View Full Version : Трябва ми приятелка...
G0d's G1F7
06-15-2007, 20:33
Naposleduk s1m dosta razocharowan ot jivota,zashtoto ne moga da si namerq priqtelka .. nujdaq se ot nqkoe milo sushtesto s koeto vzaimno da spodelqme i da se dowerqwame... ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
gangbang
06-15-2007, 20:36
Naposleduk s1m dosta razocharowan ot jivota,zashtoto ne moga da si namerq priqtelka .. nujdaq se ot nqkoe milo sushtesto s koeto vzaimno da spodelqme i da se dowerqwame... ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
...а не е ли по-лесно да излезеш и да забиеш некое мило същество с което взаимно да си споделяте и се доверявате!? :wink:
...а не е ли по-лесно да излезеш и да забиеш некое мило същество с което взаимно да си споделяте и се доверявате!? :wink:
Боже, каква логика, какво нещо... =;
Тая част с забиването никога не съм я разбирала(а не ми и трябва)...Какъв смисъл влагаш в думата???Много ми е интересно.Да интимничиш с някого?Почти непознат?ццц...някои неща са толкова повърхностни, че чак ми се повдига...
На всеки се е случвало да се чувства самотен.За да бъда честна, в последно време и на мен ми е самичко..., но всичко отминава.
По скайп не стават нещата с доверието...Виж, то и споделянето е малко фалшиво...За жалост Интернета промени начина на общуване м/у хората(и най-вече младите)...Само с реално общуване можеш да срещнеш любовта.Е, разбира се, можеш да си споделяш с всеки, но не това ти е идеята, или греша?
G0d's G1F7
06-16-2007, 04:08
Боже, каква логика, какво нещо... Speak to the hand
Тая част с забиването никога не съм я разбирала(а не ми и трябва)...Какъв смисъл влагаш в думата???Много ми е интересно.Да интимничиш с някого?Почти непознат?ццц...някои неща са толкова повърхностни, че чак ми се повдига...
На всеки се е случвало да се чувства самотен.За да бъда честна, в последно време и на мен ми е самичко..., но всичко отминава.
По скайп не стават нещата с доверието...Виж, то и споделянето е малко фалшиво...За жалост Интернета промени начина на общуване м/у хората(и най-вече младите)...Само с реално общуване можеш да срещнеш любовта.Е, разбира се, можеш да си споделяш с всеки, но не това ти е идеята, или греша?
Исках да кажа,че искам нещо по задълбочено..не че точно сега искам да споделям с някой... имах на предвит да си имаме доверие....то цялото послание е със скрит под текст и която го разчете това е...моето момиче.
G0d's G1F7
06-16-2007, 04:12
Едит: Току що един авер ми писа в скайп,че днеска се е забил с 3 курви в неква дискотека... А не е голем 'убавец. Wink
ххх ти мислиш,че като пиша тук съм някакъф изрод... :-D :-D спох вече не искам да ходя на диско...там са само "курви" както ги наричаш...предпочитам леки момичета склонни към забивка с цел опознаване на анатомията...
Разбирам те, но все пак така общо е лесно да искаш.Набележи си някое момиче и действай, а не само да искаш и нищо да не се получава.
G0d's G1F7
06-16-2007, 05:21
Разбирам те, но все пак така общо е лесно да искаш.Набележи си някое момиче и действай, а не само да искаш и нищо да не се получава.
знам ама се пак имам право да се пробвам
Е по skype или във форумите няма да си намериш гадже. Бъди сигорен.
la4ezara1
06-16-2007, 12:23
дай си скайпа :mrgreen:
дай си скайпа :mrgreen:
Е той си го е дал.
ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
"G0d's G1F7" Тва търси
VerryBerry
06-16-2007, 19:26
klikai na --------> el.gato602 :wink:
:smt006
1N_l0v3_Pr1nCeSsS
06-16-2007, 19:36
Боже, каква логика, какво нещо... Speak to the hand
Исках да кажа,че искам нещо по задълбочено..не че точно сега искам да споделям с някой... имах на предвит да си имаме доверие....то цялото послание е със скрит под текст и която го разчете това е...моето момиче.hahaha az go raz4etoh i go raznbrah :smt005 :smt005
of aman ot hormonalni disbalansi vzemete se v ryce
А така вземете си го в ръце па си поиграите и ще ви мине! :-D
G0d's G1F7
06-16-2007, 22:44
la4ezara1 написа:
дай си скайпа Mr. Green
Е той си го е дал.
Цитат:
ako nqkoq interes1wa skypa e na profila...
"G0d's G1F7" Тва търси
10x che obqsnqwash vmesto men man... \:D/
Just_say_no
06-17-2007, 09:48
Питам се ... защо вместо да висите по форумите не излезете навън... да видите малко света, да създадете нови контакти и връзки??? :-k Ами седите само пред комповете и се оплаквате, че си нямате гаджета...
Тоз Напрао ме разтреля с 9 милиметровия. Хаха няма право. Човек да ти се изчерпаха случайо чат програмите. Все пак там сигурно си бая гагнгстер. Трудно се постига "на живо" нали? :-D
Първа стъпка за да си намериш мило същество на чист въздух е да си преброиш крайниците. Ако има несъответсвия с нормалните хора (в коеото не се съмнявам) си търси половика че да станат чифт(примерно очи).
2-ра стъка е да се покажеш гъзе. Ето 1 примерна реплика: "Имам мн як компютър с мощен процесор и 2к рам" След тфа ти е в кърпа вързана.
За финаля заведи у вас поиграйте малко "Контра - Страйк" може да го наречето любовна игра. После и "дефрагментирай харда" и се надявай антивирустната да ен се спука.
alkobalko
06-17-2007, 10:07
Не ми се вярва тук да намериш момиче, поне не по този начин. Много по-добре е да излезеш, да се забавляваш. Ще видиш, че момичето, за което мечтаеш ще се появи, когато най-малко очакваш.