View Full Version : Мента,глог,валериан???
malkoto_sladur4e
06-16-2007, 14:42
Nqkoi probval li gi e tezi uspokoitelni hap4eta i deistvat li?Edna fr iska da znae i zatova pitam.. #-o [-( :-k
Зависи какво е пила преди това :D Не, сериозно, ако досега е пила силни успокоителни тези няма как да й подействат. Иначе - да, стават, но са доста слаби. Хубавото е, че са си на билкова основа и уж не са толкова вредни...
Слабички са, но ако не си взимала други успкоителни преди тфа стават.
оф някой да ми каже некфи успокоителни щото ще се гръмна след малко..нерви яко а тия менти си гадости хич не ми действат..ако не изпия нещо просто..
Ами аз съм пила Ксанакс, но не знам дали се продават свободно...На мен лекар ми ги е изписвал, доста са силни. Кофтито докато ги пиех беше, че наистина успокояват, но мен ме правеха негодна за нищо - бях като парцал.
malkoto_sladur4e
06-17-2007, 14:15
Пила си Ксанакс??? :shock: Баба ми която е на 59 г ги пие,а ти на сума ти години по-рано...оле #-o #-o #-o Както ще да е...ми за депресираната,пробвай валериани,валидол...зн ли.. :-k
аз 1 път пих валериан, даже 2 хапчет взех и изобщо не ми подействаха! Ма според мене няма смисъл да се пият такива хапчета, защото като свикнеш става кофти [-X
ksanaksa e samo sus zelena recepta...nz kuv dr ti gi e predpisal
na men li4no ne mi deistvat!nikoga ne sum pila po-silni ili kakvito i da e drugi uspokoitelni,no ot tiq valerian menta glog sum pila po 3 i ne mi deistvat!
Ice_Queen_
06-19-2007, 07:10
ахаха аз пия по 6 валериана на веднъж и пак си ми треперят ръцете като се притесня нещо :smt005 не ми действа хич
malkoto_sladur4e
06-19-2007, 08:51
Ей значи изнервен народ сме бе...пф :(
Пила съм само веднъж ввалериан и успокоително като цяло и ми подейства. Но не по предполагаемия начин. Но зависи за какъв валериан си говорим. Освен билков има и още един коййто понякога се пие за сърце.
Дианксид са успокойтелните, не че ползвам де, ама майка ги пие понякога
LecheR_DeViL
06-19-2007, 15:36
abe vii ludi li ste da zimate antidepresanti!? :!: :?: sig povecheto nqmate 20 god... :shock: :shock: :shock:
aBeP4eTo
06-19-2007, 15:50
Не е хубаво да се вземат такива неща [-X повечето антидепресанти водят до сериозни пристрастявания. Но ако наистина изпаднете я някакви сериозни кризи най-добре си вземете течен валериан 2-3 капки в чашка вода надявам се да помогнат.
ThePainIsReaL
06-19-2007, 16:44
На мен валерианът обикновено ми помага .. но пия по 2 хапченца. Не ми се налага често, но все пак ..
sh3_1s_7h3_0n3
06-19-2007, 16:56
една лекторка от СУ ми каза да ги пия тия Мента Глог и Валериан, но на капки. има ги в аптеките. по 3-4пъти на ден... по 15тина капки от всяко във вода... и хем запомняш, хем те успокоява и същевременно те държи бодър 8) мен по принцип валериана отдавна не ме хваща...
ако ти трябва нещо за учене препоръчвам Мемоплюс... за това нито се иска рецепта, нито нищо... безвредно е... и на който съм го казала всеки е доволен... наистина помага за запаметяване... и въобще не ми се доспива от него... каккто каза една приятелка... с т'ва хапче мога по 5 теми по био да уча на ден...
пие се 2пъти по 1... като 2рия път трябва да е преди 16ч, че вечерта все пак да се спи 8)
Naughty_
03-06-2008, 12:29
добри са :)
Mademoiselle
03-06-2008, 12:40
e zavisi za kakvo gi pie6,ako prosto ti e leko nervno-pomagat,ako e ne6to po-seriozno poiskai da ti izpi6at antidepresanti
:-o naposleduk s eose6tam 4e i az imam nujda ot nqkakvi uspokitelni.............. neprekusnato pla4a za vsi4ko :( psihqsah totalno ,neznaq za6to :(
hardstyles
05-19-2009, 16:30
izpie6 li 7 hap4enca valerian4e deistva :D:D hahaaaa v nas sum se zaredila qko!taka e kato se naloji da spre6 zelenoto!!!!
Fucklove92
05-19-2009, 16:49
:-o naposleduk s eose6tam 4e i az imam nujda ot nqkakvi uspokitelni.............. neprekusnato pla4a za vsi4ko :( psihqsah totalno ,neznaq za6to :(
Не си само ти :| :neutral:
Dark_Angel_F
05-19-2009, 18:40
Абе вие нормални ли сте на тия години да пиете силни антидепресанти ... Единствените приемливи са билковите , но и те не са за рпепоръчване.
П.С. Спомням си как рпеид няколко години в еидн малък семеен хотел ( към който има и рестурант) и нашите познаваха персонала на татко на бъзик му дадоха със сметката и валидол :D
Валериана на капки е по-добър,но на мен не ми е вкусен изобщо.
Аз си купувам нормално шишенце и си пия колкото си искам,а не както ми каза лекарката по една лъжица;;помага де :-D приспива ти се и си спокоен такъв 8-)
Виагра и всичко е ток и жици 8-)
missvalo
12-25-2009, 23:12
аз на скоро бях изпила 11 навднъж ии не ми подейставаха въобще...заа силни антидепресанти трябва да се обърнеш към лекар..
Силните анти-депресанти са със зелена рецепта и не виждам кой невролог/психиатър/етс. ще си сложи главата в торбата и ще изпише на някакво дете на 14-15-16 години такова нещо. А и не виждам причина. То, ако за всяка сълза се пиеха тези, нещоси-фарма щяха да си милиардери.
Я се стегнете! :?
ПС: Темата е дооста стара, но отговарям, защото виждам, че хора със същите желания/проблеми са се появили. :)
Пила си Ксанакс??? :shock: Баба ми която е на 59 г ги пие,а ти на сума ти години по-рано...оле #-o #-o #-o Както ще да е...ми за депресираната,пробвай валериани,валидол...зн ли.. :-k
И какво като баба ти ги пие? Тя може и да пие Аналгин, но това не значи, че преди 60 години не трябва да се пие.. :?
ако имаш наистина проблеми с нервите няма да ти помогнат но ако си леко притеснена да помагат :)