View Full Version : Moderated: Има ли някаква опасност от забременяване?
heLLo! imam pretisneniq ot blizo 2 sedmici .. sled kato pravihme sex s1s priqtelq mi toi sv1r6i i kato slavi prezarvativa e imalo veroqtnost da me e ocapal .. ima li nqkakva opastnost ot zabremenqvane .. :\
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ThePainIsReaL
06-16-2007, 10:55
Какво ТОЧНО искаш да кажеш с оцапал? Къде?
TigerRulZ
06-16-2007, 11:03
Пита дали не я е омърсил,като я е оцапал :D а сега сериозно...найстина дай малко повечко инфо...ок? :wink:
az bqh s gr1b k1m nego i kogato maha6e prezarvativa mislq 4e me ocapa ..na v1prosa k1de- blizo do vlagali6teto ...
Smqtam, 4e pritesneniqta ti sa neosnovatelni. Sled kato si svalq prezervativa, spermata ostava v nego, shtom e bil zdrav. A tova, s koeto eventualno moje da te izcapa, e tazi te4nost, koqto si otdelila pri vyrbudata i e ot teb! Ne se trevoji, kakto go opisvash, prosto nqma ot kakvo! Aide, sys zdrave :)
f1s714e70
06-16-2007, 23:25
oooooooof ftrasna mi ot takiva temi..bremenna li sam ne sam li?nie ot kade mojem da znaeme kvo ti e vlqzlo v putkata i kvo ne...zabramenqva se kogato se izprazni v tebe bez prezarvativ ebaxti malumnite
alkobalko
06-17-2007, 06:01
Нищо ти няма, спокойно. Ако се притесняваш толкова, купи си тест, за да се успокоиш.