da duhate/ i stra6no mnogo se pritesnih ... tolkova mnogo se vmania4ih v teq svirki iii ot 2 sedmici vyob6te ne iskam nito gadjeto da vijdam nito ni6to ... mislq samo za tva ... (dali i az sym kato tezi kurvi...)

Situaciqta e slednata :
v momenta sym na 16g i imam priqtel ot 8 meseca.
Duhah mu za PYRVI PYT kogato bqh 16 GOD a nie ve4e bqhme hodili kym 4 meseca.
Ne sym duhala na nikoi drug i ne sym pravila sex...

Molq vi kajete mi tova normalno li e ??
16-godi6na vyzrast normalna li e za purvata svirka ??

P.P kolkoto do mom4eto mislq 4e ako nqkoi zaslujava tova,tova e to4no toi ... mn go obi4am i se nadqvam i toi men (kakto kazva :)

predvaritelno vi blagodarq ... :/

06-15-2007, 19:18
spored mene e napylno normalno shtom e na priqtelq ti.Na fona na 12-13 godishnite si napravo super

цъкич
06-15-2007, 19:20
OOhh hora stra6no mnogo vi molq ako pritesneniqta mi sa glupavi i bezsmisleni kajete mi ...

4etoh temata za svirkite /na kakva godi6na vyzrast po4nahte da duhate/ i stra6no mnogo se pritesnih ... tolkova mnogo se vmania4ih v teq svirki iii ot 2 sedmici vyob6te ne iskam nito gadjeto da vijdam nito ni6to ... mislq samo za tva ... (dali i az sym kato tezi kurvi...)

Situaciqta e slednata :
v momenta sym na 16g i imam priqtel ot 8 meseca.
Duhah mu za PYRVI PYT kogato bqh 16 GOD a nie ve4e bqhme hodili kym 4 meseca.
Ne sym duhala na nikoi drug i ne sym pravila sex...

Molq vi kajete mi tova normalno li e ??
16-godi6na vyzrast normalna li e za purvata svirka ??

P.P kolkoto do mom4eto mislq 4e ako nqkoi zaslujava tova,tova e to4no toi ... mn go obi4am i se nadqvam i toi men (kakto kazva :)
predvaritelno vi blagodarq ... :/ИСКАМ ДА ТИ ИЗВАДЯ ЧЕРВЕИТЕ ОТ ГЪЗА!
Moderated by krem4et0 т.2 от Правилата на форума

ThePainIsReaL
06-15-2007, 19:32
Споко бе девойка.. наред си :) Щом се и обичате, проблеми нямаш

Made_of_Pain
06-15-2007, 21:20
Дразня се на хора като тебе, дето искат чуждото мнение, по личните си въпроси.
Дали е нормално или не... тва се е случило вече и си е лично твой проблем.
Дразни ме и това, че си прекалено плоска, като характер.
Дразнят ме хора като теб, които се интересуват до такава степен от чуждото мнение.
И ми е истински любопитно - И какво, ако хората тук ти бяха казали, че си курва?
Просто щеше да си останеш курва, но щеше да си известна в един форум, повече ....

GaNg_BoY
06-15-2007, 21:26
офф веднага се включва някой умник за да критикува...Кво лошо има в това момичето пита нали да тва е създаден тоя форум...

Bazoveca
06-15-2007, 21:49
Ти сама си определяш дали е нормално или не

PoLiToOo
06-15-2007, 22:07
spored mene e napylno normalno shtom e na priqtelq ti.Na fona na 12-13 godishnite si napravo super

и аз мисля такам :smt006 :smt006

alkobalko
06-16-2007, 06:02
Не се притеснявай за глупости. Щом се обичате в това няма нищо лошо.

JoeBanana
06-16-2007, 06:05
лапай смело http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

iLoveChocolate
06-17-2007, 08:22
тва е като митовете кога трябва да си загубиш девствеността. секи е на различно мнение. моето е - сичко трябва да стане когато си узряла поне малко, знаеш какво и с кого правиш и най-вече можеш да му се довериш напълно. така,че не се притеснявай мацка.

mi6lenceto9
06-17-2007, 08:34
moje bi s1m edinstvenata koqto 6te kaje"protiv svirkite!"tova si e nap1lno moe mnenie,no za da pravi6 takova ne6to na nqkoe si mom4ence si e naistina unizitelno pone spored mene.az naprimer nikoga ne bih duhala na koito i da e.dori da go obi4am mn.

boss``
06-17-2007, 08:36
колкото по бързо свикнеш с мисълта, че мъж без фелацио не може, толкова по-бързо ще престане да ти пука и няма да имаш проблеми ;)
а това на колко години си има ли значение щом се чустваш готова и мислиш, че човека до теб е....аз сега съм на 19, а 1вата свирка която ми направиха беше на 15...е верно не беше никак хубава но пак си останах доволен :roll:

06-17-2007, 09:16
moje bi s1m edinstvenata koqto 6te kaje"protiv svirkite!"tova si e nap1lno moe mnenie,no za da pravi6 takova ne6to na nqkoe si mom4ence si e naistina unizitelno pone spored mene.az naprimer nikoga ne bih duhala na koito i da e.dori da go obi4am mn.
Убеден съм че ти не си на повече от 14 години даже бих казал 12-13!Айде порастни и тогава се изявявай с тъпи постове в тая тема!

find_m3
06-17-2007, 09:35
Дразнят ме хора като теб, които се интересуват до такава степен от чуждото мнение.
И ми е истински любопитно - И какво, ако хората тук ти бяха казали, че си курва?
Просто щеше да си останеш курва, но щеше да си известна в един форум, повече ....

Абе тоя форум не е ли точно за това????ЗА ДА СЕ ПОСЪВЕТВАШ С ДРУГИТЕ И ДА СПОДЕЛИШ.Ти подявлите какво правиш тука? :smt013

ninsy
06-17-2007, 09:37

мн точно!

TigerRulZ
06-17-2007, 09:47

Ами ако и той ти духа?

foxy-to
06-17-2007, 10:26

Абе тоя форум не е ли точно за това????ЗА ДА СЕ ПОСЪВЕТВАШ С ДРУГИТЕ И ДА СПОДЕЛИШ.Ти подявлите какво правиш тука? :smt013
kvo moje da pravi?izkazva mnenie! spored to e mn pravilno!

A_Loving_Girl
06-17-2007, 12:04
Няма смисъл да се панираш за глупусти след като се обичате,ко толкова има да му правиш свирки...по този начин му доставяш удовлствие..!

`Death`Whore``
06-17-2007, 12:05
Успокой се. Щом си с един мъж, каквото и да правиш с него, не е курвенско...дори и сериозни извращения. Важното е да е само с него :)

find_m3
06-17-2007, 12:36

kvo moje da pravi?izkazva mnenie! spored to e mn pravilno!

ОМГ абе вие как сте я помисли какъв е смисъла на форума ако можеш да си намериш всичко в ГУГЪЛ?Ако някой го интересува кво е свирка търси в гугъл.Друг е въпроса как да постъпиш в точно определена ситуация нали?За това всеки пита за себе си.Ето това драги IS THE POINT.

w0sh
06-17-2007, 12:51
ОМГ абе вие как сте я помисли какъв е смисъла на форума ако можеш да си намериш всичко в ГУГЪЛ?Ако някой го интересува кво е свирка търси в гугъл.Друг е въпроса как да постъпиш в точно определена ситуация нали?За това всеки пита за себе си.Ето това драги IS THE POINT.

Agreed. Но не бива да забравяме,че тука властва простотията. Хора, които пускат заучени лафчета по форуми за проблемите на тинейджирите, без дори да осъзнават своите. Опазил Господ

foxy-to
06-17-2007, 13:17
emi za sq nqmam problemi. i ako imam nqma da iskam saveti po forumite, 6toto tuka nikoi ne moje da pomogne. a tova 4e momi4eto se zamislq za tezi ne6ta samo za6toto e pro4ela nqkva si tema pokazva kolko e malka i nedorasla za svirki. "napravih svirka na priqtelq si!! help, stanah kurva!!! " sa6toto kato teq deto praqt sex i posle gi e sram da otidat na ginekolog. nz oba4e tva mi e mnenieto, kato ne e gotova za svirka za kvo q e napravila? posle pita dali bila kurva. detska mu rabota

`Death`Whore``
06-17-2007, 13:18
ЕЕ, имало и мислещи хора във форума. Аз как съм живяла, без да пускам теми по форуми, ей...как съм правила секс, как съм разбирала дали не съм бременна и как съм правила свирки ](*,) ](*,)

Deni4ka93
06-17-2007, 13:35
Боже,вие наистина сте МНОГО зле...Искам да ви питам нещо много интересно-Ако никой не задава въпроси за личния си живот какво ша стане с форума,а?Мили мои,ако още не сте забелязали сайта се казва teenproblem и английски да не знаехте пак се разбира за к'во става на въпрос...И все пак ако още не сте разбрали-САЙТА Е СЪЗДАДЕН ЗА РАРЕШАВАНЕ НА ПРОБЛЕМИТЕ НА TEEN-ове АКО ХОРАТА СПРАТ ДА ТЪРСЯТ РЕШЕНИЯ НА
ПРОБЛЕМИТЕ СИ ТУК НЕ САМО ФОРУМА,А И ЦЕЛИЯ САЙТ,ЩЕ ЗАГУБИ СМИСЪЛ ДА СЪЩЕСТВУВА :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

foxy-to
06-17-2007, 13:39
da i az tova se opitah da kaja. m/u drugoto `Death`Whore``, na kolko si godini? :)

`Death`Whore``
06-17-2007, 14:20
На 21 съм. :)

foxy-to
06-17-2007, 14:56
da i az tova se opitah da kaja. m/u drugoto `Death`Whore``, na kolko si godini? :)
hah imah predvid mnenieto na Death Whore, a ne na taq 13(moje bi vse o6te 12) godi6na gospoji4ka. p1rvo ne mi govori na "mila" 6toto iznervq6!vtoro q ti se zamisli. ako tiineidj1rite sa tolkova porasnali za sex (kakto vsi4ki tr1rdqt) 6tqha li da imat problemi i da pi6at t1pi temi, ako imaha dostata4no visoka sexualna kultura 6tqha li da zadavat bukvalno sme6ni vaprosi? a ti deto si na 13 zamislq6 li se 4e izglejda6 sme6na v o4ite mi(a i ne samo na men)???? i az sam bila na 13 ne zabravqi, toku 6to govorehme s Death Whore za tova!!! slqpa li si da pro4ete6?pak povtarqm - ne se mislete za mn golqma rabota 6toto ne ste! ako bqhte dostata4no dorasli za sex nqma6e foruma da e p1len s absurdni temi.

foxy-to
06-17-2007, 14:57
izvinqvai ne presmetnah pravilno moje da si na 14 ama pak si ostava6 malka!!!

didsy
06-17-2007, 15:02
хохо лапай си не се притеснявай :D :D :D :D :D

find_m3
06-17-2007, 17:19
hah imah predvid mnenieto na Death Whore, a ne na taq 13(moje bi vse o6te 12) godi6na gospoji4ka. p1rvo ne mi govori na "mila" 6toto iznervq6!vtoro q ti se zamisli. ako tiineidj1rite sa tolkova porasnali za sex (kakto vsi4ki tr1rdqt) 6tqha li da imat problemi i da pi6at t1pi temi, ako imaha dostata4no visoka sexualna kultura 6tqha li da zadavat bukvalno sme6ni vaprosi? a ti deto si na 13 zamislq6 li se 4e izglejda6 sme6na v o4ite mi(a i ne samo na men)???? i az sam bila na 13 ne zabravqi, toku 6to govorehme s Death Whore za tova!!! slqpa li si da pro4ete6?pak povtarqm - ne se mislete za mn golqma rabota 6toto ne ste! ako bqhte dostata4no dorasli za sex nqma6e foruma da e p1len s absurdni temi.

Офф ти па на голяма ли се правиш са не мога да разбера.Момичето може и на 10 да е ама пак се изказа подготвена не като някои други.Ебаси идиотските разсъждения.Секи с проблемите си бе!И секи си пита за неговото.Никой не се е родил учен.Малка била,не била образована.Еми нали за това пита бе -ЗА ДА СЕ ОБРАЗОВА!Много ми е интересно вие като нямате проблеми и не сте се сблъскали с живота,какво мнение сте седнали да давате???Тука пишат само такива които са минали през това.Пък и съм сигрна че `Death`Whore`` като е била на 13 не е виждала компютър пък теми ще пуска по форуми....Вие дет не пускате теми щот нямате проблеми не трябва да се регистрирате и да давате ТЪПИ съвети.Фокси-то ПИШЕ СЕ НА КИРИЛИЦА и НИКОЙ не го интересува колко смешен изглежда в очите ти.Що се отнася за въпросите кой на колко е години тва се прави на ЛС,а не демонстравивно -"виж ме колко съм голяма".Теб като те е срам да попиташ каквото те интересува не значи ,че всички други трябва да се свиват и да не питат!Ясно?Айде са с тия номера се скрийте.Седнали да нападат цялата тема щото разбираш ли "НИЕ СМЕ УЧЕНИ,а вие сте зле щом питате".....

:-s Я дайте пример за "умна" тема.Да не е някоя от сорта "кога почнахте да духате","на колко годинки ви ебаха отзад","по колко време на ден си биете" и от сорта?