.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    Супер фен

Мента,глог,валериан???

Nqkoi probval li gi e tezi uspokoitelni hap4eta i deistvat li?Edna fr iska da znae i zatova pitam..
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Guest
    Зависи какво е пила преди това Не, сериозно, ако досега е пила силни успокоителни тези няма как да й подействат. Иначе - да, стават, но са доста слаби. Хубавото е, че са си на билкова основа и уж не са толкова вредни...

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Слабички са, но ако не си взимала други успкоителни преди тфа стават.

Saatana vittu perkele hate crew!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    оф някой да ми каже некфи успокоителни щото ще се гръмна след малко..нерви яко а тия менти си гадости хич не ми действат..ако не изпия нещо просто..
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Guest
    Ами аз съм пила Ксанакс, но не знам дали се продават свободно...На мен лекар ми ги е изписвал, доста са силни. Кофтито докато ги пиех беше, че наистина успокояват, но мен ме правеха негодна за нищо - бях като парцал.

Супер фен
    Пила си Ксанакс??? Баба ми която е на 59 г ги пие,а ти на сума ти години по-рано...оле Както ще да е...ми за депресираната,пробвай валериани,валидол...зн ли..
    214 malkoto_sladur4e

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    аз 1 път пих валериан, даже 2 хапчет взех и изобщо не ми подействаха! Ма според мене няма смисъл да се пият такива хапчета, защото като свикнеш става кофти
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    ksanaksa e samo sus zelena recepta...nz kuv dr ti gi e predpisal

Guest
    na men li4no ne mi deistvat!nikoga ne sum pila po-silni ili kakvito i da e drugi uspokoitelni,no ot tiq valerian menta glog sum pila po 3 i ne mi deistvat!

ахаха аз пия по 6 валериана на веднъж и пак си ми треперят ръцете като се притесня нещо не ми действа хич
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен
    Ей значи изнервен народ сме бе...пф
    214 malkoto_sladur4e

Guest
    Пила съм само веднъж ввалериан и успокоително като цяло и ми подейства. Но не по предполагаемия начин. Но зависи за какъв валериан си говорим. Освен билков има и още един коййто понякога се пие за сърце.

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Дианксид са успокойтелните, не че ползвам де, ама майка ги пие понякога
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

abe vii ludi li ste da zimate antidepresanti!? sig povecheto nqmate 20 god...
    Pri Seksa e kato pri kartite. Ako nqmate dobyr partnior trqbva da imate dobra ryka!

Супер фен
    Не е хубаво да се вземат такива неща повечето антидепресанти водят до сериозни пристрастявания. Но ако наистина изпаднете я някакви сериозни кризи най-добре си вземете течен валериан 2-3 капки в чашка вода надявам се да помогнат.
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    На мен валерианът обикновено ми помага .. но пия по 2 хапченца. Не ми се налага често, но все пак ..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

една лекторка от СУ ми каза да ги пия тия Мента Глог и Валериан, но на капки. има ги в аптеките. по 3-4пъти на ден... по 15тина капки от всяко във вода... и хем запомняш, хем те успокоява и същевременно те държи бодър мен по принцип валериана отдавна не ме хваща...

ако ти трябва нещо за учене препоръчвам Мемоплюс... за това нито се иска рецепта, нито нищо... безвредно е... и на който съм го казала всеки е доволен... наистина помага за запаметяване... и въобще не ми се доспива от него... каккто каза една приятелка... с т'ва хапче мога по 5 теми по био да уча на ден...
    пие се 2пъти по 1... като 2рия път трябва да е преди 16ч, че вечерта все пак да се спи
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

e zavisi za kakvo gi pie6,ako prosto ti e leko nervno-pomagat,ako e ne6to po-seriozno poiskai da ti izpi6at antidepresanti

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    naposleduk s eose6tam 4e i az imam nujda ot nqkakvi uspokitelni.............. neprekusnato pla4a za vsi4ko psihqsah totalno ,neznaq za6to
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

abeeeeee :D

izpie6 li 7 hap4enca valerian4e deistva hahaaaa v nas sum se zaredila qko!taka e kato se naloji da spre6 zelenoto!!!!
    i love hard music

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    naposleduk s eose6tam 4e i az imam nujda ot nqkakvi uspokitelni.............. neprekusnato pla4a za vsi4ko psihqsah totalno ,neznaq za6to
    Не си само ти
    Стивън Кинг е написал: ”Времето отмива всичко независимо дали го искаш или не. Времето отмива всичко,времето отнема всичко и накрая има само мрак. Понякога намираме другите в този мрак,а понякога ги губим в него.”

Абе вие нормални ли сте на тия години да пиете силни антидепресанти ... Единствените приемливи са билковите , но и те не са за рпепоръчване.

П.С. Спомням си как рпеид няколко години в еидн малък семеен хотел ( към който има и рестурант) и нашите познаваха персонала на татко на бъзик му дадоха със сметката и валидол

Град
    Пловдив
    Валериана на капки е по-добър,но на мен не ми е вкусен изобщо.
    Аз си купувам нормално шишенце и си пия колкото си искам,а не както ми каза лекарката по една лъжица;;помага де приспива ти се и си спокоен такъв
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Виагра и всичко е ток и жици

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми