View Full Version : napravih go
zdraveite
na 18 g sam i predi 4-5 dena s moq fr do napravih za 1-vi pyt.men me be6e mn strah dane zabremeneq iza tova toi sloji 2 prezarvativa :roll:
Iskam da popitam poneje si vnu6avam 4e sam bremenna dali e vyzmojno.
ot nqkolko dena tva nz dali ima obto s bremennos no postoqnno prez 20-30 min ni se pi6ka xax a i neska me bole6e korema i krysta
molq vi kajete ima li veroqtnost da sam bremenna
alkobalko
06-17-2007, 17:50
Oт къде ви дойде на ум да слагате два презерватива. Така рискът от изхлузване е много по-голям. Ако не се е случило това и презервативът не е скъсан не виждам причина за притеснение.
Ooooo ne......hardcore rlzzz :smt005 bahti izrodite s 2-a prezervativa :smt005
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi nie go napravihme byrzo za 5 min :roll:
malkoto_sladur4e
06-17-2007, 17:55
ОМГ!А аз си мислех,че аз си внушавам прекалено много измислици! #-o
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mi nie go napravihme byrzo za 5 min :roll:
Emi pak....sigurno na mom4eto posle mu e bilo kato nek'va sma4kana banica :smt005 Yessss ! HARDCORE !
Абе на 18 години си,а не знаеш какъв е рискът....тва с 2та презерватива не го пробвайте повече.За да си скойина вземи си 1 тест не е скъпо и си го направи :-)
Oт къде ви дойде на ум да слагате два презерватива. Така рискът от изхлузване е много по-голям. Ако не се е случило това и презервативът не е скъсан не виждам причина за притеснение.
prezevrativat ne be6e izhluzen stoqha si i dvata
kato tolkova iska6 da razbere6 napravi si test za bremenost.dano ni6to ti nqma :)
alkobalko
06-17-2007, 17:57
Тогава няма място за притеснение. Успокой се, но друг път не си правете такива експерименти.
a i preporu4vam ti SURE CHECK potursi go
zna4i spored vas sam bremenna
a kolko stryva tozi test
ne ne 4e si bremenna ama e hubavo da se podsigori6.emi testa e evtin 3 lv i ne6to si.a ti koga go napravi?predi kolko dni?6toot ima edni hap4enca koito se vzimat do vtoriq den sled sex protiv zabremenqvane
zna4i spored vas sam bremenna
a kolko stryva tozi test
znachi spored nas si QKO TUPA
ne ne 4e si bremenna ama e hubavo da se podsigori6.emi testa e evtin 3 lv i ne6to si.a ti koga go napravi?predi kolko dni?6toot ima edni hap4enca koito se vzimat do vtoriq den sled sex protiv zabremenqvane
napravih go to4no predi 5 dena
sy6to iskam da popitam sled kolko dena sled sex se pravi test i dali moga ve4e da si bo napravq i kolko e siguren tozi test pone 60 % ima li sigyrnost
a i tva da ti se pi6ka mi izglejda suvsem norm i az sum taka.a fajkta 4e te boli krusta i korema moje da e 6toto 6te ti idva ? zamisli se
a samite priznaci za bremennost idvat 4ak sled 2ri-3ti mesec
te testovete za bremennost se pravqt kato po4na da ti zakusnqva.sled purviq den kato ti zakusnee cikala moje6 da go napravi6.samo ne pii mn te4nosti i alkohol.a testa dava nad 99%to4nost.ima oputvane trqq go pro4ete6 nqkolko puti polezen suvset ti davam :D
Абе аз съм по малка от теб-на 16,но едно ще ти кажа:Не си хаби времето да ни обясняваш на нас тука какво ти е и да ни питаш дали смятаме такова и онакова,ами отиди в аптеката и си вземи един тест като не си сигурна.И кво питаш колко струва,то в аптеките затова има продавачки,които са си учили за професията.
ledenakrasota
06-17-2007, 18:28
:shock: :shock: :shock: Мила,ама какво си стойш на дупето спокойно :shock: Голям човек си [-X Ако имаш и най-малки подозрения,че си бременна най-малкото си направи тест за бременност или отиди на генеколог :wink: Ама как може след като си решила да го направиш и то за първи път не си се пойнтересувала за последиците или..... ](*,) :smt011 Па после защо съм хванал това онова,защото сме неосведомени :smt011 :smt019
love_girls
06-17-2007, 18:32
То да си тъп не е лесно!
С два презерватива ](*,)
Апф спри да флудиш форума, ако искаш да ти кажем, че нищо ти няма, ми не! Бременна си във втория месец, понеже когато го правиш с два презерватива това ускорява двойно бремеността, пък и нали знаеш когато умножаваш два минуса се получава плюс...
ДЕМЕК БРЕМЕННА СИ ПО ВСИЧКИ ПОКАЗАТЕЛИ НА МЪРФИ :twisted:
И по делово дай ми 500 лева и ще ти направя аборт без вашите да разберат(само да е насаме и твоя приятел да не разбере :twisted: )
:smt005 :smt005 :smt005 :smt005 :smt005
OMG :D :D :D :D :D :D ai stiga i ti we bahti izroda ko pla6i6 momi4eto.az davam bas 4e ni6to i nqma.MN STE TUPI.ko da se napravi 4e oniq e na6tesnik i e slojil dva prezervativa.s izvinenie kum momi4eto
love_girls
06-17-2007, 18:44
OMG :D :D :D :D :D :D ai stiga i ti we bahti izroda ko pla6i6 momi4eto.az davam bas 4e ni6to i nqma.MN STE TUPI.ko da se napravi 4e oniq e na6tesnik i e slojil dva prezervativa.s izvinenie kum momi4eto
Не бе никого не плаша :)
Само казвам ако се притеснява толкова, да ми даде нещо и ще я преслушам как е ;)
:smt005 :smt005 :smt005
ppxaxaxa 6i sa spukam ot smqh za tva deto go kaza......bahti zagoreliq det si.ti na kolko si 12-13 god da ne si detsveno moito mom4e :D:D:D
ai tui da go kajem bazikah se za tva det si devstven samo to 4asti de :D samo ti si znae6
puk i neiskam nikogo da obidq :)
love_girls
06-17-2007, 18:52
ppxaxaxa 6i sa spukam ot smqh za tva deto go kaza......bahti zagoreliq det si.ti na kolko si 12-13 god da ne si detsveno moito mom4e :D:D:D
Не бате вчера до 4 не ме остави мойта да спя, ама като гледам някой хора са доста загорели, щом бързат да го направят и после пускат глупавите си притеснения :-$
А иначе и да иска може да ми :smt016 :smt016 :smt016 :smt016
по главичката ;)
Малко съм пийнал и съм над нещата и просто искам да кажа , че да си тъп в днешно време не е лесно :smt006
ne az ne sum mom4e :D az sum f i da ti kaja lesno e da si TUP az u4a v edno ot nai propadnalite u4li6ta v grada (.t.e to e na vtoro mqsto ):D jiveq si kurvenskiq jivot i mn si me kefi .ne se oplakvam
e vse pak znam vsi4ko za sexa!
a tva momi4e nqma lo6o da pita,6tom nqma koi nie moje da i kajem.ne q sudete strogo vseki e 4ovek i vseki pravi gre6ki
love_girls
06-17-2007, 19:00
ne az ne sum mom4e :D az sum f i da ti kaja lesno e da si TUP az u4a v edno ot nai propadnalite u4li6ta v grada (.t.e to e na vtoro mqsto ):D jiveq si kurvenskiq jivot i mn si me kefi .ne se oplakvam
Поне си го признаваш!
Иначе да ти кажа , ако имаше лесно в тоя живот , аз щях с него да се занимавам, кофтито е че искам да съм добре в тоя живот иначе цял живот мързеливец щях да съм , а не е като да нямам родители които да ми помогнат да се превърна в мамин син ;)
da ti kaam kefi6 me dai skype name?
TigerRulZ
06-17-2007, 19:39
Хмм,мразя да обиждам момичета без причина...ти ми даваш доста причини но пак ще се сдържа.На 18 го правиш за пръв път...омг...пази боже от такива кат теб...то гаджето ми ще се окаже кат теб но тва е друга тема.2 презерватива...твоя идея беше нали?На вас в даскало за хапчета против забременяване и тестове за бременност не ви ли говорят?Не гледаш ли реклами?Моля те кажи ми че си блондинка борец умолявам те 8-[
П.С. Вземи си един тест за бременност от аптеките (т.е. купи си...да не стане кат оня път дет казах на 1 фр да земе 1 сладолед и после полицията идва към нас...)...и не се притеснявай от теста,въпросите са лесни :wink: (ако се запъваш някъде в гуугъл тряя да има отговори)
УСПЕХ!!!