Влез

View Full Version : gadno mi e :(

malkata123
06-17-2007, 01:21
Hora posavetvaite me ne6to iskam da znam va6eto mnenie po vuprosa....Razbrah,4e priqtelq mi dokato e hodel s mene e bil i s druga,pri vsqko na6e skarvane toi i e zvynql i sa se vijdali..izneverqval mi e s neq....az skusah s nego,no sled tova pak se sabrahme prosto go obi4am,a toi mi kaza,4e ve4e nqma nikakvi otno6eniq s neq,4e iska da e s mene i 4e pove4e nqma da se povtori...no uvi tova e prodaljilo-toi otri4a,no tova e normalno koi bi si priznal,ne sym s nego v momenta,no me e qd,4e go ostavih na neq ei taka i napravih usluga...nz mn mi e gadno,kakvo mislite vie...???V momenta super mn si prikrivam 4uvstvata i ne mu pokazvam kakvo mi e-toi e obeden,4e na mene ve4e ne mi puka za nego i az ne go otri4am pred nego,no go pravq samo,za da mu e gadno....

LilitoO
06-17-2007, 05:50
Това е правилното решение..за какво ти е да си с момче което постоянно мисли за друга...сега ти е гадно но по добре да го забравиш! Да си намериш някой който да мисли само за теб!!!

alkobalko
06-17-2007, 06:27
Въобще не си и помисляй да се върнеш при него. Веднъж се е случило, простила си. случило се е обаче втори път, значи ще се случи и трети. Няма смисъл да си с човек, който те лъже толкова подло, независимо колко силно го обичаш.
Не съжалявай, че си и го оставила. Помисли, сега тя е на твоето място, а не след дълго (ако вече не се е случило) някой друга е заела нейното. И не тя печели, а ти, че си се оттървала от него.

MoHuTo
06-17-2007, 08:18
Много добре си направила, че си го оставила.Той не те заслужава и колкото и да го обичаш няма смисъл да си с него.По-добре го забрави и продължи напред, след време ще срещнеш някой, който ще е само с теб и с никой друг.И не си мисли, че си и направила услуга, като си й го оставила.По-скоро тя на теб е направила услуга - сега тя ще заема мястото на лъганото момиче, защото утре и тя ще му писне. :wink:

iLoveChocolate
06-17-2007, 08:25
продължавай да отричаш пред него. излез с приятелки и флиртувай с момчета. това разпуска. ако успееш да си намериш друг,повярвай ме тогава най-много ще му липсваш и ще страда. а пък и кучката също,тя ще разбере,че вече не ти пука за него.

mechtaq_za_teb
06-17-2007, 10:05
Postapila si pravilno!Nedei da se izmy4vash.Izneveril ti e,i da kazva,4e nqma da se povtori,shte se povtori.Ostavi go,pokazvai mu kolko ne ti puka za nego,bydi maksimalno bezrazli4na!Shte go zabravish i sled tova shte razberesh,4e ne si e struvalo da stradash za nego.

malkata123
06-17-2007, 14:10
blagodarq vi maceta,radvam se,4e vsi4ki ste na edno i su6to mnenie koeto mn me okorajava.....6te go zabravq,bez tva i drugi mom4eta me zanimavat taka nqma da mislq postoqnno za nego.....

sasha_90
06-17-2007, 15:25
Продължавай да си безразлична и един ден ще разбереш че си го забравила!Гледай напред и само напред!
Занапред не се оставяй да те баламосват така-щом някой ти е изневерил веднъж пак ще го направи-запомни това.

Presley
06-17-2007, 16:24
Първо-не си направила услуга на нея,а на себе си!Това,че си го оставила е най-доброто,което си можела да направиш!Эа какво ти е връэка с човек ,който не те уважава и те лъже,само да се иэмъчваш...!Направила си това,което е трябвало!А и не мисли эа нея,а эа себе си...!Какво ти пука эа това момиче...и тя сигурно ще бере ядове,може дори да не е энаела эа теб...!Абе както и да е ,съветът ми е : Не се иэмъчвай эа нещо,което не си эаслужава!Энам,че е лесно на думи,но все пак опитай!Эабавлявай се и търси любовта.

Soy_tu_mujer
06-17-2007, 17:13
Napulno sum suglasna s Aleandra.

koalka
06-17-2007, 17:42
Грешка е било, че си тръгнала пак с него.Толкова бързо хората не се променят, а той явно е способен да ти причинява болка по този начин без да го е грижа как ще се почувстваш, ако разбереш.
Най-добре се разделете, няма смисъл от лъжи и измами. :wink:

malkata123
06-17-2007, 18:08
Първо-не си направила услуга на нея,а на себе си!Това,че си го оставила е най-доброто,което си можела да направиш!Эа какво ти е връэка с човек ,който не те уважава и те лъже,само да се иэмъчваш...!Направила си това,което е трябвало!А и не мисли эа нея,а эа себе си...!Какво ти пука эа това момиче...и тя сигурно ще бере ядове,може дори да не е энаела эа теб...!Абе както и да е ,съветът ми е : Не се иэмъчвай эа нещо,което не си эаслужава!Энам,че е лесно на думи,но все пак опитай!Эабавлявай се и търси любовта.

v na4aloto ne e znaela za men,no sled tova nqkva neina priqtelka i e kazaala za men,razdelili se po negovite dumi,za6toto i kazal,4e iska da bude s men,no qvno sled tova pak sa se opravili i toi e tolkova sme6en i jaluk kato razbrah mi vika az 6tqh da ti kaja za neq oba4e qvno sa me izprevarili....i az mu kazah,4e qvno mn dulgo vreme e 4akal momenta v koito toi 6te mi kaje....ot 4-rti ne sym s nego samo si pi6em ot vreme na vreme v skypeto,no vse o6te prodaljavam da mislq za nego..neznam kak moje pri tova koeto mi pri4ini az da ne ispitvam nikvi lo6i 4uvstva kum nego i da sym gotova da mu prostq,no nqma da mu prostq ve4e nikoga nqma da sym s nego,no nemoga da si obqsnq kak taka ne go mrazq,kak taka pone nqkakvi lo6i 4uvstva kum nego nqmam...iskam da go mrazq,da ne go vijdam,a ne moga..... :(

radito
06-17-2007, 19:45
Продължавай да се правиш на непокист, с времето ти сама ще свикнеш с тая мисъл! Самозалъгването е голямо нещо да знаеш... от личен опит ти го казвам :wink:

malkata123
06-17-2007, 20:01
radito :lol: dobre mila...izkefi me maksimalno O:)

nelkalee
06-17-2007, 21:35
Продължавай така и с времето наистина ще го забравиш.Веднъж се е случило, после пак ще се случи и за напред(в повечето случеи така става) ако пак тръгнеш с него ще страдаш много повече отколкото ако се опиташ да го забравиш.

_[LiFe-StiLe]_F
06-17-2007, 22:32
човешко е да се греши, но да се взема поука от грешката!
човешко е да се прощава, но само веднъж!

извод: той не си е взел поука, а ти все си прощавала - error 8)