PDA

View Full Version : течност при възбуда

hmmmm
06-16-2007, 21:29
кплко течност е нормално да отделя един мъж при възбуда....когато съм с партньорка отделям, по мое мнение, доста течност....това нормално ли е....в повечето случай това доста ме притеснява и ми е неприятно и неудобно и меко казано ми пречи...има ли начин да предотвратя това или поне да го намаля?

Skramizavar
06-16-2007, 21:32
От носа ти ли излиза тая течност ве, шампионе? :smt017

06-16-2007, 21:35
От носа ти ли излиза тая течност ве, шампионе? :smt017

хм не от пениса...ако беше от носа щтях да се издухам и нямаше да си играя теми да пускам...

hmmmm
06-16-2007, 21:50
ако има още някой, който не разбира за какво говоря, поради липса на полови контакти или други странични фактори ето пояснение:

"Изтичането на този секрет е елементарна човешка физиологична реакция. При мъжа, в т.нар. любовна игра има пренастройване на физиологията му. Сексуалното раздразване се възприема от сетивните анализатори и след това по нервен път се насочва и изпраща към половия център на гръбначния мозък. Под въздействието на този отдел става онова чудо, наречено ерекция - пещеричките на кавернозните тела в пениса се напълват с кръв. Това е предварителното условие за предстоящото полово сношение. Успоредно с това става и още нещо, което се нарича лубрикация (овлажняване). То се извършва главно чрез два вида жлези, разположени в пикочния канал на пениса - жлези на Купър и на Литрий. Простатната жлеза също дава своят принос за това овлажняване чрез отделянето на секрет. На пръв поглед тази течност наподобява спермата, но тя в никакъв случай не съдържа сперматозоиди. Става дума за един предварително овлажняващ душ. Неговите задачи са две. Първо да овлажни мястото, където половият член ще проникне. Второ - да е влажен пътят, по който ще премине спермената течност.

на останалите....ако помогнете ще съм благодарен....

mi6enceto
06-16-2007, 22:49
Do kolkoto znam tova e normalno i ne moje da spre..vinagi stava..

alkobalko
06-17-2007, 06:05
Нормално е. Няма защо да се притесняваш.

hmmm
06-17-2007, 08:11

аз знам, че е нормално, но ме притеснява факта, че с едно девойче нз какво става, но прекалено много ме възбужда и нз как ще реагира тя? Притеснява ме това, че ме вазбужда толкова да не я отблъсне....жалко ще е наистина :roll:

Sh@d0w
06-17-2007, 08:19

аз знам, че е нормално, но ме притеснява факта, че с едно девойче нз какво става, но прекалено много ме възбужда и нз как ще реагира тя? Притеснява ме това, че ме вазбужда толкова да не я отблъсне....жалко ще е наистина :roll:

преди да се срещнете си набий една чикия и готово :wink:

vvs_go
06-17-2007, 18:42
ne spored men si se izpikal nqq e tva e prosto nqkva ureio sperma deto pro4istva pyti6tata mqza na sperma ama e po te4na ni6to stra6no nqq sa spi4a6

06-17-2007, 21:11

преди да се срещнете си набий една чикия и готово :wink:

ROFLMFAO :smt005 :smt005 :smt005

die
06-17-2007, 21:40
normalno e spokoino nqma ni6to stra6no :wink:

Sexapilna_kukla
06-17-2007, 22:05

Защо се чудиш как ще реагира и дали няма да те отблъсне... спокойно, в това няма нищо лошо, даже напротив- приятно е да виждаш, че някой се възбужда толкова от теб :wink: Аз лично много се кефя, когато така се получава :-D

06-18-2007, 11:04
mersi na vsi4ki.... :-)

li0n
04-02-2014, 14:31
Темата е от 2007.....