- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- течност при възбуда
кплко течност е нормално да отделя един мъж при възбуда....когато съм с партньорка отделям, по мое мнение, доста течност....това нормално ли е....в повечето случай това доста ме притеснява и ми е неприятно и неудобно и меко казано ми пречи...има ли начин да предотвратя това или поне да го намаля?
хм не от пениса...ако беше от носа щтях да се издухам и нямаше да си играя теми да пускам...Първоначално написано от Skramizavar
ако има още някой, който не разбира за какво говоря, поради липса на полови контакти или други странични фактори ето пояснение:
на останалите....ако помогнете ще съм благодарен...."Изтичането на този секрет е елементарна човешка физиологична реакция. При мъжа, в т.нар. любовна игра има пренастройване на физиологията му. Сексуалното раздразване се възприема от сетивните анализатори и след това по нервен път се насочва и изпраща към половия център на гръбначния мозък. Под въздействието на този отдел става онова чудо, наречено ерекция - пещеричките на кавернозните тела в пениса се напълват с кръв. Това е предварителното условие за предстоящото полово сношение. Успоредно с това става и още нещо, което се нарича лубрикация (овлажняване). То се извършва главно чрез два вида жлези, разположени в пикочния канал на пениса - жлези на Купър и на Литрий. Простатната жлеза също дава своят принос за това овлажняване чрез отделянето на секрет. На пръв поглед тази течност наподобява спермата, но тя в никакъв случай не съдържа сперматозоиди. Става дума за един предварително овлажняващ душ. Неговите задачи са две. Първо да овлажни мястото, където половият член ще проникне. Второ - да е влажен пътят, по който ще премине спермената течност.
Do kolkoto znam tova e normalno i ne moje da spre..vinagi stava..
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Нормално е. Няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
аз знам, че е нормално, но ме притеснява факта, че с едно девойче нз какво става, но прекалено много ме възбужда и нз как ще реагира тя? Притеснява ме това, че ме вазбужда толкова да не я отблъсне....жалко ще е наистинаПървоначално написано от Aleandra
![]()
Първоначално написано от hmmm
преди да се срещнете си набий една чикия и готово![]()
ne spored men si se izpikal nqq e tva e prosto nqkva ureio sperma deto pro4istva pyti6tata mqza na sperma ama e po te4na ni6to stra6no nqq sa spi4a6
ROFLMFAOПървоначално написано от Sh@d0w
![]()
![]()
![]()
normalno e spokoino nqma ni6to stra6no![]()
stranna i razli4na,luda a ne romanti4na tova sam az i ne mi puka za VAS!!
Защо се чудиш как ще реагира и дали няма да те отблъсне... спокойно, в това няма нищо лошо, даже напротив- приятно е да виждаш, че някой се възбужда толкова от тебПървоначално написано от hmmm
Аз лично много се кефя, когато така се получава
![]()
mersi na vsi4ki....![]()