Влез

View Full Version : BIV6ATA

sladur4eto6666
06-16-2007, 18:49
problema e sledniq : s priqtelq mi hodim ot godina i malko, no o6te v na4aloto toi skysa s edno momi4e zaradi men, mn sme 6tastlivi vsi4ko e na 6, no kato se setq za biv6ata mu i napravo se pobyrkvam-kato si pomislq kak e q celuval, pregry6tal ...:(:( te sa hodili gore dolu 3 meseca i po negovi dumi ne e bilo ni6to seriozno ,ne e 4uvstval ni6to kym neq, no tq be6e luda po nego i v na4alota na vryzkata ni tq ni prave6e mn problemi!
po4ti vseki den q vijdam i mi e mn gadno i ne moga da zabravq 4e priqteli mi e bil s neq:(:(:( A na vsi4koto otgore tq se spriqteli s uj nai- dobrata mi priqtelka i ve4e sa nerazdelni, a nie ve4e ne se vijdame tolko 4esto!!
pobyrkvam li se..... nz
:(:(:(

JoeBanana
06-16-2007, 18:50
а представяш ли си, че може да я лизал http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

ВИРУЗ
06-16-2007, 19:06
problema e sledniq : s priqtelq mi hodim ot godina i malko, no o6te v na4aloto toi skysa s edno momi4e zaradi men, mn sme 6tastlivi vsi4ko e na 6, no kato se setq za biv6ata mu i napravo se pobyrkvam-kato si pomislq kak e q celuval, pregry6tal ...:(:( te sa hodili gore dolu 3 meseca i po negovi dumi ne e bilo ni6to seriozno ,ne e 4uvstval ni6to kym neq, no tq be6e luda po nego i v na4alota na vryzkata ni tq ni prave6e mn problemi!
po4ti vseki den q vijdam i mi e mn gadno i ne moga da zabravq 4e priqteli mi e bil s neq:(:(:( A na vsi4koto otgore tq se spriqteli s uj nai- dobrata mi priqtelka i ve4e sa nerazdelni, a nie ve4e ne se vijdame tolko 4esto!!
pobyrkvam li se..... nz
:(:(:(може би той ти изневерява! Сигурно уж като се прибира по - рано ходи при нея да я лиже, да я целува страстно по устните и с език, да й мачка гърдите, да я лиже отдолу и отзад, да й смуче стрстно клитора, да й се празни в устата или от турска чекия на гърдите! не се залъгвай! Тя е мръсница! Тя е обладала твоя приятел и тайно му духа! Бас лова, че е почнала да лиже и най - добрата ти приятелка - да й прави масаж на клитора с език и устни, да я целува мръснишки, да й говори мръсотии, да прави интриги зад гърба ти! пази се от нея! И винаги имай на предвид, че приятелят ти иневерява! Той не те обича вече! Прецакал те е!

MomoCA
06-16-2007, 19:09
pobyrkvam li se..... nz
:(:(:(може би той ти изневерява! Сигурно уж като се прибира по - рано ходи при нея да я лиже, да я целува страстно по устните и с език, да й мачка гърдите, да я лиже отдолу и отзад, да й смуче стрстно клитора, да й се празни в устата или от турска чекия на гърдите! не се залъгвай! Тя е мръсница! Тя е обладала твоя приятел и тайно му духа! Бас лова, че е почнала да лиже и най - добрата ти приятелка - да й прави масаж на клитора с език и устни, да я целува мръснишки, да й говори мръсотии, да прави интриги зад гърба ти! пази се от нея! И винаги имай на предвид, че приятелят ти иневерява! Той не те обича вече! Прецакал те е!

Nishto batinoto, nishto. To normalno da imash seksualni fantazii.

MomoCA
06-16-2007, 19:16
Aaaa 4e te zna4i mnogo rabotqt, 6tom pravqt po 4000 na mesec i az pravq extra 800.

Ni6to be batinoto, 6e nameri6 nqkoq da te upravi tebe da ne se ligavish tolkova, sled 1-2 godini... ili 10 \:D/

MomoCA
06-16-2007, 19:51
Mi daa, ti i tvoito semeistvo znaete ot li4en opit :smt016

ninsy
06-16-2007, 19:52
е кфо моя като е ходил с предишната му почти 4 години...дреме ми как я е лизал еб.. и целувал ся нали го прави с мен :-D

Barbie
06-16-2007, 20:29
Мен всяка мисъл, свързана с бившата му приятелка, ме изнервя и ме кара да се чувствам зле, следователно се старая да я изолира от съзнанието си (когато имам тази възможност...) Не виждам какво друго би могла да направиш...

Made_of_Pain
06-16-2007, 20:41
Ти си болна :D

malka_sladuranka
06-16-2007, 21:14
а представяш ли си, че може да я лизал http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif Уааааааааааъъъъаааааааа хъъъъъ... Къртиш миффки...Лепиш плочкииии... Ахъахъъъъхъхъхх :roll:

f1s714e70
06-16-2007, 23:59
mm tka e i az bqx taka ama ve4e ne se draznq..kolkoto za priqtelkata ti ..ne ti e ot nai dobrite i ne ti misli nai huabvi raboti 6tom e postapila taka..ku4kata

alkobalko
06-17-2007, 05:59
Щом не ти е дал повод да го ревнуваш за какво се дразниш? Говори ли ти за нея, сравнява ли те с нея, виждат ли, общуват ли? Ако няма нищо такова, просто трябва да забравиш, че тя съществува. В крайна сметка с нищо не можеш да промениш миналото, заправи и продължавайте напред.

VerryBerry
06-17-2007, 10:00
ne si palni glavata s glupusti!!toi e s teb,ne s neq,nali?kvo ti puka togava :smt017

06-17-2007, 11:14
а представяш ли си, че може да я лизал [/code]

seizure of power, ti si ebati sme6noto suzdanie, za6to kogato nqkoi v tozi forum o4evidno ima nqkakuv problem i iska pomo6t, trqbva takiva neleposti kato tebe da se namesvat i da pruskat fekaliite si navsqkude???? Aide ako ne moje6 da pomogne6 na momi4eto si mul4i be spar

A po temata, nedei da se vmania4ava6 po tazi biv6ata, normalno e da e bil i s drugi momi4eta predi teb, malko sa 6tastlivkite, koito sa purvi v jivota na edin muj. A 6tom ti kazva 4e tq ne e ozna4avala ni6to za nego, ami povqrvai mu, nali doverieto e vajno v edna vruzka. Kolkoto do priqtelkata ti...hm, ne znam tq dali znae za otno6enieto ti kum biv6ata mu, no ako e zapoznata s 4uvstvata ti kum neq, opredeleno ne postupva nikak dobre. Ili si pogovorete, ili po-hubavo da se pootdale4i6 ot neq, pone az taka mislq

A_Loving_Girl
06-17-2007, 12:00
Според мен не трябва да си тормозиш мозъка за нея,ако той не ти е дал някакъв повод да мислиш за нея постоянно,а колкото до приятелката ти...тя е кучка...

ThePainIsReaL
06-17-2007, 18:49
Мен всяка мисъл, свързана с бившата му приятелка, ме изнервя и ме кара да се чувствам зле, следователно се старая да я изолира от съзнанието си (когато имам тази възможност...) Не виждам какво друго би могла да направиш...

Колко ми е познато само .. гадно е, но няма какво да се прави .. такива сме ние, момичетата :?

JoeBanana
06-17-2007, 18:49
а представяш ли си, че може да я лизал [/code]

seizure of power, ti si ebati sme6noto suzdanie, za6to kogato nqkoi v tozi forum o4evidno ima nqkakuv problem i iska pomo6t, trqbva takiva neleposti kato tebe da se namesvat i da pruskat fekaliite si navsqkude????
дреме ми на кyра, дреме ми на кyра, дреме ми, брато, за всички
http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif
като не ти харесва - не чети или умри

die
06-17-2007, 21:59
Щом не ти е дал повод да го ревнуваш за какво се дразниш? Говори ли ти за нея, сравнява ли те с нея, виждат ли, общуват ли? Ако няма нищо такова, просто трябва да забравиш, че тя съществува. В крайна сметка с нищо не можеш да промениш миналото, заправи и продължавайте напред.

NA SU6TOTO MNENIE SAM \:D/

Sexapilna_kukla
06-17-2007, 22:17
Важното е, че сега е с теб, нали :wink: Прави си кефа и не мисли за минали работи.

sladur4eto6666
06-18-2007, 13:37
blagodarq na vsi4ki koito kazaha kakvoto mislqt!
biv6ata mu 6te q zabravq rano ili kyno,no nz kakvo da pravq s priqtelkata mi??? da se otdale4a li ot neq.....
tq mnogo dobre znae kakvi sa ni otno6eniqta ni s biv6ata mu i kakvi problemi imahme, znae sy6to 4e tq me mrazi pyk i az ne q haresvam mn mn, no vypreki tova sa v mnogo blizki otno6eniq, no prodyljava da tvyrdi 4e az sym i nai-dobrata priqtelka
](*,)

Mad&Bad
06-18-2007, 13:50
blagodarq na vsi4ki koito kazaha kakvoto mislqt!
biv6ata mu 6te q zabravq rano ili kyno,no nz kakvo da pravq s priqtelkata mi??? da se otdale4a li ot neq.....
tq mnogo dobre znae kakvi sa ni otno6eniqta ni s biv6ata mu i kakvi problemi imahme, znae sy6to 4e tq me mrazi pyk i az ne q haresvam mn mn, no vypreki tova sa v mnogo blizki otno6eniq, no prodyljava da tvyrdi 4e az sym i nai-dobrata priqtelka
](*,)
Вземете да се изясните.

love_girls
06-18-2007, 14:01
Моето мнение е да се абстрахираш от тези терзания по бившата му, защото колкото повече се задълбочаваш, толкова по-голям е шанса да го загубиш или той самия да се върне при нея(не само вие жените имате 6-то чувство за нещата)...Особено ако му споделяш тези твои тревожни мисли.
Относно приятелката ти, какво означават думите, когато не са подкрепени с действия , ако ти беше най-добра приятелка не би ти причинила това! Може да ти говори , че ти е най-добра приятелка, но след като се размотава с "бившата" му повече от колкото с теб, явно вече е станала като нея (нали знаеш с какъвто се събираш такъв ставаш)!
Давай смело напред и ти сигурно си имаш бивши гаджета с които ти е било приятно, но едва ли би ти било приятно сегашния ти приятел да се притеснява, че може да ти е било хубаво с някой друг с който вече нямаш нищо общо! :smt006

Abandon Faith
06-20-2007, 02:52
Ами, честно казано, мисля 4е трябжа да си намериш нова най-добра приятелка. При положение, че "старата" знае отли4но кви са отноишенията ти с бившата, не виждам причина да се изгаври така яко с теб. :?

shizzle
06-20-2007, 09:53
а представяш ли си, че може да я лизал http://store2.data.bg/kiromastikata/mrgreen.gif

Като видях това и се почувствах като кремчето след много силен оргазъм. Една сълза на радост се търкулна по бузата ми. Честно! (е, почти) Още ли се размотаваш из форума, изчадие адово?

По темата - и моята приятелка имаше такива изблици към няколко мои приятелки (ама те наистина са си за ревнуване), но с времето я успокоих. Което още не ми пречи да гледам леко на кръв бившия й като се срещнем. Просто и като човек не го харесвам, та..

06-20-2007, 11:08
offff i az imam sa6tiq problem.....moq predi e hodel s edni tapi malki kurvi4ki...................i nie jiveem v malak grad i postoqnno se zasi4ame....kofti e ,6toto nali ima edna pogovorka"starata lubov rajda ne hva6ta".ama te biv6ite mu sa.............ebasite marlite...i az mn go revnuvam ot tqh,vapreki 4e sum si sigorna v nego...

djuki
06-20-2007, 11:20
също и аз съм имала същия проблем само че ние имахме една година връзка и тя през цялото време правеше проблеми . не я мисли да не ти пука момчето сега е с теб не с нея . целува теб не нея . не се тормози няма смисъл

SHANNEN
06-20-2007, 13:29
И на мен бившите са ми голям проблем,защото съм много ревнива по принцип.Но наистина трябва да се опиташ да преодолееш тези ядове и да си гледаш щастието,остави я бившата да се ядосва какво е изгубила...

malkoto_sladur4e
06-20-2007, 16:37
ОМГ!Че ти какво искаш голямо момче да си е нямало никоя преди тебе ли?!?Нормално е да е имал бивша!Сега нали е твой???Какво повече искаш?!?Това са неща от напразно внушение и от тфа че нямаш какво да правиш по цял ден явно! #-o :-k ](*,)