View Full Version : Moderated:Нормално ли е да получа ерекция от целуване?
на 17 години съм и си имам сериозна приятелка , но имам един проблем , когато се целуваме винаги ми се втърдява члена , и искам да попитам защо става така и как мога да го избегна :oops:
Moderated by krem4et0
т. 7 от Правилника!
optical_illusion
06-17-2007, 13:44
oooo sladurche tva trqbva da te radva,ti kvo iskash priqtelkata ti da ne te vuzbujda li?az ako sum na neino mqsto bih se zaradvala daje:)
za6toto celuvkata te v1zbujda! na kolko kaza 4e si??? o6te li si devstven?
Еми да , все още съм девствен , просто чакаме момента в който и двамата ще сме готови , но аз съм леко притеснен от размерите си :( и се чудя каква ли ще е нейната реакция , дали просто ще се изсмее и ще си замине или просто ще си остане с мен :?:
Sisilota
06-17-2007, 13:55
Ако те обича не би трябвало да си замине.
Ти си девстен ок- а тя?
4e kakvo ti e na razmera?
Sisilota
06-17-2007, 14:14
Спокойно пич, сигурно да ти казвали вече че няма да е звезден 1-я път, да не кажа ии следващите няколко, но и ти и тя би трябвало да знаете това- всичко се постига с практика. За това не се филмирай сам и то без причина.
;)
Благодаря за подкрепата :wink:
oooo sladurche tva trqbva da te radva,ti kvo iskash priqtelkata ti da ne te vuzbujda li?az ako sum na neino mqsto bih se zaradvala daje:)
аз мнооого обичам :twisted: :P
Schnitzer
06-17-2007, 15:07
Ти луд ли си бе? :-D Закво ти е да го избягваш,тва си е супер даже. :twisted:
за съжаление обаче има и такива девойки , които се възмущават, особено пък по-младите като твоята
така че --- проучи си я и ако усетиш, че нещо я смущава тва - подхвърли майтапа - "ми, природа,... няма начин".
А като почнете редовно ... (знаеш с кое) ще се поусмириш, а дотогава, приятелю, дерзай.
ми, търпение му е майката.
и...да, забравих - спокойно, и аз, а и още много сме като тебе ;)
Josefinne
06-17-2007, 15:59
Хм, на мен поне тази реакция на мъжете ми харесва. Да можеш да възбудиш един мъж само с целувка си е умение ;) . Но тъй като си и девстен , чувствителността ти е обяснима. Не се притеснявай, мисля,ч е и на нея ще й хареса. Колкото до секса - ако и на нея й е за първи път, няма да има база за сравнение, така че ще й се видиш най-прекрасният при всички положения. Едва после ще има с кого да те сравнява.